28-11-2007, 01:47 PM
|
#84 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Benim Güncem Arkadaşlar merhaba
Duru79 ,Shamanım ,Hayal ablam ;
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ....
Duru79 inşallah diyorum olumlu sonuç alırsam söz parti yaparız.
Shamanım söylediğinde çok haklısın. Ama o parayı malesef öyle kolay vermiyorlar 14 yıllık iş hayatımda başıma gelmeyen kalmadı..
Başıma silahta dayandı tacizede uğradım karanlık yüzlü insanlarlada çalıştım.Mesela Simetri hastasıyım diyen insanlar tüylerimi diken diken eder... (Sebebi var..) Yöneticilerin 10 dakikalık konuşması aslında ne beklediklerini çok net belli eder.
Bugün geldiğim mülakatta adam korkunç terbiyesizdi mesela
, ,,, oysa çok kibar görünüyordu ve kibar konuştu. 45 dakikalık bir mülakat ilk başta gayet güzel giderken bana herşeyin bir fiyatı olduğunu söyledi .. Onunsa parası var alamayacağım hiçbirşey yok dedi. Mesela sizin fiyatınız dedi.. Tüylerim diken diken oldu.. Siz emeğimi kiralıyorsunuz dedim. Satın aldığınız işgücüm,,, ben değilim. Ama dedi o saatlerde benim mekanımda ve bana çalışmak zorundasın o zaman o saatlerini senden satın alıyorum. Mesela beni çağırdığı iş pozisyonunda çalışan bir insan var ve o insana demişki sen çok yoruluyorsun bir yardımcı alalım sana ,, üzerinden yük kalksın kız çok sevinmiş.İşi ondan öğrenirsin başka türlü koyamam onu kapının önüne dedi..İnan iğrendim o insandanda orda olduğumdan dolayı kendimdende...İkinci mülakat için sekreterini çağırdı tarih vermesi için .. Teşekkür ettim ve düşünmem gerekiyor dedim. Çıktım. İşte orası istediğim parayı veriyor..Ama yok işte ne karakterime ne ahlaki yapıma uymuyor anladınmı? Ben Parayı Mesleğimden kazanmalıyım ve mesleğimi insanlarla savaşmadan boğuşmadan kendimi sürekli korumak zorunda kalmadan kazanmak istiyorum.
İşte o yüzden Dünkü iş görüşmesi beni bu kadar etkiledi. İnsanların gözleri sıcacıktı. Kelimeleri ve gülüşleride öyle. Çaycısıda sekreteride satış elemanlarıda ben görüşmeden çıkarken el salladılar. Sekreter - İnşallah alınan sen olursun dedi. Genel müdür bakın bu oda sizin dedi. Kapınızı kapatırsınız yüzümüzü görmek istemediğinizde dedi.kapıya kadar uğurladı. Bunlar güzel olan.. laçka değillerdi ama samimilerdi.Para konusuna gelince aslında çıktığım firmadan aldığım paradan 100 ytl daha fazla. Ancak benim aldığım rakam piyasa rakamlarının altında kaldı.Yani şansımı biraz zorlarsam istediğim rakama yakın iş bulurum. Ama bu işi kaçırmak istemiyorum. Bilmiyorum bilmiyorum. Başımda korkunç bir ağrı var ve midem bulanıyor.
Hayal ablam şifana o kadar ihtiyacım varki keşke aynı şehirde olsaydık. Geleydim yanına uzanaydım dizine bi yandan saatlerce içimde birikenleri dökeydim bi yandanda gözümde birikenleri.. Ama gideceğim mülakatlara inatla gideceğim.
Hepinizi çok seviyorum.. İyiki varsınız canlarım iyiki varsınız...
__________________ Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür |
| |