Günaydın, herkes dün çok eğlenmiş ve mutlu olmuş sizlerin adına bende mutlu oldum .Buradaki toplantıda dilerim sizinki gibi güzel geçer.
Bu gün defterimi şöyle bir karıştırdım site gezintilerimden notlar almışım sizlerlede paylaşmak istedim rastgele açtığım sayfaları.Hayat 3,5la 4 arasındadır.Ya 3,5 atarsın ya dört dörtlük yaşarsın.
Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır.Bir lokma ekmek için;
Şerefini çiğnetmeğe,bir anlıkeğlence için, servetini tüketmeğe,
Bir zamanlık mevki içinel ayak öpmeye,insanlarıezip geçmeye,
Günlük menfaatleriçin,onurunu terk etmeye,
Bir kısım insanlara kızıp,tüm insanlara düşmanolmaya
DEĞMEZ BU HAYAT...
Birde tanrının kahvesinden
Basit yaşayın, cömertçe sevin.Birbirinize itina gösterin.Nazik olun gerisini tanrıya bırakın.
Bu gün bunları tekrar hatırlamak hoşuma gitti.Günümüzde bir çok şeyin içi boşaltımışken bazı şeyleri hatırlamak ve hatırlatmak güzel .Ben dün çok yoğun bir gün geçirdim.Gamze'ye elbise diktim bugündeyine dikişlerim var ama olsun .Dikiş dikmek artık beni yoruyor ama kendime özel şeylerin olması yeniden güç veriyor bir bakıyorum oturmuşum yine dikiyorum .Hayatımıza nekadar luzumsuz şey dolduruyoruz .Evlerimize hiç kullanmayacağımız nekadar çok şey alıyoruz .Kendimize hiç giyimediğimiz bir çok şeyi alıp stok yapıyoruz sanki kıtlık var .Bu düşüncelerde tabiki hayatımızda kısır döngülere sebep oluyor.
kendimizi bulmaya çalışırken kendimizde çok uzaklara düşüyoruz.Ben hayatımda benim için gereksiz olan şeyleri hayatımdan çıkarmakla başlayacağım.Öncelikle giyisilerden başladım .Sonra eşyalar ve gereksiz bulduğum beni yoran hiç bir artsı olmayan insanlar ve ve ve böyle devam edecek.
Sizi tekrar aramızda görmekten mutlu olduk tekrar geçmiş olsun.Buradan öğrendiklerimi uygulamak bana beni öğretmesi açısından çok önemli.Ben bu siteye girdiğimde önüme bir kapı çıktı araladığımda bir koridor üzerinde bir çok kapı buldum şimdi her birini açıp bakıyorum içinden çıkan şeyleri deniyorum .Bakalım bu koridorun sonu beni neyle buluşturacak .Eskiden olsa sonu merak ederdim ama şimdi ne yaptığımı iyice öğrendikten sonra başka kapıyı açmaya başladığım için biraz yavaş gidiyorum .Şu ana kadarki gelişmeleri güzel buluyorum .NLP ile kendime neye odaklanmam gerktiğini beni üzen yoran hırpalayan korkutan ne varsa onu buluyorum .EFT ile bunları yok etmeye çalışı yorum SEdona ilede bırakıyorum ve yerine iyi bir şey koymaya çalışıyorum .Geçmişn tortularından ayaklarımı kurtardığım zaman bakalım level atlayacakmıyım atlayınca neler kaznacağım.
Ben kendimi hiç bir şeyden korkmam zannederdim .Meğer benimde korkularım varmış .Ben ençok kaybetmekten çok kormuşum Sevdiklerimi sevmediklerimi bile kaybetmekten korkmuşum.Anneannem öldüğünde başında idim benim kollarımda öldü .Ben ozman 38 yasında idim ve ogüne kadar hiç öüde görmedim ama ogün hiç korkmadığımı fark ettim .Sanki kaybetmekten korkacağım gibi gelmişti ama ölümü çabuk kabullendim ve herkesi toparladım ve ne yapılması gerekiyorsa yaptım.O zaman anlam verememiştim ama Şimdi anlıyorum.Kendime NLP yaptığımda terk edilmekten kormuşum yıllarca ama artık böyle bir korku taşımıyorum .Buda beni sonderece rahatlatı artık bazı olaylara daha yalın bir şekilde bakıp kendimi üzmüyorum.