Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Benim Güncem

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim Güncem Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız pamirim şekerim aradım ama bulamadım bir türlü... iş yerinle ilgili karabulutlu günlerin olduğu zamanda iş-güç-geçim konşmalarımızın arasında bi yerde forumda gururla yazmıştın... ne olursa olsun ben eşimi onu çok seviyorum diye .... bu güçlü duruşuna hayran kalmıştım.. bu günleriniz o ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Benim Güncem

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-11-2007, 09:41 PM   #91 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Benim Güncem

pamirim şekerim aradım ama bulamadım bir türlü...

iş yerinle ilgili karabulutlu günlerin olduğu zamanda iş-güç-geçim konşmalarımızın arasında bi yerde
forumda gururla yazmıştın...

ne olursa olsun ben eşimi onu çok seviyorum diye ....

bu güçlü duruşuna hayran kalmıştım.. bu günleriniz o günlere göre çok rahat şükür.. şimdi destek olmak varken birbirinize...
ne bu yawww alnının ortasından mıhladın adamı...

oda senin iyiliğini istiyordur mutlaka...
aynı pozisyonda olsanız belki sende ona aynı cümlelerle yaklaşacaksın... kırmayın istiyorum birbirinizi.. heleki evde oğluşun varken...

iş konusuna gelince sen nereyi gönülden istediysen orası olsun inşallah...
gönlünün zenginliği maddi dünyana da yansısın... dediğin gibi hiç belli olmaz ...
şirkete uğurlu gelirsin.. çok ta sevdin eminim şirketinle birlikte senin de bereketin artar..

en iyisini yaşa.. en iyi yerde başla istiyoruz.. biz bu kadar isterken eminim eşin kimbilir ne kadar çok istiyordur huzurlu mutlu ve hakkettiğin değeri alarak çalışmanı..
gönülleriniz ve gönlünüzden geçenler bir olsun inşallah kuzum..

hayırlı haberlerini bizlerle paylaşmaya devam et ki merakta kalmayalım..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 29-11-2007, 10:52 PM   #92 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point

Canım Shamanım severim eşimi ama sevgi karşı tarafın elinde kozda olmamalı.. Sevgime sığınarak benim sınırlarımı veya isteklerimi bir kenara kaldırmaya çalışıp yerine kendi kafasındakileri koymamalı. Ben onun doğrularını yanlışlarını bedenini duygularını zekasını bütün görüyorum. Benim ondan tek talebim saçlarını uzatmasıydı... Oda rica... Onun dışında kendi aklı zekası duyguları var adamın ben gözüne soka soka bu doğru demedim.Onun bana böyle davranması beni zıvanadan çıkarıyo.. Yoksa severim uzun saçlı keltoşumu...Biliyorum benim için en iyisini istediğinizi eşimde aynı şeyi istiyor bunuda biliyorum. Ben bazı konularda sabit fikirliyim.. Mesela vitrinde gördüğüm bir şeyi beğenmişsem o benim olmalı fiyatı ne olursa olsun bedeni olsun olmasın yakışsın yakışmasın ama ben beğendiysem benim olmalı..Eşim konusundada ben eşimi ilk gördüğümde evleneceğim adam bu demiştim. Çok direndi ailem arkadaşlarım.. Kararım kesindi. Çok şükür didişip dursakta yılda bir boşanma kararı alsakta ne o benden ne ben ondan vazgeçemeyiz.Ayrıldığım işe girmemin sebebi eşimdir. Ben Türkiyedeki oldukça ünlü bir turizm firmasının muhasebesindeydim ve oradada çok mutluydum. Parası iyi diye başımın etini yedi. Buraya geçtim ne oldu? Hüsran .. Şimdi kendi içime sinen yerde çalışacağım çünkü ben sabahtan akşama o insanlarla yüzyüzeyim. Ben ikibuçuk sene yıldırma politikasına maruz kaldım. Ve en çok dayanan personeldim ofiste. Yine olsun istemiyorum.Önce huzur istiyorum. Sonra kaliteli ar edebi olan insanlar olsun istiyorum. Küfürsüz bir ortam istiyorum. Sakin sıcak bir ortam istiyorum. Cumartesi pazar evimde çocuğumla olayım işi düşünmeyeyim istiyorum.9-6 ise 9-6 olsun 9-6 dediklerinde gece 11-12 olmasın istiyorum. Maaşım ayın 5 indeyse 5 de 30 undaysa 30unda hesabımda olsun istiyorum. İşimin ne olduğu sorumluluğumun ne olduğu benden ne istendiği net olsun istiyorum.Sistemini ben kurayım başka insanların işlerdeki haalarını düzeltmek zorunda kalmayayım istiyorum.. Merkezi ve tarihi bir mekan istiyorum. Küçük bir ofis az kişi olsun kapısı han kapısı gibi dakka başı çalmayan bir firma olsun .. E geriye bir maaş kalıyor. Şimdi işimde çok iyiyim kabulüm. Üniversite mezunuyum kabulüm. Ama yabancı dilim yok mali müşavirlik belgem yok master yapmadım. Sevgili eşimin kafasındaki rakam kiii bu rakamı bana empoze etmeye çalışıyor.. O rakamları yabancı dili olan Smmm belgeli olup yabancı şirkette müdürlük yapanlar alıyor Shaman. Peki inanalım poziif düşünelim kendimize en iyisini layık görelim hepsine hepsine kabulümde sevgili bacım birazda gerçekçi olmakta fayda var benmi yanılıyorum .. Benmi önyargılıyım ciddi ciddi eleştirebilirsin amaç burda benim adıma doğru olanı yakalamak.. Bu arada kırılmam dostlarımın söylediklerinden rahat ol gülyüzlü shamanım
Alt 29-11-2007, 10:58 PM   #93 (permalink)
Üsteğmen

36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Teşekkür ederim Suzzy biliyorum bende yaşadım. Doğru kararı vereceğim bundan eminim bu arada maaş a takıldık kaldık. Çözecem onuda çözecem azimle paracıklarıma gel diyorum gelecekler. Atakan bey yukarıya bi tane para sayan yanındada para veya altın küpü olan smiley koyarmısınız lütfen ?
Alt 29-11-2007, 11:10 PM   #94 (permalink)
Üsteğmen

Bu arada dün iş görüşmesinde yaşadığım stres yetmezmiş gibi akşam msn'ime bir arkadaş eklemiş tresor'un msn'i sandım (bazen manyıyom acayip) güzel güzel konuşuyoz. Tresora soruyom işi naptın özel hayatın nasıl falan resimdeki kim kızım dedim.Oda bana oyuncu dedi. İyide sen daha güzelsin niye koyuyonki başkalarının resimlerini dedim. Demez olaydım... Beni ekleyen arkadaş kendi resmini koydu. Resimdeki erkek birincisi... İkincisi tanıdık gelio ama çıkaramıom tanımıyom sizi nie eklediniz dedim. Mail zincirinden buldum adresinizi dedi.Siz mail zincirlerinden her bulduğunuzu ekliyomusunuz dedim. Atıştık biraz sonna maillerimi kontrol ettim kimle aynı maili kullanmışız die çocukluk arkadaşımdan gelen mailde var arkadaşın adresi. Arkadaşımla bugün konuştum. Kim bu dedim nie bana yazıo .. Yazan arkadaş benim arkadaşımın kuzeninin eşiymiş. Üstelik yeni bebekleri oldu ve ben kuzenini bile tanıyorum. Sen kayıtları bana yollasana dedi. Tüm yazılanları arkadaşıma yolladım.Eşime anlatmıştım dün akşam buldunmu kimmiş dedi buldum dedim. X kişi.. Eşim adamı tanıyo çıldırdı.. Biz konuşmamızı bitirdik adam yine bişeyler yazdı. Buldunmu tresor'unu dedi. Eşimi zor zaptettim. Güzel bi payladık msn 'de .. Yazdıklarının çıktısını aldım. Kim olduğumuzu söylemedik. Bu hafta sonu arkadaşımda yemekte toplanacağız. Çorba kaseleri dağıtıldığında onun kasesine msn'deki konuşmaları katlayıp koyacağız.Kağıtların tadına bi baksın bakalım eşinin akrabalarının ve bizim gözümüzün önünde zaten o kağıtları yedirmezsem eşine okutacağım.

Alt 29-11-2007, 11:56 PM   #95 (permalink)
hayalayaz
Guest

çoook iyi olur
Alt 30-11-2007, 12:55 AM   #96 (permalink)
Üsteğmen

Ablaların en güzeliiiii Nasılsın İzmirin en güzel gözlüsü tatlısı şekeri balı

Çekirge misali zıpladıda şimdi bacaklarını yakaladık. Cumartesi günü çekirge çorbası var. Sadece eşimi nasıl zaptedicez onu bilmiyorum bide zavallı kız daha yeni doğum yapmış böyle bi durumda nasıl kaldıracak o psikolojiyi annesi babası yok sahip çıkacak .. Ne yapar bilmiyorum. Ama birilerinin beyefendiye haddini bildirmesi lazım..
Alt 30-11-2007, 09:25 AM   #97 (permalink)
Akulina
Guest

Aynı şey bir kerede benim başıma gelmişti...Birkaç yıl önce bir forum sitemiz vardı...Çok güzel bir ortamdı...Herkes resmini fln koyuyodu,pek birşey olmuyordu,yorum fln yapıp eğleniyorduk...Neyse bende bir resmimi koydumki,koymaz olaydım...Kardeşimin sevgilisinin en yakın arkadaşının hoşlandığı çocuk(ki kız 15 yaşında çocuk 22 yaşında düşünün artık olayı ve kızın başka bir sevgilisi var,oda benim arkadaşım,dallas gibi olmuştuk)...benim resimime iğrenç birşey yazmış,bende aşırı sinirlendim,moderatöre söyledim,sildiler resmi yorumu,çocuğa ihtar yolladılar...O kızda benim msnimde ekliydi,çocuk sen kızın msninden gir onun adına benle konuştu...Sonra söyledi tabi,ben daha çok sinirlendim...Ve bu çocuk askerde ayrıca...Ta oralardan ortalık karıştırıyor...Neyse bende bunların hepsini çok yakın zannedip çocuğun üstüne fazla gelmedim...Sonra kıza gidip gamze bana asıldı gibisinden birşeyler demiş...Ortalık karıştı tabi iyice...Kız inanmıyor,kızın sevgilisi arkadaşım kuduruyor,ben kuduruyorum,kardeşim ablama nasıl böyle şeyler söyler diye kuduryor...Sonunda tabi kız ondan öyle bir kazık yediki,sen haklıymışsın dedi bana...Bütün kız arkadaşlarıyla ve kuzeniyle çıktı...Hatta kız çocuk için onu seven bütün insanları,ailesini bile silecek konuma gelmişti...Çok rahatsız edici bir durumdu,böyle insanların ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum doğrusu...
Alt 01-12-2007, 12:20 AM   #98 (permalink)
hayalayaz
Guest

pamirim kızın sütü kesilebilir...siz bu işi ayrı bir yerde yapsanız..adamı çekseniz şöyle bir kenara...eşin sevgiyle
anlatsa gerekirse hafifçe okşasa ama lohusa zarar görmese..bence işin bu şekli bütünün en yüksek hayrına olur..
1= lohusa kız zarar görmez
2= eşini tüm gücünle tutmak zorunda kalmazsın..
3 o herif bir daha kadınlara yaklaşırken önce uzuuuuuun bir destur çeker sonrada yarım saat hazırolda bekler...
ben aslında şiddetin her türlüsüne karşıyım..ama herkes sevgi dilinden anlamıyorki..bazılarının konuştuğu lisan farklı işte..
Alt 01-12-2007, 02:52 AM   #99 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canımcım giremedim foruma bu gün ondan geç cevapladım
pamircim ben senin doğru kararları verecek güce ve analize sahip olduğunu söylemiştim zaten şeker nitekim mesajımın altında çok güzel ifade etmşsin duygularını...

en kısa zamanda istediklerin tüm gerçekliği ile gerçekleşsin canım...

maddi konularda heleki senin yaptığın işteki gibi profesyonellik isteyen mesleklerde elbette bahsettiğin tüm sertifikalar ve extra özellikler para puan çarpanını arttıran özelliklerdir...

elbette her konuyu gerçeklik süzgecinden geçirerek yaklaşmalıyız... lakin burada harekete geçirmek istediğimiz enerjiler sözkonusu...

dünyada malesef her konuda gerekli adalet yok... nice çok çalışanlar ve artıları çok olanlar 3 kuruşa çalışırken... çok daha az özelliği olanlar disiplinli çalışmaları ve bereketi paylaşan işverenleri sayesinde daha fazla maddi bereket içerisinde yaşamaktadırlar.. 3 kuruşluk insanların 10 kuruşluk iş yapıyo gibi kendini yalancı pazarlamalrı haksız kazanç elde etmelri ayrı bir konu... ben senin bunca sıkıntından sonra arzu ettiğin işe dahil tüm hayallerinin gerçekleşmesinin içinde maddi refahını da görmek istediğimden yazdım o satırları... arzularımıza ulaşma çabalarımızın içerisinde önce kendimizi amacımıza layık görmemiz gerektiği kuralından yola çıkarak... sen iste...bunun sana yansıması belki piyango ikramiyesi olacak.. belki senaristlik mesleğin olacak belki maaşın olacak ve yansıyacak... bir yığın madde koyarak bu enerjiyi sınırlandırmanı istemedim sadece şeker...

bu da para smili... tlk olanını bulamadım... bulur bulmaz onuda eklicem günlüğüne... wave

diğer konu gayet zor bir konu... bi yanda bebişli bir anne.. diğer yanda gerekli cevap verilmesi gereken patavatsız insan...
yaptığın en doğru şey ise eşinle bunu paylaşmış olman... öfkeyle kalkıp zararla oturun istemem.. yarına kadar uygun br yol bulacağınıza eminim...

sevgiler..

Alt 01-12-2007, 09:21 AM   #100 (permalink)
suzzy
Guest

hayal abla ne güldüm sana....

adamı çekseniz şöyle bir kenara...eşin sevgiyle anlatsa...gerekirse okşasa....

ayyy...sen çok yaşa hem sevgiyle anlatıp arkasından okşaması nede güzel olur ama...

pamircim valla zor bir durum hakkatten yaa..ne diyeyim yazık ki o adam babalığıda pek hakketmiyo...

adamın eşinin işi dahada zor gibi geliyor bana....

birde böyle durumlarda insanın kendi eşini zaptetmeside zor...olanları merak ediyorum ...bizi haberdar et canım...

allah kolaylıklar versin... 44

Bookmarks