Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

asalett in günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri asalett in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız teşekkür ediyorum shamanic ciğim sen çok harika bir insansın seni tanımayı çok isterdim inş.bir gün tanışırız bütün güzellikler seninle olsun ellikler seninle olsun...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

asalett in günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-05-2008, 05:16 PM   #11 (permalink)
birmutluluk
Guest

Standart Ynt: asalett in günlüğü

teşekkür ediyorum shamanic ciğim sen çok harika bir insansın seni tanımayı çok isterdim inş.bir gün tanışırız bütün güzellikler seninle olsun

ellikler seninle olsun

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-05-2008, 06:21 PM   #12 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

Sevgili Asalet, bebişin kaç aylık canım?
Benim bebişim 11. ayın içinde.
Emdiğine göre küçük olmalı diye düşündüm, Benimki de emiyor. Yaa bir gülmesi var dünyalara bedel.
O gülünce, ve ben ona sarılınca dünyaları unutuyorum. Öyle güzel gülüyor ki.
Büyük kızımla birlikte iki kızım da benim hayat ışıklarım. Hayat yolumu güzelleştiren en nadide çiçeklerim. Eminim senin için de öyledir. Evlat gibisi var mı yaaa?
Kayıhpederin için de başsağlığı diliyorum.
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2008, 10:39 AM   #13 (permalink)
birmutluluk
Guest

merhaba mücevher teşekkür ederim
benim balığım ondört buçuk aylık doğru söylüyorsun onlarsız asla olmaz canım dünyalara değişmem allah ın bir lütfu onlar bize onsuz hiçbirşey düşünemem ben canım ciğerim havam suyum herşeyim o benim
uykusunda bile özlerim ben bazen işte öle bişey kelimeler yetmiyor ki anlatmaya allah bağışlasın kızlarını ne tatlılardır maşallah hepsine
Alt 09-05-2008, 11:12 AM   #14 (permalink)
Mustang
Guest

Merhaba,Asalettgünlüğün hayırlı olsun.Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın isteyenlerede bu sevgiyi tatdırsın.Ayrıca başınız sağolsun.Aramıza hoş geldin.
Alt 09-05-2008, 12:07 PM   #15 (permalink)
birmutluluk
Guest

teşekkür ederim amiinnn diyorumm güzel dileklerin için.sizlerde hoş geldiniz sefalar getirdiniz
Alt 25-06-2008, 12:23 PM   #16 (permalink)
birmutluluk
Guest

açıköğretime karar verdim dün sabahtan itibaren iki gündür çalışıyorum oğlum uyurken iki saat ama bazen şüphede kalıyorum acaba sonunu getirebilecekmiyim diye aslında çok istiyorum ama ama bazen güvensizlik yaşıyorum işte eşimin kitapından çalışıyorum oda daha önceden çalışırken cvpları işaretlemiş kendimi sınayamıyorum erken çalışmaya başladım çünkü çocuğum var daha bir sürü ders olacak şimdiden hazırlık yapim fırsatı zor bulurum belki dedim zaten elimde bir tane kitap var kitaplar kayıt yapılırken veriliyor eşimin kitaplarını atmasaydım keşke ne güzel çalışırdım hazırlık yapardım ee yaşlandık çok parlak bir zekam olduğunu söyleyemem bazen düşünüyorum yapabilecekmiyim diye birazunutkanım bazen dikkatim dağılıyor odaklanmakta zorlanıyorum belkide yapamıcam bilmiyorum ama yinede kayıt yaptırmayı düşünüyorum açıköğretime kendime güvenim artar çok şey yapmak istiyorum aslında geç kalmamışımdır umarım okumam zaman almasa hedeflerime daha çabuk ulaşırım ama... bişugün bir konu bitirdim şöyle bir sorunum oluyor konuyu anladığımı düşünüyorum ama teste gelince zaten cvplar işaretlenmiş dedim ya kendimi sınayamıyorum benzer sorulara gelince yanlış cvp verme gibi sorunum oluyor oysaki ben konuyu anlamıştım ya da benmi öyle zannediyorum bilmiyorum beynim duruyor sanki herşeyde böyle olurum genelde ben bunun nedeni ne acaba hafızammı zayıf zaten kendime güvenimi sarsan en önemli konu bu hayatımda sıkıntılara girmeme sebep olan yani beynim bütün sorunlar burdan kaynaklanıyor sinirlerimi, bile etkiliyor dyebilirim spora başladım bir ay oldu geçen hafta iyi olduğum halde odaklanamadım bildiğimi yapamadım enerjim düşmüştü sanki bomboştum bir anda yıkıldım sanki moralim bozuldu bir daha gitmek istemedim nitekimde geçen hafta gitmedim iki hafta gitmedim bir hafta işim vardı çünkü
bidahaki haftaya gidicem inş.
Alt 06-07-2008, 03:29 PM   #17 (permalink)
birmutluluk
Guest

bir haftadır dalgalanma yaşıyorum bugün de dahil içimde bir takım sıkıntılar oluşuyor sevgili günlük on yıl önce aldığım okuduğum yüzde yüz düşünce adlı kitabı tekrar okumaya başladım bilinçaltını nasıl yönetilebileceği kendini yönetme sanatı....güzel bir kitap ama ben şu blokajları niye kıramıyorum yarabbim bir iyiym bir kötü sıcak havalarda iç sıkıntım artıyor ağlamak geliyor ama ağlayamıyorum bir halsizlık bitkinlik ama psikolojik bir yorgunluk fiziksel değil günlükcüğüm azıcık seki ben oldum galiba bir kırsam kendimi tutmayın beni depresyondünde kaldıyı eklemeyi düşünüyrom bu geceden başlayarak dinleyeceğim ama sadece geceleri evde oğlum var etkilenmesini istemem diğelerini beraber dinliyoruz inş.kötü birşey yapmıyorum maşallah oğlum çok tatlı çok güleç neşeli telkinlerden öncede hep öyle idi zaten yani aynı değişen bir şey yok belki var ama bana göre hep aynı olduğundan farketmiyorm zaten daha küçük herneyse günlük seni seviyorum hayat güzel yaşam güzel sevdiklerinle daha güzel baayy
Alt 06-07-2008, 04:02 PM   #18 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

merhaba asalett açıköğreetime karar vermen çok güzel, hele bir de çocuklu iken bu istek gerçekten takdir edilmesi gereken bir şey.
forumda sorunları olan genç insanlar var diye düşünürdüm, bakıyorum ki evli, çocuklu yetişkin insanların sayısı da az değilmiş. bunu şimdi
farkettim. ne güzel, her çeşit insan var demek ki. yazdıklarını okuyunca birden anne olmak istedim, ne yalan söyleyeyim.
anne olamam tabi, anneler daha şefkatli, daha merhametli olur, belki de o yüzden. maaşallah allah bağışlasın, hayırlı bir evlat olur inşallah.
sevgiler.
Alt 06-07-2008, 04:17 PM   #19 (permalink)
birmutluluk
Guest

teşekkürler canım ablana dua et yüzümün akıyla çıkim şu işin içinden çocukla böyle bir kara almak inş. başarıcam ikinci yumurcak gelmeden başarmak lazım deeerrmişimm hem ne sandın bizim gibi ablalar abiler de var bu sitede paylaşıyoruz kardeş kardeş sorunlarımızı bir nevi terapi oluyor senin anlayacağın anne olamayacağına bende üzüldmm olsun sen de ilerde iyi bir baba olacaksın inş. super teşekkür ederim iyi dileklerin için bütün çocuklar vataa millete ailesine herkese faydalı olsun inş.
Alt 06-07-2008, 05:28 PM   #20 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

Asalett'im asil kardeşim başaramayacaksın diye birşey yok şekerim
çocuklarmış, çevresel faktörlermiş onlar hep arkasına sığındığımız bahaneler..
kendimize güvenip yol çıktığımızda o yol bizi istediğimiz yere götürür evelallah..
sen yeter ki iste, birgün bakmışız mezuniyetini kutluyoruz burada

Bookmarks