25-03-2008, 12:53 AM
|
#57 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bende geldim hadi bakalım özlem kabul edersen sana bir önerim olucak.Maalesef bende tembelim tembellikten spor yapamıyorum Ama bişey keşfettim stylegym....
Hem dans ediyorsun,hem egzersiz yapmış oluyorsun çok zevkli ve çok eğlenceli..Ben kilo vermek için yapmıyorum.eğlenmek için yapıyorum.evde izleme imkanları olanlar sabahları show tv de sanırım tuncay vural nasıl stylegym yapılacak onu gösteriekProgram saat 10.00 da başlıyor ama hergün varmı bilmiyorum ders çalışıyordum mola verim derken tv baktım ozaman gördüm. STYLEGYM
KAZANICAKLARINIZ KAYBETTİKLERİNİZ
Sağlık Stress
özgüven fazla kilo
başarı eklem ağrısı
pozitifenerji kasağrısı
ideal vücut negatif enerji
kondisyon selülit
Alıntı( www.stylegym.com)burdan detaylı bilgi alabilirsin özlem sorun olursa sorabilirim. Alıntı: özlem Nickli Üyeden Alıntı
canım çok teşekkür ediyorum güzel dileğin için gerçekten spor insana kendisini iyi hissettiriyor.eve almıştım uzun zamandır kullanmıyordum.tembellik işte şu aralar kendimi çok iyi hissediyorum ruhumdaki güzelliği vücuduma da yansıtmak istedim 5 kilo fazlam var şuan.ama takıntı halinde deil allahtan.yani her sabah uyanıp tartıya saldırmıyorum.bir de seramoni bişey önereyim sana.egzersiz yapmadan önce beta dinle valla bende doping etkisi yapıyor uzun süre pedal çeviriyorum | |
| |