29-03-2008, 02:25 PM
|
#16 (permalink)
|
Guest | Ynt: melankolinin günleri..... eheheue hayal ablam ne zaman söyleyecek diyordum bende:),ama iyi oluyor bence söyle,çünkü bizler bazı şeyleri kendimiz çekiyoruz,melankolik ruh halini eskiden bende çekrdim kendime...msnde fln melancoly yazardım..hatta öyleki benim hergün msn iletilerim meşhurdu..hep uzun ve acı dolu şeyler yazardım...şimdi hiçbirşey yok...herkes çok şaşırıyor:)
Ayrıca özlemcim taktiğin çok hoşuma gitti,bende yapacağım,önce ikiside çalışan bir kulaklık ediniyimde kendime:),hatta şimdi aklıma geldi kardeşim saçları düzelsin diye her gece şapka ile uyur onla bir güzel hergece dalga geçiyordum,şimdi ne yüzle takacağım o şapkayı yada bandanayı :))),aman iyi gelsinde dalga geçilmeye razıyım ben:)
Melancolycim,değişmeye başladıkça kendinde yeni yeni yetenekler keşvediyorsun...Hergün süper bir ruh halinde olmasan bile,bunu olumluya dönüştürmeyi iyi biliyorsun...Ben mesela bugün her tarafım ağrır ve moralim bozuk kalktım...Dün shamanic'in bir yazısını okumuştum,ben kötü kalksam bile mutlu huzurlu gibi telkin ederim tarzı birşey yazmıştı,şimdi bu yazı bitsin ona tekrardan bakacağım...Neyse bende öyle yaptım,kocaman bir gülümseme ile başladım güne...Ve cidden çok işe yaradı...Ev tamamen sessiz,babannem tv'yi sessiz dinliyor...Hava yağmurlu gibi,açtım bülent ortaçgilimi,sesi o kadar huzur verdiki bana,onun olumlu huzur verici daha önce dinlemediğim şarkılarını keşvettim...Ayrıca telkinlerimde arkafonda:)Ve şu an o gözümü açtığım ruh halimden oldukça uzağım...
Zmanla olumsuz duygularından kolayca sıyrılmayı öğreniyorsun... |
| |