30-11-2007, 09:25 AM
|
#97 (permalink)
|
Guest | Ynt: Benim Güncem Aynı şey bir kerede benim başıma gelmişti...Birkaç yıl önce bir forum sitemiz vardı...Çok güzel bir ortamdı...Herkes resmini fln koyuyodu,pek birşey olmuyordu,yorum fln yapıp eğleniyorduk...Neyse bende bir resmimi koydumki,koymaz olaydım...Kardeşimin sevgilisinin en yakın arkadaşının hoşlandığı çocuk(ki kız 15 yaşında çocuk 22 yaşında düşünün artık olayı ve kızın başka bir sevgilisi var,oda benim arkadaşım,dallas gibi olmuştuk)...benim resimime iğrenç birşey yazmış,bende aşırı sinirlendim,moderatöre söyledim,sildiler resmi yorumu,çocuğa ihtar yolladılar...O kızda benim msnimde ekliydi,çocuk sen kızın msninden gir onun adına benle konuştu...Sonra söyledi tabi,ben daha çok sinirlendim...Ve bu çocuk askerde ayrıca...Ta oralardan ortalık karıştırıyor...Neyse bende bunların hepsini çok yakın zannedip çocuğun üstüne fazla gelmedim...Sonra kıza gidip gamze bana asıldı gibisinden birşeyler demiş...Ortalık karıştı tabi iyice...Kız inanmıyor,kızın sevgilisi arkadaşım kuduruyor,ben kuduruyorum,kardeşim ablama nasıl böyle şeyler söyler diye kuduryor...Sonunda tabi kız ondan öyle bir kazık yediki,sen haklıymışsın dedi bana...Bütün kız arkadaşlarıyla ve kuzeniyle çıktı...Hatta kız çocuk için onu seven bütün insanları,ailesini bile silecek konuma gelmişti...Çok rahatsız edici bir durumdu,böyle insanların ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum doğrusu... |
| |