Günaydın, bugün yine sabah şükürlerimi yaptım ve oturdum pc başına sitede gezindim ve artık gezinmek bana eskisi kadar hoş gelmiyor .çünki oyundan geçilmiyor .Ben önceleri sitede gezinirken defterime aldığım notlara bakıyorumda ne güzel şeyler öğrenmişim ve eklenen konular nekadar güzelmiş .Şimdi bakıyorumda sanki oyun sitesindeyim .Bunu söylerken amacım kimseyi kırmak veye incitmek değil sadece biraz sitem .
Hayatıma olumlu kalıplaraımı soktum ve kendimi iyi hissediyorum inanmak istemeyen inanmasada benyaşıyorum .İnsanlar merak ediyor ve soruyor anlatıyorsunuz .Bu seferde hadi canım abartma diyorlar .Ban bunu söyleyenler ünlü birinden duyunca sanki amerikayı yeni keşfetmişler gibi bana anlatıyorlar.Ne büyük bir çelişki ...
Cuma günü misafirim vardı eşimin kuzenleri geldiler.Hoşbeş oturduk ve onlar beni çok severler bende onları severim onlar bana iltifat ettikçe bizim tehlike kafayı yedi .Bu çok zevkli bir olay o bana kötü dedikçe gelen giden beni daha çok övüyor buda onu çileden çıkarıyor.
Kuzenlerden birisini oğlu kırgız bir kızla evlenmişti ve birde çocukları vardı .Beş yaşında küçük bir cadı birbirimizi uzaktan sevdik.Anne baba ayrılmışlar ve annne kırgızistana dönmüş ve gittiğinden beri hiç aramamış .Babanne aramış ve eğer paran yoksa göndereyim ama çocuğunu ara demiş ve kız çocukla konuşmak bile istememiş .İçim parçalandı baba antalyada anne yok babanne ne yapacağını bilemez bir halde .Babanne evini bırakıp dört aydır Antalyada yaşadı ve oğlunun okulu açılacağı için dönmek zorunda kalmış ve baba kızı birbiriden ayırmak çok zor olmuş çocuk Ankaraya kadar ağlamış .Gençler evliliği oyun zannet meyin evlilik sorumluluk işi bir şeylerden kaçıp kurtulma yeri değil.Olan o minicik bebişlere oluyor .
Bizler çok şeyi feda ettik sabrettik acaba bizlermi yanlış yaptık diye düşünüyor insan .Çevremdeki boşanmak üzere olan insanlara bakıyorum istekler ve beklentiler okadar çok ki ya adama veye kadına bakıyorsunuz zaten o bu istekleri karşılaması imkansız biri eee niçin evlendin belki değişir diye umut ettmiş.Karşınızdaki insanın kapatsitesini iyi ölçün ve ne istediğinizi açıkça söyleyin .Çoğu kişi açıkça konuşmuyor ve aradığını bulamayıncada ayrılıyorlar.Bu olaylar çevremde çoğaldıkça çok üzülüyorum.
Bu sabah biraz üzücü konulara girdim ama sizlerle paylaşmak istedim.Başlarken iyi başlayın kafanıza uymayan en ufak birşey varsa sakın idare etmeyin evlendikten sonra o ufak şey büyük sorun oluyor .Ya çözümleyin yada başından ayrılın.
Hepiniz çok seviyorum yolunuz aydınlık ve açık olsun.