Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bende geldim hadi bakalım

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bende geldim hadi bakalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet tatlı cadı tamamiyle bahar havasının üstümüzde yarattığı etki.inşallah çabuk atlatırız gözlerim kapanıyor yazarken dünkü mevzulara geçeyim hemen.işyerinde çalıştığım kızın izne çıkmasını istemiştim.olduu haftaya gelmiycekmiş artık dayanamıyorum dedi.hem onun için hem benim için iyi olucak inşallah.ikinci olarakta şu hoşlandığım çocuğun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bende geldim hadi bakalım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-04-2008, 09:07 AM   #131 (permalink)
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

evet tatlı cadı tamamiyle bahar havasının üstümüzde yarattığı etki.inşallah çabuk atlatırız gözlerim kapanıyor yazarken
dünkü mevzulara geçeyim hemen.işyerinde çalıştığım kızın izne çıkmasını istemiştim.olduu haftaya gelmiycekmiş artık dayanamıyorum dedi.hem onun için hem benim için iyi olucak inşallah.ikinci olarakta şu hoşlandığım çocuğun benimle konuşmasını istemiştim.bilin bakalım noldu bir anda geldi bir soru sordu naptığım hakkında sonra biraz muhabbet açıldı.çok hoşuma gitti ya ben bu çekim yasasını çalıştırabiliyorum oleyyy
dün çok net bir rüya gördüm.rüya tabiri hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.şimdi rüya şöyle; bir pazarlamacı bana kedi pazarlamaya çalışıyor(komik değil mi kedi pazarlama )kediler hakkında bilgi falan veriyor.ben alıyorum bir kedi yavrusunu dört ayağı üstüne düşer nede olsa diyerek atıyorum havaya.hayvan direkt kafa üstü düşüyor.bağırıyor ve kafası kanıyor.içim cız ediyor kanayan kafasına bakıp bunu nasıl yaptım diye düşünüyorum.sonra o acı çeken haliyle benden şefkat istercesine sokulmaya çalışıyor.ben ise ona bir daha zarar veririm korkusuyla geri çekiliyorum.burdan sonra uyandım ve hala içim cız ediyordu rüya çok net olduğu için unutmadım

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-04-2008, 01:25 PM   #132 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough

Günlüğünüzü okumadım henüz; önce yorumu yazıp sonra okumak istedim. Rüyaların bizi uyardıklarına inanırım herzaman. Bu yüzden dikkatimi çekti son mesajlara bakarken.

Hayırdır inşallah diyorum önce ama kedi genellikle size zarar vermeye çalışan bir kadın olarak yorumlanır. Biraz etrafınızdakilere karşı temkinli olmanızda fayda var diyorum ben.
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-04-2008, 02:54 PM   #133 (permalink)
Yüzbaşı

281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

söylediğin mantıklı agresif şuan bana zaten doğrudan olmasada dolaylı yollardan zararı dokunan bir kadın var hayatımda
Alt 24-04-2008, 04:38 PM   #134 (permalink)
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point

o zaman hiç durma çıkart hayatından onu
Alt 24-04-2008, 05:59 PM   #135 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
o zaman hiç durma çıkart hayatından onu
aynı işyerindeyiz canım istesemde olmaz ama az kaldı izne çıkmasına
Alt 05-05-2008, 01:15 PM   #136 (permalink)
Yüzbaşı

Standart bad45

offf kaç gündür telkinleri dinleyemiyorum.nedenini anlamış değilim ama şu aralar dinlediğim zaman sabaha çok uykusuz ve yorgun uyanıyorum.bu nedenle bir kaç günlüğüne bıraktım gece telkin dinlemeyi.uyumadan önceki saatlerde mi dinlemeliyim artık dusun atakan bey den başka telkinlerde almıştım hepsini bir arada dinlediğim için mi oluyor acaba?sonuçta farklı farklı telkinler
Alt 07-05-2008, 05:33 PM   #137 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar özlem cim..

epeydir sana misafir olamamışım.. bir kahveni içeyim bu arada..
canım kendi tecrübelerimden farkettiğim kişiye özel olarak hazırlanan telkinlerin çok daha hızlı etki ettiği..

çünkü; sana hitap ederek hazırlandığından bilinçaltının kabulu daha kolay oluyor..

genel telkinleri dinlerken başta ağırlık hissini v.b neredeyse hiç yaşamamış olmama ve sabit telkinleri 1 yıldır dinlememe rağmen
özel olarak hazırlanaları dinlediğimde 1 - 2 gün bu tarz ağırlık v.b gibi etkiler hissettim..

yani yeni telkinler farkettiğin blokajlarının üzerine gidiyor ve bu sırada bu tarz etkilerin olması normal..
çok fazla boşluk bırakmadan kendini dinlendir canım..

uyumadan önce dene bakalım fark olacakmı.. ama 2 - 3 gün içinde belirtiler ortadan kalkar...
en rahat dinleme şeklini yine senin için sen kolaylıkla keşfedeceksindir..

bu arada aşk yaşamındaki minik gelişmeler çok güzel tabii aynı zamanda iş yaşamındakilerde .. super

çıktımı bakalım izne.. artık ortamın rahat ve huzurludur umarım canım..

sevgiler..
Alt 08-05-2008, 10:16 AM   #138 (permalink)
Yüzbaşı

shamanic baştan aşağı senin yorumlarını okuyorum üşenmemiş herkese cvp yazmışsın.bu arada beni de unutmamışsınnn telkinlere 4 gün ara vermiştim.ama iki gündür tekrar dinliyorum gece yatarken.şimdi daha iyiyim sanırım.yılmak yok sonuna kadar gidicem.inşallah bende 1 yıl gibi bir süreyi burda telaffuz edebilirim wave
Alt 08-05-2008, 03:16 PM   #139 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
25 Mesajinıza toplam 62 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seramoni is an unknown quantity at this point

Ben de de dalgalanmaların ve baş da ağırlık hissi fazla olduğu zamanlarda Atakan Üstat gece fazla dinlemememi çünkü beynin de dinlenmye ve öğrendiklerini verilenlri hazmemetmk için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi ki ben de katılıyorum.Gece dinlediğim zaman başta ağırlık hissi ve yorgunluk fazla oluyodu şimdi gece dinlemiyorum ve daha rahatım.Ayrıca sosyal fobi telkinini günde bir iki defa özellikle kulaklıkla dinlemeni tavsiye ediyorum.Atakan Bey'in önerisi de böyle...
seramoni isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2008, 03:32 PM   #140 (permalink)
Mustang
Guest

Özlemciğim, bende gece dinlerken sabah çok zor kalkıyordum .Eşim benden bir iki saat geç yatıyor.Ben dinlemeye başlıyorum oda yatarken kapatıyor, böylece uykudada dinliyorum ama uzun süre değil .Sende istersen saat kurup belirli saat dinle sora kapat. Bidene bakalım ne olacak.Canım senini öpüyorum huzulu mutlu olmanı diliyorum.

Bookmarks