![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ewet belki geçirdigin ay cok derin yaralar bıraktı ardında ama gelecek daha guzell daha mutlu olcaksın gercekten.... ve unutma cok seyler yasaDIN şimdi ise toparlanma vaktııı ..kalkmalısınn..umutla hemdeee sevdıklerın yıne elını sana uzatacakk.....sen cok guclusunn...bir cok kişininn aşamadıgı takılıp kaldıgı zamanda sen ayaga kalkmak ıstedıgını soleyebılıosan ne guzell...bende bunu başarabılecegıne gonulden ınanaıyorummm ....canım benımmm umarımm agustoss ayıı sana cokk ıı gelırr vede yaraların için ilaç olurrr |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) iyi diklerini sevgini desteğini hep hissettim..bana inamanız beni dahada güçlü kılıyor tabiki..amaç unutmak değil tabiki geride bırakmak değil yeni bir sayfa açmak değil..elimizdekilerle yola devam etmek..herşey benim hayrımaydı..herşey benim hayrıma olacak..:) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) sevgili bluegirlx harika br gnlüğn var tebrik ederm ::) temmuz ayı nın tam kıvamında geçmesi için sana çok dua edicem bu gece..blissy yeniden gün ışığını görmen ne hoş kiss3 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) şemsi tebrizin bir sözünü yazmışsın..benim için önemli olan bir kuralını..çok güzel..eline sağlık.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) şimdi bıraktığım çalışmalarıma başlama kararı aldım..yanlız kaldığım ilk andan itiabaren bütün bıraktıığım çalışmalarıma dinlediğim telkinlere yeniden başlıycam..dedim ya ağustos güzel olmalı..kendimi daha güvende hissediyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ağustos iyi olacak demiştim sizeee..yenibir hayatla sohbet ederken bir kitap önerisi istedim ..bana yine en sıcak haliyle önerilerde bulundu.. belli ki içimin nasıl yandığını neye ihtiyacım olduğunu görüyordu..bana kafamı dağıtmam için yeni başlayan bilge hikayeleri yarışmasını önerdi..konuyu görmemiştim, atakan beyin hikayesi çok hoşuma gitti fakat ne yazacağım konusunda fikrim yoktu.yazmayı, hikaye yazmayı bırakalıda 5 yıl olmuştu .tekrar yazmaya başlamak benim için ayrıca bir keyif.. bu hikayeleri yazdıktan sonra bir tanede masal yazdım..çocuk masalı.. çünkü başlamak çok önemli arkadaşlar.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) İnsan acılarına odaklandıkça derin bir kuyunun dibinde buluyor kendini, çaresiz kalıyor.Güzeli düşünmeli insan,geleceğe dair en güzel olanı.Günlüğünü keyifle okudum BLUEGİRLİN.Duygularını çok güzel ifade etmişsin.Bencede yazmalısın..Ağustos ayının güzelliklerini bizimle paylaşman dileğiyle..Sevgiler.. http://www.palermoviejo.com/palermov...n/canasto2.gif |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün bir ay oldu..ah zaman..bizim uydurduğumuz yalan sanki.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Asıl Zaman Geçmediğini sandığımız fakat geçip gittiği zaman arkasından bakakaldığımız bir gerçek |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) zaman bizim uydurduğumuz bir yalan sanki ..bazen bir gün olmuş gibi yanıyor canım bazen yıllar olmuş gibi hatırlamıyorum özlüyorum ve arkasından bakıyorum..bir yanılgı zaman.. anı yaşamak olduğun zamanın bir parçası olmak gerek ne gelecekte ne geçmişte kaybolmamak gerek şimdi..şimdi bir bardak soğuk suyu oturarak içme vakti..içimin yanması geçsin diye.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 AM. |