Guest | Ynt: HERKESE SEVGİLER VE MUTLULUKLAR-SERAMONİ GÜNLÜĞÜ ablam ben o ses dalgalarını, ayrıca kaydettim, telkin müziklerinin altına yerleştirdim..hepsini aynı anda, dinlemiş oluyorum.. binaural ses dalgalarının etkisi muhteşem..kaydederken önce beta dalgasından başladım..yavaş yavaş deltaya kadar yüksellttim..bu yaklaşık bir saatlik, meditasyon süresini içeriyor..beta, alfa, teta, dalgalarında, onları da kendi içlerinde, yükselterek 10 dakikalık bir kayıt yaptım..yine yavaş yavaş yükselterek delta seviyesini 30 dakika kaydettim..bunun üstünede,telkin müziklerini kaydettim..bir diğer çalışmamda.. kaydettiğim beyin dalgalarını yükselten ses kaydının, üzerine, beni rahatlatan bir meditasyon müziği kaydettim..ondan sonra kendi meditasyon ses kaydımı ekledim..benim iki yıl önce immun sistemim çökmüştü, kendimi toparladım ama, bir türlü o eski canlı halime gelemiyordum..(gerçi bunda uzun yıllar yaşadığım depresif durumunda etkisi var) beynin delta frekansı..beynin alt tarafında bulunan. hipofiz bezini endokrin sistemini dengelemek için uyarıyor..ve hipofiz bezine büyüme hormonu salgılatıyor..büyüme hormonu.dengeli bir şekilde salgılandığı zaman
ilk bir ay içinde sinirler düzeliyor,enerji artıyor
ikinci ayda kasların gevşeyip güçlenmeye başlıyor sindirim sistemin dengeleniyor.diyet yapmadan, boyuna göre ideal kilona gelmeye başlıyorsun,.cildin kendisini yenilemeye başlıyor
3. ayda, hafıza, güçlenip düşünme yeteneğin artıyor, kendini daha üretken hissedip, hayata karşı motive oluyorsun, kas sisteminin sağlıklı yapısı daha belirgin bir hale geliyor.
4 ayda ilk ayların olumlu etkisi devam ederken kemik yoğunluğu armaya, iskelet sistemi kedisini yenilemeye başlıyor..görme kusurları düzelmeye başlıyor..
5. ayda ideal kilo gözle görülür bir hale geliyor, cinsel güç dengelenmiş oluyor, saç telleri kalınlaşıyor, saçlar gürleşmiş oluyor,beden gençleşiyor,
6 ayda, bedenin, yaratılıştan, ne ise o, hale gelmiş oluyor,ideal kilo stabilize oluyor,kas sistemi gerçek esnekliğine ve gücüne kavuşuyor, fazla yağlar, tamamen gidiyor, yerini sağlıklı kas kitlesine bırakıyor, selülitler eriyor,immun sitemi güçleniyor, beden gücü ve randımanı artıyor,,yaralar daha çabuk iyileşiyor,tansiyon, nabız dengeleniyor, kolesterol,şeker dengeleniyor, kısacası beden kendi orjinal haline geliyor,
büyüme hormonunun tek handikapı..vücutta herhangi bir kistik durum varsa, kanser hastasıysanız dinlemeyin çünkü, hücre çoğalttığı için kistleri büyütüyor, kanserli hücreleri çoğaltıyor,yani beyin dalgalarını dinlerken, delta frekansını, biraz daha dikkatli dinleyin..diğerlerinin böyle bir etkisi yok..
bendeki etkisi
bende bu şekilde dinlemeye yeni başladım
şimdi daha enerjikim..ve eskisi kadar çabuk yorulmuyorum..daha dengeli düşünmeye başladım..bendeki öfke ve üzüntü kaynaklı takıntıya varan düşünce sistemi, tamamen yok oldu..artık öfkeyle düşünüp düşünüp, kendimi yakaladığım anda olumlu düşünmeye zorlamıyorum kendi kendimi, olumlu hal kendiliğinden var, diğer etkilerin görülmesi için acelem yok..6 ayda değilde 1 yıl içindede düzelsem razıyım..bunca yıl, öyle yaşadım, bir müddette, tamamen iyileşmiş olmak için harcıyabilirim..ben bu sesleri.. kulaklıkla gece, bir saat dinliyorum..yukarıdada yazdım.meditasyon yaparken dinliyorum..sonra..kulaklığı yastığa takıyorum baş ucuma koyuyorum..telkin müziklerini dinlerkende uyuyorum..uykum biraz fazlaca derin oluyor ama sabah hem erken, hemde zinde uyanmaya başladım, en önemlisi sabah bana aynadan bakan suratsız gitti evimden..işte böyle ablam..benden bu konuda verilecek haberler şimdilik kaydıyla bu kadar.. |