| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim Güncem Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız aferin benim kızıma...işte böyle...deş o yarayı..temizle iyice şevkatli ellerinle sevgiyle sar ki çabuk iyileşsin..heybeni boşalt at gereksiz yükleri..sonra yoluna hafiiif bir pamir olarak devam et..hem bak bakalım bu yükler üstünden gidince şu anda ürettiğin düşünceler yeride duruyormu..kendi gücünü gördüğün, cesur ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #121 (permalink) |
Guest
| ![]() aferin benim kızıma...işte böyle...deş o yarayı..temizle iyice şevkatli ellerinle sevgiyle sar ki çabuk iyileşsin..heybeni boşalt at gereksiz yükleri..sonra yoluna hafiiif bir pamir olarak devam et..hem bak bakalım bu yükler üstünden gidince şu anda ürettiğin düşünceler yeride duruyormu..kendi gücünü gördüğün, cesur kararlar aldığın için saygılı sevgiler..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #122 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Canlarım sırdaşlarım arkadaşlarım.... Nasılsınız söyleyin bakim neler yapıyorsunuz neler oldu neler bitti? Ben size çok güzel bi haber vermeye uğradım siteye Ama önce selam vereyim hepinizi bi kocaammmaaannn sarıp kucaklayayım istedim. Seviyorum sizi
__________________ Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür |
![]() | ![]() |
![]() | #123 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bizde seni çok seviyoruz şeker... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #124 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende merak ettim guzel haberi hadi neymis??? ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #125 (permalink) |
Guest
| ![]() pamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir meraktan öldürcenmi sen bizi |
![]() |
![]() | #126 (permalink) |
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Canlarımmm iyi geceler. Aslında dün akşam yazacaktım ama bugün değişiklik olabilme ihtimali vardı o yüzden erteledim. Bugünse çok yoğun birgün geçirdim ve yazamadım. Şimdi anlatıyorum.. Bu hafta başından beri maddi açıdan artık bitiğin bitiği bir haftaydı. Birde sevgili kredi kartım geçen ayki ödemeyi yapmadığı sevgili mağaza kartlarım ise iki ay ödemesi sarktığı için sevgi dolu telefon ve yazılarıyla unutturmadılar sağolsunlar kendilerini.Eşim serbest çalışıyo ya işte yaptığı işlerden birinin parası bu hafta imdada yetişti.İpin ucundaki ödemeleri yaptık asgaride ama o güzide firmalardan biri dün sabah uykudan uyandırıp (sabah dediğime bakmayın saatde 12,30 öğlen ha)dırdır vırvır pazartesi soooonnn diye kulağıma vızıldadı. Ahada o noktada benim şalterler attı..Hiç bi başvurum olumluda sonuçlanmıyo. Aldım sigaramı çakmağımı piamalarımla fırladım balkona. Kaldırdım kafamı ula çekim yasası dedim kaç aydır bi seni bildim bi pozitif düşünceyi bittim bittim farkındamısın niye çekemiyon şu işi bana o kadarmı zor varsan yap artık yaappp ama yook dedim senin kurallarını çözcez dimi o kadar çabama kanaat bile kullanmıyon alacağın olsun senin dedim. (Bağırmıyom ama gökyüzüne bakıp sinirli sinirli konuşuyom kesin komşular benim delirdiğimi düşünmüşlerdir.)Neyse konuştum konuştum sakinleştim gittim kahvaltıyı hazırladım ayaklarım beni bilgisayara getirdi ama ciddiyim şuurlu değildim sonra bi ilana gözüm takıldı gerçi üç gündür yayınlanan bi ilandı ama aldım numarasını cv mv yollamıyom dedim aricam aradım güzel güzel konuşuldu. Randevu alındı. İşgörüşmesine 20 dakika geç kalındı. AMA O İŞ TATLIYA BAĞLANDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII VE PAZARTESİ İŞBAŞIIIIIIIIII 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #127 (permalink) |
![]() | ![]() E ben gidip uyuyayım o zaman kimseden ses seda yokki .. Beni kandırdınız hani benim partim nerdeee.. Kim yazmıştı o ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #128 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() ANA! ANAAA ![]() ![]() ![]() ![]() DARISI BİZİM BAŞIMIZA.. HAHAHA COK GUZEL ANLATMISIN OPTUM KOCAMAN ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #129 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tebrikler,,başarılar vee mutluluklarrrrr..... çok sevindim inan ki gece gece  çiçekler açtı içimde ...o satırları inşallah ben de yazacağım bir günnnn,,bir insan tanımadığı halde bir başkasının  duygularını çok iyi anlayabiliyor ,çünkü sebepve ümit edilen şey ortak.....herşey gönlünce olsun...
__________________ suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!! |
![]() | ![]() |
![]() | #130 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 19
36 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Günaydınnnn . . . . . . ve tebrikler ne güzel anlatmıssın cekim yasasına isyaynını ![]() ve isyandan sonraki gelismeyi . . . . hayırlı olsun tekrar ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim Güncem Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız aferin benim kızıma...işte böyle...deş o yarayı..temizle iyice şevkatli ellerinle sevgiyle sar ki çabuk iyileşsin..heybeni boşalt at gereksiz yükleri..sonra yoluna hafiiif bir pamir olarak devam et..hem bak bakalım bu yükler üstünden gidince şu anda ürettiğin düşünceler yeride duruyormu..kendi gücünü gördüğün, cesur ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi