20-10-2007, 12:35 PM
|
#26 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ Alıntı: PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
ya bu insanlar neden böyle ya
şu çanta denen prof kılıklı zebaniyle atıştık ya ben bu kadından yediğim hakaretleri lafları kimseden yemedim
ya bugün semineri vardı ben 15 dk geç geldim öle laflar söledikiçömezlerin içinde yerin dibine geçtim çarptım kapıyı çıktım artık beni disipline mi verir anabilimdalına mı şikayet eder umrumda diil
ya sadece bi arkadaşın sorununu uzman doktora danışmak için metabolizma ve diyet bölümüne indim
neymişim ben bunun başasistanımışım ondan önce orda olmalıymışım uf bu kadın için enerjimi harcamaya değmez | ya bizimkinde de var suç ya bula bula seminer vaktini mi buldun bea gidiş iş çözecek, biliyon hatun zaten zebani gibin seminer sonrasına gitseydin yada öncesi nebileyim işte denk getirmeseydik ya bu hoca milleti kompleksli olur taa ezelden biliyon daaa Alıntı: tresor Nickli Üyeden Alıntı
sevgılı psıko bu kadının sorunu cok basıt kardesım, kadın sevgısız, sen ona merhamet ve sevgı goster , az ılgılen senden ıyısı olmaz, hatta becerebılıyorsan sevgı gonder, hırcınlıgı ondan, cozulur zamanlar, hadı sana kolay gelsın, ıcınden gelıyorsa arada bır de sarıl, sırtını sıvazla oh ohhh yumusacık olur hadı sana kolay gelsın kardes | yok anacım bu bizim psikopat beceremez öle bence aha suraya yazıyorum gurur yapar şaşkın korkarım bir gün benzetecek hatunu e yalan deil kadın anormal resmen belli,kavga gürültü normalde bari sen huyuna git yaf köprüyü geçene kadar bari yaa gözünü sevene psikom kankam sık dişini azıcık
tresor dogru dio sevgi gönder gözün sevem bak söle hangi gözün dersen o gözün seveceğim bea ... hem akıllı usaksın vesselam bir ego tutukunu dualite yorgunu insanoğlunamı sinirlerini helak ettiricen bence sen bunu haketmiyorsun.kesinlikle haketmiyorsun!! çekim yasasını devreye sok bakalım neler olacak bu arada sarılmanı yada sırtını sıvazlamanı tavsiye etmem tresorun sölediği uzaktan yapılabilecek bilumum herseye bende katılıyorum hatta aynı fikrdeyim sevgisizlik yapıyor bu kadını böle gudubet |
| |