Arkadaşlar merhaba

Bugün gergin başlayıp düşünemeyeceğim kadar büyük bir zaferle bitiyor.  

Biliyorsunuzdur iş hayatımdaki olanları.
Bugün avukatlarla görüşecektim. Ancak danışmak için bile ofislerine gittiğinizde 100 YTL den başlıyor vekaleti yol ücreti vs vs bugün bana ciddi anlamda pahalıya malolacaktı.
Öğlene kadar kıvrandım.
Nasıl yapabilirim nasıl bu işin içinden çıkabilirim dedim. Baro'ya gitmeye karar verdim. Ama ordanda vazgeçtim nedendir bilinmez içimdeki ses kızım sen bölge çalışmaya git dedi. Bende peki dedim.  
İçimdeki ses ve ben  
yola çıktık yol boyunca konuştuk konuştuk açıkçası nasıl anlatacağıma dair kafamı çok toparlayamamıştım. Ve bölge çalışmanın kapısından girdim. Bir müfettişe derdimi anlattım hımmm dedi senin istifa düşmüş sen yasal haklarını alabilirsin ama bu işin piri yukarda sen bide onunla konuş bakalım o ne diyecek...
Bende pir müfettişe gittim...
Oda dinledi. Hımmm dedi senin istifn düşmüş sana kıdem ihbar bilimum yasal hak ödenmeli dilekçeni yazdır sen dedi. Peki davada açayımmı dedim. Yok biz halledeceğiz ama 3 ayı bulacaktır dedi.  
aynen böle oldummm...
Sonna ne oldu dersiniz ??????????
Dilekçe işleme konulurken firmanın kaydı çıkmadııııııııııııııııııııııııııı............ .....
Yani bu şu demek hem incelemeye girecekler hemde benim tazminatım onların yiyecekleri cezanın yanında leblebi çerez bile olmayacak.. Hepinizin sayesinde oldu bu
sizler bana bu kadar destek olmasaydınız ben şu anda bunalımda acılı arabesk tadında kendime acımakla geçiriyor olacaktım günlerimi.
Hepinizi seviyorum arkadaşlar...
Bu arada sitemizin sevgili kedisine acil şifalar diliyor onun güzel yanaklarından öpüyorum. Unutma pisim hepimiz seni çok seviyoruz. Dualarımız seninle
Tresorum hoşgeldin sefalar getirdin...