28-10-2010, 07:31 PM
|
#624 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı: justagirl Nickli Üyeden Alıntı
olma öyle!
Dün kabus gibi bir gündü. Üzüldüm uykum kaçtı. Bugün o korktuklarımın hiçbiri olmadı! Ben anımı mahfettiğimle kaldım.
Bugün hep ne düşündüm biliyor musun? Yaşıyorum. Nefes alıyorum. Ayağım tutuyor. Gözüm görüyor. Şükür dedim. Bu olumlu duygu hemen gidiyor olumsuzlar ağır basıyor ama izin vermemeye çalışıyorum. Kötü düşünürken "acaba bundan sonraki düşüncem ne olacak?" demeye başladım inan işe yarıyor. Afallıyor gibi oluyor beynin.
Çaba sarfet artık lütfen. Biliyorsun benim bulunduğum nokta ne kadar karanlıktı. Ha çok mu düzeldim çok mu değiştim? Hayır çok değil azıcık! o azıcık o kadar güzel ki anlatamam sana! O azıcık o kadar güzel ki!
Yeter artık seni üzgün, yanlız mutsuz vs vs vs vs vs vs vs vs vs görmek istemiyorum!
İyi ki varsın... | ah be cnmmm ben ıstemıomuyum ılerıye bakayım umutla neşeyle..gulmekten agzım yırtılsın vs.kocaman gozlerım parlasın yeşil yeşil..ben ıstemezmıyım?ama olmuo ışte... olmuo olmuo...kalbım sıkıştı..nefes alamıorum sandım...uzuldum dıyemem kahroldum....sora kahrolduma kahroldum..ıcımdekı mutsuzluğu atamıorum ıcımden.... |
| |