İyi geceler arkadaşlar
Bu gün muhteşem bir gün geçirdim.............................
wave
wave
1.-) Bölge çalışmadan bir müfettişle göüşüyordum benim dosyamla özel ilgilenecekti. Bugün beni aradı dosyamın işlemlerini bitirmiş Ankaraya yolladım haberin olsun dedi.Çok mutlu oldum
2.-) 10 sene önce yanında çalıştığım Sevgili Genel müdürüm ; İşverenlerin bitanesi dünyalar tatlısı patronumun doğum günüydü ve ben 9 yıldır onunla görüşmüyordum çünkü kırılmıştık birbirimize... Bu gün onun doğum gününü kutlamak için aradım. Çok mutlu oldu. Tabi bende .. Amerikaya gidecek yine gitmeden görüşelim dedi. Öyle özledimki onu şu saat dese çıkar giderdim. Gerçi sağlık problemlerinden dolayı yine hastanede ve doğum gününü hastanede geçiriyor. Geçmiş olsun dileklerimi burdan tekrar gönderiyorum. İyiki varsın iyiki hala nefes alıyorsun. İyiki dünyada senin gibi güzel insanlar hala var.
Sen ışıksın sen sevgisin... Büyümem gerekti seni anlayabilmem için ve seninde büyümen gerekiyordu. Ondandır bugünkü ağlamamız..Evet biliyorumki sırtımı istediğimde dayayacağım bu dünyadaki en güçlü abilerden birisin ama ben yaslanmasını değil dik durmasını severim.Biliyorsun ve okuyacaksın yazdıklarımı Doğum günün kutlu olsun. Yaşadığın hastalıkların artık son bulsun. Amerika yolunu unut artık yeter..mekanın Türkiye olsun. wave Sevgiyle kal. Sen
kim olduğunu biliyorsun....
3.-) 5 günlük bayram tatiline çıktım oğluşuml bol öpüşmeli koklaşmalı bağırışmalı boğuşmalı 5 koca gün wave Seni çok seviyorum Oğluşum..
4.-) İşyerine alışamadım hala yinede işyerinde geçirdiğim en güzel gündü.... wave
5,-) Hepsi bu kadar daha ne olsun