Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bende geldim hadi bakalım

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bende geldim hadi bakalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yani gerçektende güzel bi laf sen neler yapıyosun değişimler nasıl...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bende geldim hadi bakalım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-03-2008, 09:31 PM   #51 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökhanavcı is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

yani gerçektende güzel bi laf sen neler yapıyosun değişimler nasıl

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 22-03-2008, 07:18 PM   #52 (permalink)
Teğmen

23 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökhanavcı is an unknown quantity at this point

hanımefendi bugün nasıl acaba özlem nasılsın varmı iyi bişey moraller eiminim en üst seviyededir hayat kocaman güllümsemiş sana yine
Alt 24-03-2008, 06:40 AM   #53 (permalink)
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point

benim moral herzaman tavanda şu aralar gökhan inşallah seninde öyledir...
bugün erken uyanıp güzelce kahvaltımı ettim spor olsun diye ablamla bizim mahallede biraz turladık.olayı abartıp markete bile yürüdük ayaklarım davul gibi oldu.ama kendimizi şımartıcak bir sürü malzemeyle geri dönünce ağrı sızı kalmadı valla.iki tane kitap aldım kendime kuantum sıçrama ve kozmik çekim yasası.aslında amacım şu deep peat yöntemi denen kitabı bulmaktı.iki büyük kitaçıya girmeme rağmen bulamadım.elim boş çıkmadım bende.kendimi şu aralar çok olumlu görüyorum herkese bol bol sevgimi yolluyorum gıcık olduklarımda dahil.gerçekten işe yarıyor günüm oldukça sorunsuz geçiyor.az önce de biraz çevirdim.bunu yazarkende delta dalgası dinliyorum bana huzur veriyor.yarın içinde güzel bir diledim kendime ve herkese iyi geceler tüm hayatım değişti sakinlerii
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2008, 07:03 PM   #54 (permalink)
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light

rica ederim özlemcim..sen bilirsin ama spor salonu yerine istediğin zaman evden yapabilirsin.
müzik marketlerde vcd olarak satılıyor 2 cd birinde hareketler nasıl yapılıyor onu öğretiyorlar diğerinde performans var 45 dakika...
Alıntı:
özlem Nickli Üyeden Alıntı
duru canım çok teşekkür ederim ilgine gerçi ben o saatte işte oluyorum ama spor salonu bizim eve oldukça yakınmış.bir iletişime geçeyim
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2008, 12:18 AM   #55 (permalink)
Teğmen

25 Mesajinıza toplam 62 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seramoni is an unknown quantity at this point

Özlem mutluluğunun her daim devam etmesini diliyorum,ben de spora başldım tekrar ve gerçekten insana kendisini çok iyi hissettiriyor...
seramoni isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2008, 12:36 AM   #56 (permalink)
Yüzbaşı

281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

canım çok teşekkür ediyorum güzel dileğin için gerçekten spor insana kendisini iyi hissettiriyor.eve almıştım uzun zamandır kullanmıyordum.tembellik işte şu aralar kendimi çok iyi hissediyorum ruhumdaki güzelliği vücuduma da yansıtmak istedim 5 kilo fazlam var şuan.ama takıntı halinde deil allahtan.yani her sabah uyanıp tartıya saldırmıyorum.bir de seramoni bişey önereyim sana.egzersiz yapmadan önce beta dinle valla bende doping etkisi yapıyor uzun süre pedal çeviriyorum
Alt 25-03-2008, 12:53 AM   #57 (permalink)
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light

özlem kabul edersen sana bir önerim olucak.Maalesef bende tembelim tembellikten spor yapamıyorum Ama bişey keşfettim stylegym....
Hem dans ediyorsun,hem egzersiz yapmış oluyorsun çok zevkli ve çok eğlenceli..Ben kilo vermek için yapmıyorum.eğlenmek için yapıyorum.evde izleme imkanları olanlar sabahları show tv de sanırım tuncay vural nasıl stylegym yapılacak onu gösteriekProgram saat 10.00 da başlıyor ama hergün varmı bilmiyorum ders çalışıyordum mola verim derken tv baktım ozaman gördüm.
STYLEGYM

KAZANICAKLARINIZ
KAYBETTİKLERİNİZ

Sağlık Stress
özgüven fazla kilo
başarı eklem ağrısı
pozitifenerji kasağrısı
ideal vücut negatif enerji
kondisyon selülit
Alıntı(www.stylegym.com)burdan detaylı bilgi alabilirsin özlem sorun olursa sorabilirim.
Alıntı:
özlem Nickli Üyeden Alıntı
canım çok teşekkür ediyorum güzel dileğin için gerçekten spor insana kendisini iyi hissettiriyor.eve almıştım uzun zamandır kullanmıyordum.tembellik işte şu aralar kendimi çok iyi hissediyorum ruhumdaki güzelliği vücuduma da yansıtmak istedim 5 kilo fazlam var şuan.ama takıntı halinde deil allahtan.yani her sabah uyanıp tartıya saldırmıyorum.bir de seramoni bişey önereyim sana.egzersiz yapmadan önce beta dinle valla bende doping etkisi yapıyor uzun süre pedal çeviriyorum
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2008, 01:51 AM   #58 (permalink)
Yüzbaşı

duru canım çok teşekkür ederim ilgine gerçi ben o saatte işte oluyorum ama spor salonu bizim eve oldukça yakınmış.bir iletişime geçeyim
Alt 25-03-2008, 09:19 AM   #59 (permalink)
Yüzbaşı

[quote=duru79 ]
rica ederim özlemcim..sen bilirsin ama spor salonu yerine istediğin zaman evden yapabilirsin.
müzik marketlerde vcd olarak satılıyor 2 cd birinde hareketler nasıl yapılıyor onu öğretiyorlar diğerinde performans var 45 dakika...
[quote=özlem ]
tamam duru haftasonu bakarım müzik marketlere önerin için tekrar saol
bugün tam yarım saat servis bekledim ama moralimi bozmadım etrafla ilgilendim sokak köpekleriyle konuştum.yoldan geçerlerken uyardım falan halim baya komikti yani.köpekleri çok seviyorum gözümün önünde başlarına bişey gelmesine dayanamam.kendimi süper hissediyorum çok güzel hissediyorum kendimi seviyor muyum ne 44 şu hayatta en çok istediğim şey kendimi sevmek,ben kendimi seversem herkes sever eskisi gibi kendimi eleştirmiyorum.mesela geçen aylarda ayrıldığım kişi geliyor aklıma.eskiden olsa şöyle olmasaydım gitmezdi keşke öyle yapmasaydım falan abuk sabuk olumsuz düşünceler işte.geçen bilgisayarımda kalan bir resmini gördüm tesadüfen aklımdan geçen ilk düşünce ben ona fazlayım artık bir karar aldım kendime değer vermeden kendimi sevmeden kimseyi hayatıma sokmıycam.önce ben kendimi sevicem önce ben kendime aşık olucam.sonra zaten gelir gerçek değerimi bilecek kişi
Alt 25-03-2008, 10:13 AM   #60 (permalink)
Yüzbaşı

Standart önerisi olan var mı ?

arkadaşlar birşey danışıcam ben haftaya s.m.m.m kurslarına başlıycam kendimi haftasonu na yazdırdım.2 den 8 e kadar.bu zaman uzun gibi birde bahar geldi derse veremem kendimi gibi geliyor.acaba hafta içi işten çıkışta yapsam daha verimli olur mu ?
çatladı beynim düşün düşün bir fikri olan varsa yazsın lütfen

Bookmarks