09-04-2010, 07:44 PM
|
#502 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı: genco Nickli Üyeden Alıntı
the desert in avatarı ile ne zman karşılaşsam pozitif bir enerji alıyorum.
Pozitiflik= the desert avatarı :) bilinçaltımda kayıtlı.
gel gelelim sayfasına ne zman girsem aksi, karmakarısık birisi ile karsılasıyorum. bilinçaltıma pozitif yönü öyle kazınmıs ki, yazdıkları bile onun hakkında negatif düşünmeme izin vermiyor.
heyyy sen, aksi bayan, senin neşelli yönlerinden mahrum bırakma bizi, dobrasın iyi güzel ama kendine karsı biraz daha anlayıslı olmaya davet ediyorum seni.:) seni takip etmeye devam edeceğim Rabb'im izin verdiği sürece.
iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın.
mutlu haberler bekliyoruz seni;)
sevgiler. |
teşekkurler genco...bılyormusuna slınd ahıc aksi deılımdır ama dobra olduğum doğru..keısnlıkle bazen kaybettığımd edoğru bu yonum yuzunden ama olsun ben yıne de sevıorum bu ozlleığımı..genco bu aralar evet --yaklaşık ıkı senedır bu aralar dedığım:d---yoluna koyamadığım bazı şeyler var ...bazı şeylerdıyorum ama gercekten bunlar benı uzen şeyler...depresıf olmam bu yuzden..avatarım evet banada uzgun gunlerımde yuzumde gulumseme belırtıverıo onuda boyle mutlu olmaya karar verdığım bır gun bulmuştum..guya kendımce bır devrım gercekleştırecektım ama nerdee yıne eskı halıme dondum:))ama bılıorum allah benı sınıor...umarım en kısa zamanda yolund agıtmeyen şeyelrı yola sokarım yada yenıden bır hayata başlamak ıcın bır şansım olur yoksa boyle gıttığı surece gercekten tam anlamıyla avatarımın hakkını veremeyecegım:))neyse genco ıyı dıleklerın ıcın cok teşekkur ederım:))) |
| |