Alıntı:
appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı
çok sevindim arkadaşım senin için harika bişey bu
acaba daha detaylı anlatabilirmisin yaptıklarını biz de faydalanalım
özellikle olumlamalar |
teşekkür ederim arkadaşım tabii ki anlatırım:
öncelikle şunu söyliyeyim herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmem ama bana en çok etki eden telkin sosyallik artırıcı oldu.gelelim olumlamalarıma,öncelikli isteğim aşktı bu yüzden aşk üzerine olumlamalar yapmaya başladım klasik olanlarından.sonra baktım yok kendi söylediğime kendim inanmıyorum:)hayatım aşk dolu falan diyorum ama sokağa çıkıorum bakan eden yok
ozaman anladımki benim önce mutlu,özgüveni yüksek,etrafına pozitiflik yayan biri olmam lazım!tüm o aşk olumlamalarımı bıraktım ve yeni olumlamalarım:
-kendimle olan dostluğum çok özel ve keyifli,
-aynaya her bakışımda çok daha güzel bir yüzle karşılalıyorum,
-çok mutluyum,mutluluk her zaman benimle,
-her zaman olumlu düşünüyorum,her zaman pozitifim,
oldu.
bi kaç hafta geçti artık bakıyorum ben farkında olmadan çıkıyo bu cümleler ağzımdan,yani bu olumlamaları hayat tarzına çevirmek gerekiyo.gerçekten artık aklıma kötü şeyler gelmiyo(olurda gelirse derin bi nefes verip o kötü düşüncelerin içimden çıkıp gittiğini hayal ediyorum ve gidiyorlar:)) tabi daha yeni sayılırım bu hayat şeklinde ama 24 saat pozitif olamasamda 23 saat pozitifim gerçekten.zamanla o da kalmıcak biliyorum
sonra döndüm aşk olumlamalarıma:)) sitedeki tezahür ettirmenin kayıp sırrından yararlandm biraz şöyle ki:
-her anımı aşk dolu yaşamaya niyet ettim bunu veya daha fazlasını kabul ediyorum,
-mutlu olacağım aşkları kendime çekiyorum,
-her anım aşkla dolu,
-herşeye aşığım(tabi bunu görsel olarak bişeylere herşeye bakarken söylüorum)
böyle işte bana çok faydası oldu hala da oluyo umarım herkes de faydalanır:)
bu sitedeki herkesi çooook seviyorum,iyiki varsınız arkadaşlarım