![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Merhaba; Çok şey geçmiş; geçirmişsin. Herşeye en güzele doğru akar. Sende de öyle. Şu an göremesek de. Sen çok güçlü, çok akıllı, çok duygulu bir insansın canım. Varlığın çok fazla insan için o kadar önemli ve anlamlı ki; biri de benim. Kendine iyi bak olur mugirlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
Birkaç kitap önerebilirim... 1- Geri Döneceksin ( Maeve Binchy) 2- Babil'de ölüm İstanbul'da aşk 3- Semerkant- Amin Maluf üçü de süper kitaplar ben aynı gün bitirmiştim . |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Aşk tadında okumadıysan eğer Bab-ı Esrar da güzel Ahmet Ümit'in ;)) Oradaki arayış da güzel ve bulunan da ;)) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) hepinize çok teşekkürler..önerilerinizi dikkate alacağım..evet elif şafak ın aşkınıda bahsetmiştim..kitap önerileriniz için ayrıyeten teşekkürler. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna'sı var. O da çooookk güzel kitaptır, mutlaka tavsiye ediyorum :) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bir bekleyiş içindeyim beni zor bir hafta sonu bekliyor..ne kadar rahat olursam o kdar kolay geçecek biliyorum..bir yüzleşme gerçekleşecek hafta sonu..yüzleşmeler önemlidir..akışına bırakmak istiyorum..akışın hayrına inanmak istiyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) yarın için çok desteğe ihtiyacım var..zor bir gün olacak..ama ne olursa olsun hayrıma olacak..yol ayrımları..birleşmeler ..yarın çizgim belli olacak.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) yarın için yaşayacakların, senin ve çevrendeki herkesin en yüksek hayrına gerçekleşsin canım..Tüm dualarım seninle..msn de kaçırmışım seni,biraz laflardık :( |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
Her şeyin senin için en hayırlı şekilde sonuçlanmasını diliyorum tatlım sevincli sevincli sevincli Meleklerimi sana yolluyorum ki yarın ki günün stresini üzerinden alıp sana neşe ve güven versinler ark5 http://img171.imageshack.us/img171/2697/angelo6am2.gif |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Canım benim her şey en yüksek hayrına olacak şekilde gerçekleşsin. Ne olursa olsun biz hep senin yanındayız. En güzel dileklerimi senin için gönderiyorum. Kalbini aç ve kabul et. Sevgilerimle. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 PM. |