Alıntı:
best idea Nickli Üyeden Alıntı
sosyallik artırıcı telkinin nasıl bi faydasını gördün |
Sevgili best idea
Suçluluk Telkini bana çok ağır geldi. Aşırı mutsuzdum dinlediğimde psikolojim negatif sorgulamaları daha çok yaptı. Kabus görmelerimde şiddetli baş ağrılarımda Suçluluk telkinini dinlediğim sürede gerçekleşti.Ama ben bir hata yapmıştım Suçluluk telkini tekbaşına günde 12 saat dinliyordum. Sonrasında Suçluluk ve Kendine Güvenle devam ettim biraz daha iyiydi bu süreç baş ağrılarım azaldı.Kabus görmem bitti.Sonrasında Depresyon dünde kaldı Kendine güven ve Ego güven güçlendirici ile devam edip Suçluluk telkinini listemden çıkardım. Bu süreç toplamda 3 hafta sürdü. Sonra Sosyallik arttırıcı,Başkalarının düşüncelerini önemsememe ertelemeyi bırak telkinlerini sırasıyla ekleyip psikolojime göre diğerlerini azalttım.Şimdi neye ihtiyacım olduğunu daha net görüyorum. İletişime kapanmaya başladığımda Topluluk Karşısında konuşma ve Sosyallik arttırıcı telkinleri dinlemem iki günde kendini gösteriyor.Asosyalliğim sona eriyor. Kendime güvenim artıyor.Düşüncelerime hakim olabiliyorum.Konuşmamı programlayabiliyorum. Karşımdaki insanı daha sağlıklı dinleyip emin olmadan yorum yapmıyorum. Yani Duygusal zekamı daha sağlıklı kullanabiliyorum. Tabi seni ne kadar tatmin eder Onu bilmiyorum.Bence dinleyin sonuçlarını kendiniz gözlemleyin.
Güncemi okursanız bendeki değişimi zaten görürsünüz.
Bunda en büyük etki kesinlikle telkinler.Tabi değişme isteği vardı bende o olmazsa inancın olmazsa ne hipnoz ne ipnoz nede telkinler işe yaramaz. Kapılarını aç ve kenara çekil.şifa o kapıdan girecektir.
Bu arada olumlamaları çok yapıyorum.
Megolamanlık da diyebilirsin.
Ama ben hersabah hazırlanıp evden çıkmadan makyajımı yapar saçımı fönler gibi kafamın üzerine şans yıldızımı koyuyorum ( Sembolik hayali) O yıldıza o gün için günümü nasıl geçirmem gerektiğini söylüyorum.Ondan bana şans getirmesini istiyorum. Meleklerimle konuşuyorum. Gözlerime bakıp kendimle konuşuyorum. Kendime parlak zekamdan sağduyumdan güzelliğimden vs vs hoşnutluğumu dile getiriyorum ve şükrediyorum. Sonra kapıdan çıkmadan parfüm sürer gibi ellerimle etrafımda ışık demeti oluştuğunu ve insanların benim ışığımı enerjimi çok net hissedebildiğini imgeliyorum.
Net hatırlamıyorum ama bu serüvenim yaklaşık beş altı aylık bir olay
Annem ve babamla çok sık görüşemem. Son gittiğimde onlar bile bendeki değişimin farkındaydılar. Dedimki doğru yoldayım.
Çözüm sende
Ben çok konuşuyorum gerçi telkinlerden sonra böyle oldum ama olsun ben hoşnutum halimden...
O kadar yol varki seç beğen al.
Sevgi ve Işıkla kal.