uzun süre oldu yazmayalı
uzun süre dediysem çokta uzun değil bir geçiş donemi yaşadım bastılırmış bir hastalığım ortaya çıktı 1 hafata kadar sosyal fobiyle cebelleştim
ama farkeder farketmez hemen en tazesinden bir rapor aldım ve doktorcuğumun yolunu tuttum ahh ahh bu doktorlar benden neler çekiyor
ilaç dedi ıı dedim olmaz ilaç içmem sevmiyorum ben hastamıyım ala ala tıptan yeni yontemler talep ediyorum kardeşim
ne o oyle herşeye ilaç daha üretici olmak lazım değilmi başladı ilaç ismi saymaya bunu kullan ıı bunu kullan ıı bu olsun bari olmaz içiremezsin bana ilaç dedim (ayy birde ilaç beğendiremiyorlar bana)ama doktorcuğumda inatçı çıktı diyor bari bunu iç dedim ayakta uyuyup otel parası vermeye hiç niyetim yok ee napacaz biz senle dedi dedim ben iyileştirecem kendimi ama sizde ucundan kıyısından bana yardım edebilirsiniz dedi analaşıldı dedi sana odev vereyim o zaman doktorla ortak paydada buluştuk seni en çok ürküten şeyi en sona yaz listenin başına kadar git en çok korkutan en sonda olsun hıh dedim boyle daha akla yatan ilaçsız çozumler nede güzel olur okiş dedim çıktım oadadan annem hemen odaya girmiş kızım telkin falan dinliyor çekim falan yapıyor kızıma ters tepki yapmaz değilmi haha
doktorcuğumda hayır mutlu edebiliyorsa kendini çozum üretebiliyorsa ne güzel annemde ferahladı bu sozler üzerine tabi mutlu mesut ayrıldık oradan babişimde sana ne layaım kızım dedi dedim odama süs alabileceğim bir yere gotür bir daldım odama ışıklandırma doşedim pırıl pırıl yeni yıl süsleri aldım ayyy 2010 geliyor benim yılım
odamı gelir gelmez bir süsledim oo odam ışıl ışıl oldu oki izinliyim dedim napayım uzun süredir yapmadığım birşeyi yapayım kulağımda kulaklıklar dışarda yağmur telkinlerle birlikte yola koyuldum yağmur altında epeyi yürüdüm şiddetle tavsiye edilir çok rahatlatıyor iş yerimdeki problemleri yazmıştım ve ayalardır beklediğim hayal ettiğim şey gerçek oldu ve terfi aldım
yeni işime başlıyorum yarın yeni bir yerde yeni insanlara yupbiii yani
ve sürekli okuyorum hımm birde iş yerinden ayrılmadan once olanları soyliyeyim bir gün onceden bana veda partisi düzenlemiş canım arakadaşlarım herkes ordaydı birde ilkokul arakadaşım süpriz yapıp gellmedimi değmeyin keyfime süper eğlenceliydi cmtesi veda günü geldi çattı insanlara değer vermek ve onemsemek gerçekten güzel onlardanda aynı değeri gormek daha güzel herkes çok üzüldü bir sürü ovgü dolu sozu aldım yanıma vedalaştım hem hüzün hemde mutluluk vardı gurur duydum kendimle iyi olmak her zaman güzel bunu anladım bu sabah bir arakadaşımdan beni inciten bir msj aldım ama her zamnki tepkili yaklaşımda bulunmadım iyiki varsın dedim ben bu tepkini gorecek birşey yapmışımdır tek yolunda gitmediğini düşündüğüm şey sevgi (tabiri caizse aşk)bir türlü bu konuda mutlu olamadım bu yaşıma kadar sevgililer günü kutlayamamış kutlasada sevdiği insanla yanyana olmamış bir insanım sitede bir arakadaşımızın yazısı vardı onu uygulayacam
ve daha bir sürü hedefim bende sevgiyi hakediyorum biliyorum oyüzden yılmak yok 2010 bana mutluluk getir hemde en kocamanından elimdekiler için binlerce kez şükürler olsun boyle güzel dostlarım olduğu için şükürler olsun iyiki varsınız iyiki varız gerçekten bütün mutluluklar 2010 yılında tüm insanlığı bulsun barış dolu bir yıl geçirmeyi diliyorum :))