| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim Güncem Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar aslında bugünü bitik olmama rağmen siteye girmek için uyumadım. Ama pisimbatımın bir yazısını okudum. İkigözüm iki çeşme salya sümük ağlıyorum.. Toparlayayım kendimi geliyorum....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #141 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba arkadaşlar aslında bugünü bitik olmama rağmen siteye girmek için uyumadım. Ama pisimbatımın bir yazısını okudum. İkigözüm iki çeşme salya sümük ağlıyorum.. Toparlayayım kendimi geliyorum.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür |
![]() | ![]() |
![]() | #142 (permalink) |
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben bu gece niye video ekleyemiyorumki?
![]() | ![]() |
![]() | #143 (permalink) |
![]() | ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #144 (permalink) |
![]() | ![]() Candan erçetin Pisimbata , MFÖ Tresoruma Bu gece yağmur var istanbulda... Gözlerim dolu dolu bilmem niye  ![]() Hayal ablama Bu Shamanıma bu bana
![]() | ![]() |
![]() | #145 (permalink) | |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #146 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım benim... teşekkür ederim şarkılar için... ![]() evett ufak tatilinin sonuna geldin... yrın yeni bir hafta ... yeni bir iş... yeni güzelliklerinin yeni başlangıcı... bu gün bol bol dinlen.. enerjini topla... yarın en pozitif halinle güzel bir başlangıç yap güne... gece gülümseyerek uzan yatağına.. ve sabah uyandığında kocaman bir tebessüm olsun yine yüzünde... yüzün güneş gibi parlasın da yeni işine aydınlatarak git... sen girince içeri sansınlar güneş girdi... sevgin gözlerinden yeni arkadaşlarına ulaşsın.... mutlu ve güzel bir şekilde hayırla uğurla başla işine canım arkadaşım... bu da benden sana ![]() ikiside aynı ama söyleyenlerin ikiside ayrı lezzet katmışlar ayıramadım... ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #147 (permalink) |
![]() | ![]() 09/12/2007 seni seviyorum. Annemi babamı kardeşlerimi yengelerimi eniştemi ve yiğenlerimi tam olarak bir araya getirdiğin aynı sofraya oturtuğun ve lezzetli saatler geçirttiğin için.. 09/12/2007 seni seviyorum. Birzamanlar dostum olan sonra kırılıp birbirimize sırtımızı yüzümüzü döndüğümüz bir dostumla tekrar biraraya getirdiğin ve çok tatlı bir sohbete fırsat verdiğin için 09/12/2007 seni seviyorum. Öğlene kadar uyumama fırsat verdiğin elimi attığım herişi kolaylıkla yaptığım bir gün olduğun için. 09/12/2007 seni seviyorum. Senden daha çok seveceğim 10/12/2007 nin gelmesine senin sayfanı kapayacağımı bilmene rağmen büyük bir olgunlukla izin verdiğin için.. 10/12/2007 seni bi başka seviyorum. İlk saatlerin bile sevgi dolu bak 09/12/2007 ye sevgi gönderiyorum. Ve sen büyük bir erdemle sevginin yüceliğine inanıyor ve yolumu ışığımı açıyorsun. 10/12/2007 seni bi başka seviyorum. Sen benim hayatımda belli tarihler gibi bir ilksin. Sevdiğim bir işe adımımı atacağım tarihsin. Bu kadar sevgi dolu başlamış bir gün kimbilir daha ne güzellikler ne mutluluklar yaşatır bana. İyiki geldin... Rabbim ;güzelliklerle, mutluluklarla, bolluk ve bereketle, sevdiklerimizle ve sağlıkla yolumuzu biretsin... Aminnnn
![]() | ![]() |
![]() | #148 (permalink) |
![]() | ![]() kapanış klipsiz olmaz dimi.... Ah Tarkan Ah sen çözmüşsün çekim yasasını ne diim üstadım.
![]() | ![]() |
![]() | #149 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() oleyyyyyy çekim yasasını çalıştırdım ![]() ![]() ![]() artık ben iş için de başarıcam bunu anladım ![]() pamir çok sağol çok makbule geçti bu video ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim Güncem Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar aslında bugünü bitik olmama rağmen siteye girmek için uyumadım. Ama pisimbatımın bir yazısını okudum. İkigözüm iki çeşme salya sümük ağlıyorum.. Toparlayayım kendimi geliyorum....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi