Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tekrardan merhaba .evime döndüm.daha önceki yolculuğumda evimi bıraktığım gibi b ulamamktan korkmuştum.şimdi öyle bir endişem yoktu.ama eve dönmek istemedim.çok yorucu 2 gündü.gece gittik akşama kadar gezip işimizi bitirip akşam binip sabah burada olduk.yani uyuyup uyanıp kendini başka bir şehirde buluyorsun.bunun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-02-2010, 08:10 PM   #61 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ

tekrardan merhaba .evime döndüm.daha önceki yolculuğumda evimi bıraktığım gibi b
ulamamktan korkmuştum.şimdi öyle bir endişem yoktu.ama eve dönmek istemedim.çok yorucu 2 gündü.gece gittik akşama kadar gezip işimizi bitirip akşam binip sabah burada olduk.yani uyuyup uyanıp kendini başka bir şehirde buluyorsun.bunun bende etkisi şu oldu. gitmek yere değiştirmek bulunduğun yerde yarın olmamak çok kolay.gözümüzde büyüttüğümüz kadar güvensiz birşey değil başka bir duruma uyum sağlamak.orada uzun zamandır görmediğim bir arkadaşaımı gördüm gitmemin amacı o değildi görüşmemiz tesadüftü .ama onun hikayesine ortak oldum .sohbet etmek için birşeyler paylaşmak için telefon verdim.ondan dinlediklerim beni çok etkiledi. hiç tanımadığı bir şehire iş için gitmiş.şehir mersin ..tertemiz gözüken hayat şartları kolay olan bence güzel bir şehir..çok mutsuz..kendini çok yanlız hissediyor..belki kendini almayı unutmuştur yanına bilemiyorum o insanı çok iyi tanımıyorum ama birden karşıma çıkan iş fırsatı geldi aklıma .iş için gideektim.belki bende kendimi burada bırakacaktım yanlız kalacaktım..şimdiki yanlızlığımdan daha çok yanlız..

eşimi burada bırakıp gittim ..onu özleyip ihtiyaç duydummu diye tartmak için benim için öenmliydi.eksikliğini hissettim.orda eksiktim..tabi yanımda görmeye alışmış insanların sorguları da bir bakıma bu sonucu doğuruyor..ama o ne hissetti benim için o önemliydi.o benim hep bu evde yakınında olmamı istiyor buna ihtiyaç duyuyor..fakat sadece o kadar..2 saat yanımda oturdu şimdi yine içerde.. oyunuyla birlikte..

kitabımı okumaktan büyük zevk alıyorum.sadece istememle satın almadan bana gelen kitabın benim için 2 ayrı öenmi var ..1 cisi çekim yasasıyla kendime çekmem. bana hediye edilmesi evrenin benim ihtiyaçlarımı karşılamak için uğraşması,2 cisi ise kitapta yaptığım yanlışalrla karşılamam.bağımlılık ve bağlılık ayrımı hakkında beni fikir sahibi yaptı..benim bağlılık diye gördüğüm şeyler aslında bağımılıkmış ve ben onlardan kurtulmadan özgür olamıycam galiba..hepsini paylaşcam paylaştıkca kendimi ruhuma yaklaşacağım..

kendimi affediyorum..herkesi affediyorum..bu günün olumlaması bu benim için..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2010, 09:21 PM   #62 (permalink)
Üsteğmen

216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about

güzel bir gün geçirdim .içime kapanmış hissediyorum kendimi .kimseyle konuşmak istemiyorum ama huzurluyum.hatalarımı geçmişimi gözden geçiriyorum.hatalarımı kabullenip başkasının üzerine ,başkasının yüzünden gerçekleştiğini sandığım şeyleri gözden geçiriyorum.ve bu dünyaya hata yapmak için deneyim kazanmak için geldiğimizi kabul ediyorum.geçmişim bugüne varmak içindi bunu kabullenip kendimi temize çekiyorum.
Alt 22-02-2010, 09:56 PM   #63 (permalink)
Üsteğmen

bize bizden çok kimse zarar veremez ..artık bizde kendimizi koruma altına alınca sorun bitecek değil mi gülenyüz..
Alt 22-02-2010, 10:39 PM   #64 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Bağımlılıkla bağlılığın arasındaki ayrımı görebilince bile insan özgürlemeye başlamış oluyor yüşracım.Bu konudaki paylaşımlarını da merakla bekliyorum bakalım:)
Ayrıca dediğin gibi.Bize bizden başka kimse zarar veremez,biz istemiyorsak kimse bizi üzemez..Duygularımızın ve düşüncelerimizin hakimi biziz çünkü.
Alt 23-02-2010, 06:54 PM   #65 (permalink)
Üsteğmen

bugün bir dersaneyle anlaştım kpss kursu için . öğrenmek devam etmeli kendimi eksik hissetmemeliyim birşey bana imkansız gelmesin başarımı sınav puanımla taçlandıyım istiyorum.ertelediğim birşeyin daha üstünü çizdim darısı ingilizce kursuna..
Alt 23-02-2010, 07:02 PM   #66 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bağımlılıkla bağlılığın arasındaki ayrımı görebilince bile insan özgürlemeye başlamış oluyor yüşracım.Bu konudaki paylaşımlarını da merakla bekliyorum bakalım:)
Ayrıca dediğin gibi.Bize bizden başka kimse zarar veremez,biz istemiyorsak kimse bizi üzemez..Duygularımızın ve düşüncelerimizin hakimi biziz çünkü.

evet etkilerini görmeye başladım bile .eşimi bırakıp mersine gittim onsuz gitmeme bağımlılığnan kurtuldum .şimdi daha huzurluyum.

kimse zarar veremez diyorum ama bu bir koruma kalkanı geliştiriyor.herkesten şüphe ediyorsun sen şüphe etttikce onlar hata yapıyor.kendimizi korumalıyız doğru ama içimizi temizleyerek .korkarak değil. hata bekleyerek değil..ilgin için çok teşekkürler ..sevgiler.
Alt 24-02-2010, 09:21 PM   #67 (permalink)
Üsteğmen

kuantum ve kuranı bitirdim. iyi hissediyorum kendimi .kitabı geri vermek zorunayım . ama kendime bir tane edineceğim. kendinin olması gereken bir kitap. ben atalarından özgürleşme çalışmasını yapmaya çalışıyorum.anlatılan olayların bir çoğu hayatımda var hissediyorum.ilk okuldayken şair olmak ortaokulda ise deneme türü yazılarda çok başarılıydım sonra işletme okudum. muasebeci olarak uzun zman çalışıp sonra biraz daha ruhuma yakın olan işi halkla ilşkilere geçtim.insnalarla iç içe olmalıydım.. ama hastanede ..yani bu insanlar mutsuz ve tedirgin insanlar..çalışma şartlarım maaşım beni tatmin etmiyor. eksik birşeyler hala..

şimdi geçmişe bakıyorum..babama karşı muazzam bir hayranlık..hayatımda tanıdığım en iyi insanın onun olduğuna inanıyorum..bu beni nerelerde bağladı bilemezsiniz.. babam çok iyi bir futbolcu olma yolundayken dedem tarafından günah diye sahadan çıkarılmış kırmızı kart yemiş . beni lise sona kadar voleybol antramanlarına götürdü. ben isteyerek gittim istediğimi sanarak ..o da bende antrönörlerimde ibliyordu benim iyi bir voleybolcu olamıyacağımı çünkü ordaki tüm kızlardan zayıf kolları güçsüz ve kısaydım. ama o buna inanmasına rağmen bunu o kadar çok istediki...ben bu işi yaptım takım maçlarımda zar zorda olsa yere buldum ama gittiğim kulüp pararsızlık yüzünden kapandı .antraman yaptığımız sahayı sattılar...herşey anlamını yitirdi oysa zaten başta elde sıfır vardı bir yetenekle başlamıştım.. emeğimi çantaya koydum üniversteye gittim..orda çok enteresan şekilde kendimi voleybol takımında asılda buldum ..çıktığım arkadaşım şok geçirmişti çünkü daha önce topu elime aldığından bile bahsetmemiştim ona ve kimseye en yakınlarım dahil..işletme okumaya gittim...o sene gitmem gerekiyordu olan bölüm de işletmeydi..işletmeyi sevdim ..ben neyi yaptıysam onu sevdim..

şimdi kendimi özgürleştirmeye çalışıyorum ..kendimi bulma yolundayım ..atalarımı gözden geçiriyorum hayal kırıklarımı..sevinçlerimi ..geçmişin üstünü kapatmak değil istediğim temizlemek..özgürleşmek ve gerçek bana ulaşmak..sancılı bir süreç..

ama sonucu ne de güzel olacak bana ve çevremdeki herkese nasıl yakışacak iyi gelecek..şimdi özgürleşme zamanı..
Alt 25-02-2010, 09:25 PM   #68 (permalink)
Üsteğmen

bugün herkes belki daha umutla ister..bugün herkes daha yakın hisseder kendini istemeye..herkesin ve benim kendimi temizlemesi dileğiyle..hayırlı kandiller..
Alt 26-02-2010, 10:43 PM   #69 (permalink)
Üsteğmen

yarın dersaneye başlıyorum ders çalışmak bana iyi gelecek kendim için bir şey yapmayalı uzun zaman olmuşş.bu gün tam bir dibe vuruş yaşadım. ama şuan iyiym.herşey uzaklara yeni giden kardeşimin aramasıyla ve bana sevgisini söylemesiyle yatıştı..

kendimi seviyorum..sevg, alıyorum sevgi veriyorum..
Alt 27-02-2010, 08:34 PM   #70 (permalink)
Üsteğmen

çok uzun zman olmuş kendim için birşey yapmayalı..dersaneye başladım.araya çıktığımda benim burda ne işim var dedim .çünkü orda enerjimi düşürmek isteyen çok kişi vardı .sınavı kazanınca ne olacakki diyen acaba beni kendilerine rakip mi gördüler ne :) şaka şaka rekabetten değil umutsuzluk tohumları çoktan atılmış kalplerine.. ama ben kendimi koruma altına aldım. sınavı kazanınca daha iyi nereye girceğimi düşünmüyorum.insnaların torpil söylentileride umrumda değil.onu kazandıktan hakettikten sonra evrene bırakacağım.şimdi görevimi yapaıp çalışacağım sınavda yine görevi evrene bırakacağım bilincimin açılması için..akılımda olanların su yüzüne çıkamsı sınavı kazanmama yetecek..sonra daha iyi şartlarda çalışacağım bir işim olacak..

kendimi ve çevremdeki herkesi koruma altında hissediyorum tıpkı söz verildiği gibi..

Bookmarks