21-04-2008, 11:45 PM
|
#17 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1
31 Mesajinıza toplam 92 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Ferfecir'in ferli günlüğü Evet uzun bir aradan sonra günlüğüme bir merhaba diyeyim hem de değişimlerimi yazayım dedim, sınavlar arasında sıkışmış nerdeyse 1 ay geçirdikten sonra bir kaç hafta soluklanma vaktim geldi galibaa derslerden siteye pek uğrayaamdım ama telkinlerimi dinlemeye tam gaz devam ,kilo verme telkininede geçtimm ve sonuççç 5 kilo verildi bile :) daha 10 kilo var ama olsun onuda veririm benn ,sonra eski stresli,telaşlı halim gitti şimdi sakin bir ben var mesela sınavlar konusunda çok kaygıylıydım, bu sefer sınavlara hazırlanırken stres falan yapamadım elimden geldiğince çalıştım ve girdim bir teki hariç kötü beklediğim yok nerdeyse ( o tek sınavda hoca yan çizdi benim suçum yok ben çalıştım yine ) sonra daha bi huzurlu ve rahatım kendime sorun yaratmıyorum olmayacak şeyleri, şu kalan kilolarıda verseydim çok şahane olacak :) bu arada hobi olarak ilgilendiğim yazmak konunda üretgenliğim arttı bununla beraber beni teşvik edenler arttı garip ama sanki hiç değişiklik yokmuş gibi hissederken bir anda ne kadar çok şey yazdığımı gördüm demekki ben yeni bene çoktan alışmışımmmm
__________________ Ben o şah'ın üflediği kamışım altına ha imzamı atmışım ha atmamışım... |
| |