09-11-2010, 11:35 PM
|
#204 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k :) bugun evet calıştım . tvsız oda iyi geldi .sözde yarın ailemın yanına gidiordum ya .vageçmek zorunda kaldım yani gitmeyecegım .sınav öncesı cok yogun olucam ...unının 2 ödevı aynı tarıhe denk gelior.son tekrarlar falan derken stres oluorum acılern çalışmam lazım gercekten..off çok zamn kaybettim.bılemıyorum endişeleniyorum... bugun ne dusndum acaba ruhumu gercekten tamir ediyormuyum yoksa kendımımı kandırıyorum . ailemden birinin üzülmesi beni cok uzuo ...ve şimdi ablam cok üzgun aglamktan gözleri şişti garibimin .öle işte:( umarım yarında guzel olur herşey ... daha çok çalışmalıyım daha çok .. geçtiğim sayfaları okudugumda demişimki ÖLÜMÜNE GİRİYORUM BU SINAVA. Aradan zamn geçti ve ben bu cumlemı unutup hayatıma devam etmişim ...nasıl okdar calıştımki ozamnlar ..benmıydım o kız .. şimdi nereye gıttı acaba .. bugun çok duygulandım .ESKİunımın vızeleri var oda arkadaslarım arıyolar ve "off seni özledik bizede çalışma aşkı verıyodun .yurt soguktu hatırlamıyosun .gece 3e kadar kızlarla dırdır edıp herkes yattıktan sonrda yorganın altında ders çalışırdın dedıler ..sabah bız uyandıgımızda sen hala ders ccalışıo olurdun " işte ben o gunleri özledim hemde çok özledim..ünimi özledim arkadaşlarımı özledim.keşke mecbur kalmasaydımda onlarla beraber okuyabılseydım...çok şükür ama yaty geçişim kabul edıldı ya kabul edımeseydı unımı dondurcaktım ..belkide asla devame demıcektım.. ailem zorlanıcaktı .sıkıntı çekiceklerdi.. asllında ben kahramanım çok buyuk bır fedakarlık yaptım çünkü.. hayat ne olur tsmye atanıyım ..ne olur atanıyım .sınava kadar bütüb konuları tekrar edeyim .. sınavın sonucu hayrıma olsun ... atanıyım bana o mutluluguda yaşat .bu şekılde en sevdıgım insana haksızlık yapıorum. onu gercekten cok sevıyorum .... günlük bee ..biliomudur onu bu kadar özlediğimi hala onu bekledıgımı ....bılsın gunlugum bılsın ...hersey 2009da plandıgımız gıbı olurmu acaba ?demişti 2011 agustos ayı şimdi cok uzunmuş gıbı ama bak görıceksın bıtıcek ve ben bıtırdıgımde dırek yanına gelicem seni uzaktan izlicem eger hayatında bırı olmadıgını görursem (...) :(..gel artık hala kimse yok haytaımda olmıcakta seni bekliorum ... evet kızgınım sana cunku beni bekle demedın mantıga bak mantıga çok zor bişeymiş bana haksızlık yapamazmış..böle bişey isteyemezmiş. ama bak gördunmu ben toparladım eskısınden cok daha gucluyum .konuşmam bıle degıştı .bakış acım cok farklı .en cok yakışan sey gulmektı ya bana .artık gulumseme bıle degıstı.. hatta gözlerımın rengı bıle :) ben çok degıştımm....hatırlıomusun asla bı oturusta(hiç kalkmadan,kimseyle konuşmadan,kitabı kapatmadan ) 100 sayfa okuyamzdım hanı .rekor kırmaya calışırdım hep..ama artık 100u geceli cok oldu .... ben degıstımde ya sen ?
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |