Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Öğrendiklerim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Öğrendiklerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ewet burası aynı zamanda bilgi paylaşım sitesi... buraya eklenen konuları okurken bilgi dağarcığım gelişiyor...kendim,de bir paylaşımda bulunacağım zaman gerekli araştırmayı,yaparken geliştiğimi düşünüyorum... aynı zamanda çok ta güzel dostluklar oluşuyor zamanla burada.... ha bu arada...çok güzel bir mutfağımız var artık....ekmek tariflerini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Öğrendiklerim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-12-2007, 10:26 AM   #71 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Ynt: Öğrendiklerim

ewet burası aynı zamanda bilgi paylaşım sitesi...

buraya eklenen konuları okurken bilgi dağarcığım gelişiyor...kendim,de bir paylaşımda bulunacağım zaman gerekli araştırmayı,yaparken geliştiğimi düşünüyorum...

aynı zamanda çok ta güzel dostluklar oluşuyor zamanla burada....

ha bu arada...çok güzel bir mutfağımız var artık....ekmek tariflerini o bölümde devam ettirebilirsin....

saygılar.... 44

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 01-12-2007, 10:43 AM   #72 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

aaa avni gelmiş
hoşgeldin asisler..nerelerdesin yahu?sırra kadem bastın yani...şimdi gördüm yazdıklarını... hoşgeldin tekrar aramıza..güzel paylaşımlarını özledik valla..

<<Ama bi karar aldım bundan sonra hangi konuda olursa olsun bu sitenin dışına çıkmayacağım >>
ayy ne güzel sevindim bak bu kararına..sen sor bize biz elimizden ne gelirse yaparız emin ol..sıcacık sevgi dolu insanlar herşeye objektif bakabiliyorlar burada..
güzel paylaşımlarını bekliyoruz..sevgiyle kal..
Alt 01-12-2007, 10:44 AM   #73 (permalink)
asisler
Guest

Standart Ben Enerjiyim!

Ben Enerjiyim! Gözlerinizi kapatın ve bu cümleyi tekrarlayın. Önce içinizden, sonra yüksek sesle tekrarlayın. Başlangıçta bu cümleyi belki biraz çekinerek söyleyeceksiniz, ama ardından içinizi bir güç dalgası kaplayana kadar gittikçe artan kuvvetli bir sesle söyleyeceksiniz. Böylece, içinizde uyuyan enerjinizi harekete geçirmeyi başaracaksınız.

İçinde yaşadığımız dünya katı maddelerden meydana gelmiş görünmesine rağmen, deniz gibi sürekli hareket halinde olan akıcı bir enerjiden oluşmuş ve onunla çevrelenmiştir. Modern bilim de, insan organizmasının sadece moleküllerden oluşan fiziksel bir yapı olmayıp tüm evrende olduğu gibi bir enerji alanına sahip olduğunu doğrular. Demek ki biz, enerjiyiz ve sürekli hareket halinde olan bir enerji denizinde yaşıyoruz.

"Enerji" kelimesi Grekçe energia ("hareketli kuvvet") kelimesinden gelir. Bu kuvvet, evrendeki tüm varlıklar arasında temel ve evrensel bağı oluşturur. Daha önce değindiğimiz gibi, biz tamamıyla enerjinin içinde yüzüyoruz. Bizi "canlandıran" ve bizi "hareketlendiren" bir enerji var, aynı enerji, ampulün yanmasını ya da küçük bir ekran üzerinde görüntünün oluşmasını da sağlıyor. Bütün bunlar enerji şekilleridir. Ama enerji tam olarak nedir?

EVRENLE UYUM SAĞLAMAK

Enerji, kendini madde olarak değil ama hareketle gösteren bir kuvvettir. Örneğin kar fırtınasını ele alalım; uçuşan kar kümesi görülür, ama rüzgar (enerji) kendini göstermez. Herkesin kabul edeceği gibi ortada, görünmese de gerçek olan bir kuvvet vardır. Bu kuvvet, enerjidir.

Bütün fiziksel evrenimiz "enerji"dir. Aslında, evrende bulunan yegane şeyin, enerji olduğunu söyleyebiliriz. Gördüğümüz, dokunduğumuz ve hissettiğimiz her şey, belli bir ritimde hareket eden enerjidir. Bu yüzden, bu gezegende varolan her şeyin; insanların, hayvanların, bitkilerin ve minerallerin vs. titreşimlerini algılamak mümkündür. Bu kuvvetin farkına vararak kendimizi bu akımlara "bağlayabilir" ve böylece evrenle uyum sağlayabiliriz.

Evreni algilayisimiz, büyük ölcüde bilim dünyasinin bakış açısından etkilenir. Bilim dünyası sayesinde, her şeyin katı ve ayrı göründüğü bir dünya kavramından her şeyin akışkan ve birbiriyle bağlantılı olduğu, çok daha kapsamlı bir dünya kavramına geçtik. Bu evrimi anlamak için, enerjinin küçük hikâyesini keşfetmemiz gerekir.

Dünyamızın katı cisimlerden oluştuğunu ilke alan ilk teori esas olarak Isaac Newton ve arkadaşları tarafından XVII. ve XVIII. yüzyıllarda ileri sürülmüştür. Newton yasaları, doğadaki fiziksel olayların bir sebebinin olduğunu ve zamanla uzayın sonsuzluğunu tartışmasız olarak kabul ederler.

Örneğin, iki bilardo topunun çarpışması tüm fiziksel tepkilerin fiziksel bir nedeni olduğunu ileri süren bu teoriyle açıklanabilir.

Esas olarak günlük yaşantımız da, bu mekanik Nevvton yasalarını temel alır. Elektrik tesisatımız dışında, evimizdeki her şey, büyük ölçüde Newton yasalarına uyar. Zamanı doğrusal olarak yansıtan, üzerine tüm yaşantımızı kurduğumuz saatlerimiz vardır. Zamanında bir yerlere yetişmek için robotlar gibi, sabahtan akşama kadar koşturuyorsak, bu noktada yaşam tarzımızın mekanik olduğunu kabul etmek daha kolaydır. Sonsuzluk karşısında, yaşadıklarımızın büyük bir bölümünü tarafsız olarak ifade edebilmek için, üç boyutlu ıızay-zaman kavramına başvururuz. Olayları bu şekilde görmek, dünyayı, açık ve değiştirilemez kurallarla yönetilen, du-ıağan ve katı bir kütle olarak görmeyi tercih edenlerimiz için destekleyici olabilir. Bu koşullar altında, devamlı evrim halinde bulunan içimizdeki insani deneyimleri önemsememek, hatta unutmak da çok kolaydır.

1905'te Albert Einstein, bütün Newton yasalarını yıkan ünlü izafiyet teorisini açıkladı.
Bu teoriye göre, uzay üç boyutlu değildir. Zaman da uzaydan ayrı bir kavram değildir. Uzay ve zaman, birbirine sıkı sıkıya bağlıdır ve dört boyutlu bir evreni oluştururlar. Bu durumda, Einstein'a göre, zaman doğrusal değil, görecelidir. Zaman ve uzay, bir doğa olayının oluşması için belirlenmiş iki elemandan başka bir şey değildir.

"Gül, insanoğlu onu böyle adlandırdığı için güldür insan olmasaydı, bir enerji kasırgası şeklinden başka bir şey olmayacaktı." E. H. Shattuh

Alt 02-12-2007, 01:15 PM   #74 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point

cok guzel

guzel gunler dilegiyle!!
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2007, 03:08 PM   #75 (permalink)
asisler
Guest

Bizde güzel günler dileriz efem...

Eğer ben bir enerjiysem niye kendimi evde hapsediyorum ki ?

Tüm evreni niye benden mahrum ediyorum ?

Günlerden 02/12/2007 saat 16:06 çıkıyorum abi ya...

Gidip bi çay içeyim sonracıma bana laf atmak isteyen bayanların haklarını teslim edeyim

Görüşmek üzere
Alt 02-12-2007, 09:21 PM   #76 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point

merhaba, merak ettim laf atan bayanlarin haklarini verebildin mi?

he he he
ya da dusuncelerini dagitabildin mi??
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2007, 01:01 AM   #77 (permalink)
asisler
Guest

Sorma :)

Aslına bakarsan üzerinde düşünmeye değer tek konu maddiyat bence...

Çünkükim ne derse desin herşeyi başı PARA...

Aşkında sevgininde mutluluğunda ve dahadaha nelerinde !!!

O bakımdan ben ara ara yaptığım bu tür gezmelerde bulunduğum semtin en işlek caddelerinde bi aşağı bi yukarı tur atarım sadece ve sonrasında ise gözüme kestirdiğim pastane yada cafe gibi bi yerde çay yada nescafe içerek dönerim evime....

Bu yüzden adım buralarda sivil polise çıktı :)))

hani beni hiç çalışırken görmedilerya.. Kendi kendilerine uyduruvermişler...
Alt 05-12-2007, 08:12 PM   #78 (permalink)
asisler
Guest

Burada :)
Alt 05-12-2007, 09:21 PM   #79 (permalink)
asisler
Guest

"Bugün eminim ki bizler yazgılarımızın efendileriyiz, bizden önce belirlenmiş olan bu görev gücümüzü aşmıyor; onun getireceği acılar ve güçlükler benim dayanıklılığımın üzerinde değil. Kendi nedenlerimize inandığımız ve aşılamaz bir kazanma azmimiz olduğu sürece zafer bizden esirgenmeyecektir. "

Yaklaşık iki yıl kadar önce okuduğum Robin Sharmanın " Ferrarisini Satan Bilge " isimli kitabından bi paragraftı. paylaşmak istedim. O halde biz hala kendi nedenlerimize inanıyorsak nereye gidiyoruz demektir ?

Cevap veriyorum ZAFERE

Amacın uğrunda her zamankendine güven duy ve yapman gerekeni sessizce yap. ŞAŞIRT...

"Büyük hayalperestlerin düşleri asla gerçekleşmez, onlar her zaman daha fazlasını isterler " Alfred Lord Whitehead

Dünya benim iç Dünyamda dahil olmak üzere çok özel biryer. Ayrıca kendi iç dünyamda başarılı oılmadıkça dışarıda başarılı olmanın hiç bi anlamı yok. İyi olmakla hali vakti yerinde olmak arasında çok büük fark var. Birinin kendisini bulması ve düşlerini yaşayabilmesi için kendini kontrol etmenin yanısıra zihin, vücut ve ruhunada sürekli özen göstermesi gerekir.

Kendine bile özen göstermezken başkalarına nasıl gösterebilirsin ?

Kendini iyi hissetmezken nasıl iyilik yapabilirsin ?

Kendini sevmezsen başkalarını nasıl sevebilirsin ?

Ben bir yaşam sanatçısıyım benim sanat eserim yaşamımdır demiş suzuki diye biri ama kim olduğunu pek bilmem ! Bende ona şimdi burada bizi duyduğundan emin olarak diyorum ki

Bizde öyle valla Suzuki bey yada hanım herneysen işte kusura bakma yabancı dillerle pek aram yoktur :)

Başkalarını yalızca kendini sevme sanatında ustalaştığında gerçekten sevebilirsin. başkalarının kalplerine yanlızca kend kalbini açtığında ulaşabilirsin. Dengeli ve canlı hissettiğinde daha iyi bir insan olmk için çok daha iyibir konumda olursun.

bugünlük bu kadar efem

Sevgiler Saygılar....
Alt 06-12-2007, 04:12 PM   #80 (permalink)
asisler
Guest

YAŞAMINI TEK Bİ YOLLA KONTROL EDEBİLİRSİN. BU YOL ZİHNİNİ KONTROL ETMEKTEN BAŞKASI DEĞİL.

Yaşamında başına ne gelire gelsin buna vereceğin yanıtı seçme kapasitesine yanlızca sen sahipsin ! Her koşulda pozitifi arama alışkanlığı geliştirirsen yaşam kaliten en yüksek düzeyine ulaşacaktır. Doğa yasaarının içinde bundan daha değerlisi yoktur. Ancak şunu unutma herşey ancak senin verdiğin kadar değere sahiptir.

İstersen karamsarlığa devam et. Ona değer ver.

De ki : KARAMSARLIK BEN EN ÇOK SENİ SEVİYORUM. BU YÜZDEN DE HEP SENİNLYİM !

Yok bunu demeyeceğim diyorsan. Dilinde karamsarlıkla olmak istemediğin gibi zihnindede olma !

Dış Dünyan iç Dünyandaki durumu yansıtır. Düşücelerini ve yaşamındaki olaylara tepki verme biçimini kontrol etmekle, kaderini kontrol etme başlarsın !

Yaşamda hatalar yoktur. Yalnızca alınan dersler vardır. Olumsuz deneyim diyue bişeyde yoktur, yalnızca kendi bilgeliğini kazanmak yolunda olgunlaşmak, öğrmek ve ilerlemek için fırsatlar vardır.

Güçlükten GÜÇ doğar ! Acı bile mükemmel bir öğretmendir...

Zihnini her olayı olumlu ve sanagüç veren bir şekle sokacak şekilde geliştirdiğinde, kaygıyı sonsuza dek kovacaksın. GEÇMİŞİNİN TUTSAĞI OLMAYI BIRAKACAKSIN. BUNUN YERİNE GELECEĞİNİN MİMARI OLACAKSIN

Bookmarks