| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili arkadaşlar bende kendime bir günlük açtım... Artık zamanım olduğunca burada acı ve zevklerimi sizlerle paylaşacağım Aslında dışardan çok duygusal gözükmesemde içerde duygusal bir insanım kişisel gelişim hobilerimden biri benim hem kurslarını almaya devam ediyorum hem uyguluyorum hemde zaman zaman ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sevgili arkadaşlar bende kendime bir günlük açtım... Artık zamanım olduğunca burada acı ve zevklerimi sizlerle paylaşacağım Aslında dışardan çok duygusal gözükmesemde içerde duygusal bir insanım kişisel gelişim hobilerimden biri benim hem kurslarını almaya devam ediyorum hem uyguluyorum hemde zaman zaman isteyen olursa anlatıyorum...neyse işte bismillah dedik paylaşan ve paylaşmayı seven herkeze sevgilerimle ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ee zamanı gelmişde geçiyor bea bir günlüğün haydın hayırlısı kardeşşş ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sevgili keops, günlüğün hayırlı olsun, o güzel paylaşımlarını merakla bekliyoruz ![]() sevgiler
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Guest
| ![]() oh be kurtuldum seni fellik fellik aramaktan nihayet adresin belli oldu..hayırlı olsun keops cuğum..değerli paylaşımlarını bekliyorum..saygılı sevgiler.. |
![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() keops günlüğün hayırlı uğurlu olsun...inş.içeriği hep hayatının güzellikleriyle dolar.. ![]()
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() şartı sana bir köşe ![]() keops cum daima yazacak güzelliklerin olsun bu sayfalara inşallah... kişisel gelişim konusunda bu kadar araştırmacı ve uygulayıcı olman hepimiz için bir şans... hem güzel haberlerini hem değerli bilgilerini bizlere ulaştıracak tecrübelerin olsun inşallah bol bol sevgilerle ..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Şaka bir yana güzel paylaşimlar yapacağina eminiz hayirli olsun.. ![]()
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
30 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sıradışı günlüğün hayırlı olsun keops içinin hep güzelliklerle dolması dileğiyle |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]()   keops günlüğün hayırlı olsun. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sevgili arkadaşlar teşekkürleriniz için mineettarım atakan bey bizim günlüklerimiz sıradan mı demiş?? ben bu sıradışı olayını anlatayım isterseniz.... sıradışı düşünme teknikleri diye bir seminer almıştım sevgili melih arattan dedim günlüğün ismide sıradışı olsun ne olabilir derken bu aklıma geldi bu haftada zaman yönetimi semineri aldım celalettin kandemirden bizim okulun işletme ve ekonomi klubü düzenliyor birer günlük seminerler oluyor ama faydalı deneyimler kazandırıyor eh öğrendiğimiz bilgileri paylaşmaya devam bu erkek arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum şu günlerde karşı cinsle uyum problemleri konusunda ben önceden tipik bir beta erkeğiydim sonra zamanla alfa erkeği modelinin insanlarla iletişimde en iyi duruş biçimi olduğunu öğrendim ve iletişimim 180 derece değişti amerikada karşı cinsle nasıl etkin iletişim kurulacağını öğreten çok sayıda kitap ve seminer var özellikle speed seduction ismiyle geçiyor her zaman söylerim ...yaptıklarınız bir işe yaramıyorsa başka bişey yapın diye şimdi alfa erkeğinin özellikleri ile ilgili makale ve yazılar koymayı düşünüyorum bu yazıların iki yararı olacak ilki erkek arkadaşlarım iletişimde etkili olmayı öğrenecek ikincisi bayan arkadaşlar bu benim tipim değil ama ondan hoşlanıyorum dediği erkekleri daha iyi tanıyabilecekler bu arada zayıflama programına son hız devam şimdi 3,5 kiloda sabitlendi bakalım kilo verme telkini fiks dinliyorum bunun yanında hayal gücüm sağolsun hiç yanımdan ayrılmaz ve günde 40-50 kez hiç iştahım yok diyorum zayıflamak isteyen arkadaşlar 1 hafta boyunca hiç iştahım yok telkinini 40-50 kez tekrar ederlerse 1 haftadan sonra iştahlarında azalma olduğunu fark edecekler bu telkinin daha hızlı etki etmesini isteyenler gevşeme tekniklerinden sonra ya da otohipnoz seanslarında tekrar ederlerse daha hızlı etksini gösterir şu vizeleri bir atlatayım daha uzun yazacağım... hepinize sevgiler burada olduğum için mutluyum ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili arkadaşlar bende kendime bir günlük açtım... Artık zamanım olduğunca burada acı ve zevklerimi sizlerle paylaşacağım Aslında dışardan çok duygusal gözükmesemde içerde duygusal bir insanım kişisel gelişim hobilerimden biri benim hem kurslarını almaya devam ediyorum hem uyguluyorum hemde zaman zaman ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi