Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Benim Güncem

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim Güncem Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız pamirim geçmiş olsun...arkadaşlar, ben şifa verip dua ettiğim her seferde kuraklığın, terörün,insanları üzen,zorlayan herşeyin bitmesi için dua ederim..bunu yapan birçok insana katılırım..birleştirilmiş enerjinin gücüne inandığımdan dolayı şimdi sizlerinde bize katılmanızı rica ediyorum...hergün bir dakikanızı buna ayırın lütfen...inşallah tüm bunlar tez ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Benim Güncem

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-12-2007, 11:28 PM   #181 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Benim Güncem

pamirim geçmiş olsun...arkadaşlar, ben şifa verip dua ettiğim her seferde kuraklığın, terörün,insanları üzen,zorlayan herşeyin bitmesi için dua ederim..bunu yapan birçok insana katılırım..birleştirilmiş enerjinin gücüne inandığımdan dolayı şimdi sizlerinde bize katılmanızı rica ediyorum...hergün bir dakikanızı buna ayırın lütfen...inşallah tüm bunlar tez günde biter......

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 16-12-2007, 11:44 PM   #182 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

pamircim çok geçmiş olsun..şimdi iyi olduğuna sevindim..benzerlerini yaşadığım için neler hissettiğini anlayabiliyorum..malum lojmanda oturuyorum..ve doğudayım görev gereği,2,5 yılımız kaldı inş..terör,terörünü burda soğuk rüzgar gibi estiriyor..seçimlerden sonra gece ayaklanma olmuştu..cam sesleri ve patlamalarla uyandık..lojmanların etrafında ellerinde sopalarla dolaştılar..şükür kısa sürede dağıtıldı ancak yaşanılan korku dolu saatler bizde kaldı..o gün den beri geceleri zor uyur oldum..çünkü açıkta ve ortadayız..rabbim tüm insanları korusun,bizide 96
Alt 17-12-2007, 12:04 AM   #183 (permalink)
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light

Pamir geçmiş olsun.Hülyacım neler çektiğinizi anlayabiliyorum çünkü doğuda bende kaldım.askerimizin ve polislerimizin nekadar zor şartlar altında çalıştığını çok iyi bilirim.Allah devletimizi tüm kötü güçlerden korusun..
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-12-2007, 12:07 AM   #184 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

Alıntı:
duru79 Nickli Üyeden Alıntı

Pamir geçmiş olsun.Hülyacım neler çektiğinizi anlayabiliyorum çünkü doğuda bende kaldım.askerimizin ve polislerimizin nekadar zor şartlar altında çalıştığını çok iyi bilirim.Allah devletimizi tüm kötü güçlerden korusun..
amiiinn durucum...
Alt 17-12-2007, 04:03 AM   #185 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

pamircim sen ve tüm komşularına ve elbette bütünlüğümüzden dolayı hepimize geçmiş olsun canım benim...

bu tarz izler ne kolay silinebiliyor ne yaraları çabuk iyileştirilebliyor...

çok şükür bu seferkini ucuz atlatmışız...

sevgiler..
Alt 17-12-2007, 09:36 PM   #186 (permalink)
Yüzbaşı

yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold

Pamir geçmiş olsun. Hiç anlayamıyorum bu tür eylem yapanları kime kalmışki bu dünya birlikle sevgiyle yaşamak varken.

Hülya inşallah hayırlısıyla görevinizi bitirir sağ salim memleketinize dönersiniz. Doğu da doğup büyümek farklı batıda büyüyüp doğuda görev yapmak farklı. Benim kızımda doğuda görev yaptı ve bende gittim yanında, yoksa evde her gün bir yıl gibi geçecekti benim için, orada çok şeyler yaşadık bazı şeyler anlatılamaz sadece yaşayanlar bilir. Seni çok iyi anlıyorum ama bu günler geride kalacak canım birde bakmışsın oradaki anılarını anlatıyor olacaksın.

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2007, 11:29 PM   #187 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point

İyi geceler arkadaşlar

Bu gün muhteşem bir gün geçirdim............................. wave wave
1.-) Bölge çalışmadan bir müfettişle göüşüyordum benim dosyamla özel ilgilenecekti. Bugün beni aradı dosyamın işlemlerini bitirmiş Ankaraya yolladım haberin olsun dedi.Çok mutlu oldum
2.-) 10 sene önce yanında çalıştığım Sevgili Genel müdürüm ; İşverenlerin bitanesi dünyalar tatlısı patronumun doğum günüydü ve ben 9 yıldır onunla görüşmüyordum çünkü kırılmıştık birbirimize... Bu gün onun doğum gününü kutlamak için aradım. Çok mutlu oldu. Tabi bende .. Amerikaya gidecek yine gitmeden görüşelim dedi. Öyle özledimki onu şu saat dese çıkar giderdim. Gerçi sağlık problemlerinden dolayı yine hastanede ve doğum gününü hastanede geçiriyor. Geçmiş olsun dileklerimi burdan tekrar gönderiyorum. İyiki varsın iyiki hala nefes alıyorsun. İyiki dünyada senin gibi güzel insanlar hala var.
Sen ışıksın sen sevgisin... Büyümem gerekti seni anlayabilmem için ve seninde büyümen gerekiyordu. Ondandır bugünkü ağlamamız..Evet biliyorumki sırtımı istediğimde dayayacağım bu dünyadaki en güçlü abilerden birisin ama ben yaslanmasını değil dik durmasını severim.Biliyorsun ve okuyacaksın yazdıklarımı Doğum günün kutlu olsun. Yaşadığın hastalıkların artık son bulsun. Amerika yolunu unut artık yeter..mekanın Türkiye olsun. wave Sevgiyle kal. Sen
kim olduğunu biliyorsun....
3.-) 5 günlük bayram tatiline çıktım oğluşuml bol öpüşmeli koklaşmalı bağırışmalı boğuşmalı 5 koca gün wave Seni çok seviyorum Oğluşum..
4.-) İşyerine alışamadım hala yinede işyerinde geçirdiğim en güzel gündü.... wave
5,-) Hepsi bu kadar daha ne olsun
Alt 18-12-2007, 11:34 PM   #188 (permalink)
hayalayaz
Guest

evet daha ne olsun..oğluşunu koklaya koklaya benim içinde öp... ohhh ne güzel kokar onlar..mis gibi..melek kokar..çiçek kokar..süt kokar...şöyle azıcıkta mıncıkla olurmu..
Alt 19-12-2007, 12:20 AM   #189 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canımm benim çok geçmiş olsun senin için değerli olan bizim içinde değerledir...
en kısa zamanda sağlık haberlerini senden duyalım inşallah....

yeni yaşı yeni yıl ile birlikte sağlık ve huzur getirsin kendilerine...

nice senelere...

dosyan ankara gitmiş çok şükür... dönerken beklediğimiz güzel haberleride alsın gelsin...
yeni yılda yeni sevinçlerimiz olsun... senin sevindiğini bilmek hepimize huzur veren mutluluk kapılarını açıyor tatlım...

oğluşunun en güzel bayram hediyesi sen olacaksın ... ne mutlu sana...
doyasıya sevgi dolu nice bayramlar yaşayasınız hep beraber bir arada huzurla..

herşeye rağmen sevmenin güzelliğini yaşadığın işyerinde ki bu günün... tüm güzel ve huzurlu geçireceğin günlerinin başlangıcı olsun dilerim..

daha ne olsun sevgimiz seninle

Alt 19-12-2007, 03:44 PM   #190 (permalink)
Akulina
Guest

Çok sevidim pamircim,patronunla aranın düzeldiğine,kırgınlıkların geçtiğine...İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve haberlerini alırız bizde...
O kadar mutlu oluyorumki aradaki kırgınlıkları geçiren insanları gördüğüm zaman...9 yıl sonra bile,demekki geçebiliyormuş...Ben bu konuda çok yaralıyım...Belki bu yüzden hassasım,bu konuda...Çok sevdiğim bir arkadaşımla o kadar kötü bir şekilde,çok saçma sapan bir sebep yüzünden o kadar kötü ayrıldımki halen aradan 2yıl geçmesine rağmen olayı düşündükçe ağlayasım geliyoR...
Oğluşununda seninde bayramınızı kutlarım...Bol bol öp onu bizim yerimizede

Bookmarks