| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bende geldim hadi bakalımHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bende geldim hadi bakalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şükür kavuşturana mp3 benim canımm sabahtan beri pc de dinliyorum telkinimi cik cikk kuş sesleri eşliğinde allahtan klima gürültülü çalışıyoda bastırıyor benim kuşumun sesini gelen giden çok içeri şimdi sorucaklar bu kuş sesi ne otur hepsine dert anlatt işin yoksa ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #231 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() şükür kavuşturana mp3 benim canımm ![]() ![]() ![]() bugün ofiste yalnızım izinde olanlar gelmeyenler falan.iki noktamı yapsam şu susmayan telefonlar için ne 44
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #232 (permalink) |
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() selam sevgili günlüğüm ![]() güzel giriş yapayimde günüm güzel geçsin.gerçi sabahtan beri yine milletle uğraşıyorum ama olsun ![]() ayın sonuna doğru reiki kursuna gitmeye karar verdim.tam olarak kime gideceğime karar vermedim ama içimdeki ses en doğru olanı söyleyecektir elbette.öfkemi kontrol altına almak ve insanlara sevgi dolu yaklaşmak için şart oldu reiki ![]() ![]() ![]() bu arada hani anlaşamadığım bir şahıs vardı ya.şu aralar aramız baya iyi.ee tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.ne verirsen onu alırsın hayatta.iyiysen iyiyim kötüysen kötüyüm.sanırım artık beni anladı ![]() şimdi sırada dil kursum var ona da başlıycam.daha iyi bir yere girmek istiyorsam bir yerden başlamalıyım sonuçta. |
![]() | ![]() |
![]() | #233 (permalink) |
![]() | ![]() ![]() ![]() eve gidip anıra anıra ağlıycam sanırım.sabahtan beri yeni telkinimi dinliyorum ama ne alaka yaa niye ağlayasım geliyor.telkin çok farklı bişeyden bahsediyor.ben suçluluğu dinlerken bile ağlamak gelmemişti içimden dusun |
![]() | ![]() |
![]() | #234 (permalink) |
![]() | ![]() az önce bir haber aldım az buçuk sinirim bozulur gibi olsada amannnn kimin umurunda deyip kendime geldim.işten çıktım ya boş bulup arkamdan millet atıp tutuyomuş.hemde en alakasız konuda resmen iftira ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #235 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Hoşgeldin ![]()
__________________ ORMANLARIMIZ GEÇMİŞTEN BİZE MİRAS DEĞİL GELECEĞİMİZDEN BİZE BİR EMANETTİR |
![]() | ![]() |
![]() | #236 (permalink) |
![]() | ![]() evet cedrus çok doğru diyorsun kendimizden eminsek milletin dediklerinden bize ne wave |
![]() | ![]() |
![]() | #237 (permalink) |
![]() | ![]() ayyy çok heyecanlıyım yaa yarın reiki eğitimi almaya gidicem.hep merak etmiştim bakalım nasıl bişeymiş 44 inşallah daha olumlu biri olmama yardım eder şu düşük potansiyel enerjimide dengelemiş olurum ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #238 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ooo şimdiden hayırlı olsun canım ![]() kesinlikle çok faydasını göreceksin ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #239 (permalink) |
![]() | ![]() sağol sanemce inşallah wave peki sen bunun eğitimini aldın mı ? |
![]() | ![]() |
![]() | #240 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() evet canım ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bende geldim hadi bakalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şükür kavuşturana mp3 benim canımm sabahtan beri pc de dinliyorum telkinimi cik cikk kuş sesleri eşliğinde allahtan klima gürültülü çalışıyoda bastırıyor benim kuşumun sesini gelen giden çok içeri şimdi sorucaklar bu kuş sesi ne otur hepsine dert anlatt işin yoksa ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi