| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
asalett in günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri asalett in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba arkadaşlar,kucak dolusu sevgiler ben de günlük tutmaya karar verdim. ben de yoğun bir sosyal fobi vardı.telkinleridinlemeye başladıktan sonra kendimde bir takım deişiklikler görmeye başladım.meseela yirmi dört saat beynimde dolaşan lumsuz düşüncelerden kurtulabildim gelselerde önceki gibi çok fazla etkilemiyor açıkçası.çok ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Guest
| ![]() merhaba arkadaşlar,kucak dolusu sevgiler ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım öncelikle günlüğün hayırlı olsun.. ![]() birbirinden güzel haberle dolsun... ![]() çok sıkıcı diye noktalandırmışsın mesajını ama bence çok güzel.. ![]() öncelikle harika içsel değişimler yaşıyorsun.. super daha öncede konuşmuştuk.. sana şu an sıkıntı veren durumlar bile telkinlerin işe yaradığının içsel bir mücadele verdiğinin göstergesi.. sabılırsın .. azimlisin.. bunlar geçecek ve yerini huzur kaplayacak.. wave kısa sürede harika değişimlerle başlangıç yaptın.. bundan sonrası daha kolay daha keyifli olacak.. gelişmelerini bizlerle paylaştığın için sonsuz teşekkürler.. bir an evvel istediğin hedeflerine ulaştığın haberlerini almak dileklerimle.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Guest
| ![]() çok teşekkür edrim güzel sözlerin için çok rahatlatıcı oldu çok mutlu oldum anlatamam.gerçekten de değişecekmiyim acaba inanamıyorum.on saat dinliyorum bugünde öyle yaptım şimdi tekrar açtım kendimi nedense depresif hissettim.sanırım neden böyleyim diye düşündüm bunu kafama taktım o yüzden.ağlamak istiyorum ![]() |
![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hoşgeldin günlüğün hayırlı olsun dilerim herşey gönlünce olur mucizelere inanıyorsan doğru yerdesin ben yaşayarak öğreniyorum bu sitede ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Guest
| ![]() merhabalar asalet...hoşgeldin.. ![]() ![]() ![]() günlüğünün hayırlı ve güzel haberlerle süslenmesini dilerim... ![]() gelişmelerini ve güzel değişimlerini paylaşman dileğiyle... ![]() |
![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Guest
| ![]() çok teşekkür ediyorm talı cadı ve suzzy güzel dilekleriniz için hepimiz için güzel ve iyi şeyler olsun inş. |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Guest
| ![]() bu sabah oğlum aneciğini emmek için uyandı ve tekrar uykuya daldı babacığıyla bu sabah gülümseyerek uyandım içimde güzel duygular oluştu depresif değildim anlayacağınız on dk falan geçtikten sonra sıkıntılı düşünceler geri geldi sanki ama yinede kendimi depresif hisstmiyorum güzel bir gün güzel bir bahar havası bir hafta önce eşimin babası vefat etti gece gelen tlf la öğrendik ve eşim apar topar memleketlerine gitti tabi ki benim yumuduğum küçük ve yol çok uzun olduğu için malesef gidemedim.oğlum arabaya bindiği zaman kusuyor çok kötü oluyor ama eve gelince hemen düzelip toparlıyor oğlumla yolculuk yapmak bu yüzden beni biraz endişelendiriyor özellikle çanakkale gezimizden sonra ogün sabahtan akşama kadar çocuğum aç kalmıştı yediğini emdiğini çıkartıyordu.o geziden sonra daha çok etkiledi beni bugünde eşimin annesini ziyarete gideceğiz dün gece geldi dün oğlumun aşısı vardı dr unasormayı unuttum tlf açıp sormak lazım bu konuda yapılacak herhangi birşey varmı diyerekten. dr.u oğlumla ilgili çok güzel şeyler söylüyor gelişmine dair bu da beni çok mutlu ediyor bir anne olarak tabi ki günün güzeli uyandı şu an da babası öyle diyor |
![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() başınız sağ olsun seninpoz. ve mutlu olman bebişinide olumlu etkiler hele emzirirken dr. bana eğer o gün çok öfkeli ve sinirliysen o sütü sağ ve verme derdi çünkü o gibi zamanlarda oğluşum en az benim kadar sinirli oluyor ağlamaktan uyuyamıyordu ama sen mutluysan onlarda mışıl mışıl uyuyorlar ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() asalaletcim günlüğüne son eklediğin mesajları yeni okuma fırsatım oldu... ![]() ![]() güzel gelişmelerini diğer başlıklarda yolladığın olumlu mesajlarından takip ediyorum.. super çok başarılı harika ilerlemelerin var.. tebrik ederim.. ![]() kısa sürede hedeflerine mutlulukla huzurla ulaşan dileklerimle.. oğlun ile ilgili güzel gelişmelerde gurur ve mutluluk verici dilerim hep iyi ve güzel başarılı günlerinin keyfini yaşarsınız ailecek.. ![]() kayınpederin için üzüldüm canım.. mekanı cennet olsun.. geride bıraktıklarına sabır ve dayanma gücü diliyorum.. ![]() sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri asalett in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba arkadaşlar,kucak dolusu sevgiler ben de günlük tutmaya karar verdim. ben de yoğun bir sosyal fobi vardı.telkinleridinlemeye başladıktan sonra kendimde bir takım deişiklikler görmeye başladım.meseela yirmi dört saat beynimde dolaşan lumsuz düşüncelerden kurtulabildim gelselerde önceki gibi çok fazla etkilemiyor açıkçası.çok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi