Saol canım,herşey bu sene daha iyi olacak..İçimden bir ses bunu söylüyor...
Yeni yılda kendime ve anneme hediye olarak the secret'i aldım
Daha önce bilgisayarda okumuştuk,ama o başucu kitabı olarak sürekli el altında olmalı...
Annem bugün küçük secret'lar yaptı:)
İnanarak sabah bugün patates ve soğan satan birisi geçicek dedi ve hakikatende geçti aldık birer çuval:)
Herkes sizinkiler tesadüf diyor..Ama bir yandanda iyi şeyler çekinde bizde yararlanalım diyorlar:)Hani inanmıyordunuz:)
Anneannemin şoku hepimizi baya etkilemiş...Halen insanın kendine bu kadar tahribat yapmasını anlamıyorum...Sırf birileri yanında olsun diye bu yapılmamalı...Çok zor bir kadın...
Güzel şarkılar dinliyorum şu an,keyfim yerinde...
Bu sene bir pikap sahbi olacağım ve plaklarımı dinleyeceğim...En aradığım plaklarıda bulacağım...
Bulacağım plaklar;
Alice Cooper-trash...
Judas Priest-Before The Down ve Angel'ın içinde bulunduğu plaklar...
Led Zeppelin-Ten Years Gone
Joan Baez-Diamons and Rust
vee birçok plak:)
Bu sene daha sosyal ve dışadönük biri haline geleceğim...Birkaç kırdığım dostlarımın gönüllerini alacağım...Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak,çünkü eskisinden daha iyi olacak...
İnsanların beni anladığını göreceğim,çünkü bende onları anlayacağım,anlamayanlarada kafama takmayacağım kendi hallerine bırakacağım...
Huzurlu neşeli içinde bolluk ve bereket barındıran aydınlık günler var önümüzde
Offf güzel bir şarkı dinliyorum Scorpions-Send me an angel...Ekliyim paylaşıyım sizlede...Arka plandada telkinlerim:)Yeniden başladım,bir süredir dinleyemiyordum maalesefki, sanki eve dönmüş gibi hissediyorum çok acayip...
Scorpions-Send me an angel
Sevgiler...