18-03-2008, 11:08 PM
|
#32 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HERKESE SEVGİLER VE MUTLULUKLAR-SERAMONİ GÜNLÜĞÜ Sevgili Seramoni günlüğün hayırlı olsun Alıntı: seramoni Nickli Üyeden Alıntı
Nedense topluluk içerisinde söz aldığımda bir türlü istediklerimi tam olarak rahat söyleyemedim,ıkındım kıkındım,utandım çekindim,boğazıma taş gibi oturdu,başkaları ne der düşüncesiydi belki.Bilmiyorum nedenini tam olarak anlayamadım,belki de tam olarak belliydi.Çocukken yeteri kadar güven verilmeme,desteklenmeme,çok duygusal ve çok iyi niyetli bir anne,onun tam zıttı bir baba,incelikten,narinlikten yoksun,içkili gelip sürekli sorunlar çıkaran bir kişilik.Sert biriydi ama çocuklarını öyle dövmezdi,yazık annem çok çekti ama.İşte Allah iyilerin hep yanındadır,velhasıl beyin kanaması geçirdi sonra, kadere ve annemin iyiliğine bakın,on beş yıldır kendisine bakıyor ve hala bakmakta.Biz de elimizden gelen yardımı yapıyoruz geçmişi yaşamamışçasına... | Bu sitede belki çoğumuzun çocuklukta yaşadımız veya yaşamakta olduğumuz sorunlarımız var ama bunların hiç biri aşılamaz değil sende bunları aşmak için buradasın ve aşacaksın buna eminim. Hayal ablamın dediği gibi nedenleri bırak nasıla odaklan, Ersinin, Smyranın, Sycoroxun da dediği gibi sabırlı ol yavaş ve emin adımlarla ilerlerken başarılarını sindirirerek zevkli bir yolculuk yap. hedefine ilerlerken yolun da zevkini çıkararak farkındalıkla ilerle.
Sunumla ilgiili aşağıdaki linkteki yazıları okuyabilirsin ve başka yazılarda bulacaksın bölümleri gez ve incele. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...usma_hakkinda-
ve birde kitap bölümüne bir kitap ekledim o kitabı da alıp okuyabilirsin http://www.hayatimdegisti.com/forum/...asarma_sanati-
Gelişmelerini buraya yazmayı unutma, biz seni sende kendini daha iyi takip edebilirsin
__________________ TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE... Değişmeyen Tek Şey Değişimdir |
| |