İyi uykular arkadaşlar uyumayanlarla biraz sohbet edelim dedim.
Bu arada nergis teşekkür ederim. Hepimizin gönlünce olsun
Ne yapıyorum?
Yıllardır evimin içinde bana ait olmayan daha doğrusu kullanımıma kapalı --manevi-- bir oda vardı.Ve biz insanlara saygımızdan evimizi 1 oda 1 salon kullanıyorduk. Hep birgün o odanın boşalacağını benim onu leylak rengine boyayıp ışıl ışıl bir oda halinde kullanacağımı hayal ederdim.Korkunç bir umutsuzluk içinde... Son iki ayda daha farklı davranmaya başladım. Kapalı odaya perde diktirdim.Boyasını aldım. Oğlumun hayali olan arabalı kırmızı yatağını alması için teyzesine emrivaki yaptım. Bu arada evin o oda dışında kalan heryerini boyattım. O odadaki eşyaları gideceklermiş gibi toparladım .....
Veeeeeee o eşyalar geçen hafta gitti. Ben bugün leylak renginde boyanmış odamı temizledim.Perdelerinide astım. Yarın yerleştiririm odamı.. İşte bu çekim yasasını doğru uygulamaya başladığım örneklerden biri.
İşten kovuldum biliyorsunuz ama hayat devam ediyor o iş ne ilk işimdi nede son işim. Başvurularımı yapmıştım ama dinlenmek istediğimden birde belirsizlikten işi çok düşünmüyordum iki gündür kafamda çalışacağım işle ilgili beklentilerimi şekillendirmeye başladım. İş ortamından maaşıma insanlardan evime olan mesafesine vs vs birsürü şeyi detaylarıyla düşünmeye ve yazmaya başladım. Günlerdir ses seda çıkmayan başvurularımdan 3 tanesi bugün aradı. Ve yarın görüşmek için randevu talep ettiler. Oysa bana telefonda
Merhaba Cv'niz çok güzel talep ettiğiniz maaşı bildirirmisiniz diye sorarlardı, teşekkür eder kapatırlar birdahada aramazlardı. Şimdi istediğim ücreti direk yazdım ve hiçbirine yarın için randevu vermedim hepsi cumartesi...
Biliyorumki istediğim iş benim için şartlarını oluşturuyor çünkü ben ne istediğimi biliyorum ve isteğimi evrene gönderdim.
Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Oğlumla başım dertte
çocuk ,küçük maganda oldu resmen .. istediğini yapmadığımda elinde ne varsa fırlatıyor kafama yada vuruyor .. Kreşe verdiğime binpişman oldum oturup konuştum ı ıhhh ya zırh giyeceğim ya savunma sanatlarını öğreneceğim yada kısasa kısas...
ne yapacağımı bilmiyorum artık onada telkin dinletiyorum. Fazlamı şımartıyorum bilmiyorumki.. Cennetten çıkma tekniği deneyeceğim ama yemin etmiştim çocuğum olursa saçının teline dokunmayacağım diye .... Bi akıl lütfen
Bu arada yeni bir kitaba başladım.
Kendine İnanmak - Erik Blumenthal Form yayınları.
Okuduğum kadarıyla fena bir kitap değil bitirdiğimde beni etkileyen yerlerini size yazarım.
Senaryo konusunu yazmıyordum uzun zamandır vazgeçmedim.
Ama yetersizim. Şimdi elimde bir yayın var onu bitirdim. İnternetten araştırmalarımı yapıyorum. Taslak çalışmalara baktım. Şimdi perilerimi bekliyorum.
Bu kadar ...
Bitti
Daha ne olsun ki