Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Merve'nin Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Merve'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: inferius Nickli Üyeden Alıntı sende iyiki varsın kardeşim öncelikle hayattan şikayet etme derim bn Hayattan şikayet ettiğinde bilinçaltın dinler ve hep şikayet ettiğin hayatı size vermek için çalışır... durmunu kavra neler yapabilirsin bir bak ki zaten arayış içindesin insan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Merve'nin Günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-07-2010, 10:46 PM   #21 (permalink)
Teğmen

pff_xP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 63
80 Mesajinıza toplam 247 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pff_xP will become famous soon enoughpff_xP will become famous soon enough
Standart Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü--

Alıntı:
inferius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sende iyiki varsın kardeşim
öncelikle hayattan şikayet etme derim bn
Hayattan şikayet ettiğinde bilinçaltın dinler ve hep şikayet ettiğin hayatı size vermek için çalışır...
durmunu kavra neler yapabilirsin bir bak ki zaten arayış içindesin insan denemediği şeye yüzde yüz başarısız olur sen denemeye başladığına göre ihtimalinde yükselmiş kutlarım

saygılarımı sunarım
teşekkür ederim :))

dediğin gibi hislerimi kelimelere dökmem imkansız şu anda...
3 gündür giriyoru siteye ve şikayet etme konusunda önceki kadar kötü değilim artık...sanırım olumlu anlamda değişiyorum...
bunu fark etmek güzel :))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 05-07-2010, 11:55 PM   #22 (permalink)
Üsteğmen

inferius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
inferius is an unknown quantity at this point

Ohoo daha 3 gn diyosun bu ne ki?
Olanı olduğu gibi kabl edip sadece dinleybilmek belki de tek büyüten şeydir...
Anlamaya çalış yani bn öyle yapardım ne istiyorlar bnden neler oluyor ne yapsam da kızmanlarına mani olsam bnden istedkleri kötü bişey mi?
değişir yani bndeki hal değiştğini gösterr değil mi? =)))
daha hızla yol alırısn inş. umudnu hiç yitrme
=Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)=
inferius isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2010, 12:02 AM   #23 (permalink)
Teğmen

80 Mesajinıza toplam 247 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

yitirmeyeceğim umudumu inş. sizlerin sayesinde :))
anlamaya çalışıyorum ama başaramıyorum...o kadar mantıksız geliyor ki bazen anlatamam =)
yine ben empati kurmaya çalışmaya devam edeceğim bakalım ne olacak :)
Alt 06-07-2010, 01:46 PM   #24 (permalink)
Teğmen

Ancak uyanabildim,ilk işim yazmak oldu...
daha iyiyim,hatta çok çok iyi...
içimde garip bir his var ,her şey harika olacak HİSSEDEBİLİYORUM.
Allah ın izniyle kahvaltımı yapıp telkinleri dinlemeye başlayacağım tekrar...
Bugün 4.günüm olacak.
Alt 15-07-2010, 07:21 AM   #25 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice

Alıntı:
pff_xP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ancak uyanabildim,ilk işim yazmak oldu...
daha iyiyim,hatta çok çok iyi...
içimde garip bir his var ,her şey harika olacak HİSSEDEBİLİYORUM.
Allah ın izniyle kahvaltımı yapıp telkinleri dinlemeye başlayacağım tekrar...
Bugün 4.günüm olacak.
Merhaba Merve,

Günlüğünü okuyorum.Sen güzel şeyler yazdıkça mutlu oluyorum.Herşey çok daha güzel olacak buna inan yeter.

Hayat güzel,yaşamaya değer.

Neyi görmek istiyorsak meğer onu görüyormuşuz geç de olsa ben bunu öğrendim.

Derler ya hep.
Hapishanenin penceresinden dışarı iki kişi bakmış.Birisi yerdeki çamuru diğeri gökteki bulutları görmüş.Çok hoşuma gider bu ve doğru da.

Umarım hep bulutları görenlerden olursun.

Çok daha güzel günceliklerini okumak dileğiyle.

Bu arada Milası çok beğenirim.Çok gelip gittim işim gereği.Hele o yunanlılardan kalma beyaz sarı ev var ya çok severdim o evi ve o caddeyi.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki yanımdasın.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2010, 12:36 AM   #26 (permalink)
Teğmen

Yazmıyorum sana uzun zamandır günlük...
Çok şey oldu,çok şey değişti...

Artık hayattan beklentilerim var,umutlarım.Sebepsiz de olsa gülümsemeyi öğrendim,belki de gülümsemek için sebepler üretmeyi...
Hangisini öğrenmişsem iyi ki yapmışım diyorum şimdi.Gülümsemek çok güzelmiş...

Telkinlerime yenilerini ekledim,dinlemeye devam ediyorum çok şükür.
Bol bol kitap okuyorum,biçok şey öğreniyorum...Öğrendiğim şeylerin farkına varıp bir kez daha gülümsüyorum...
Kardeşime vakit ayırmaya çalışıyorum,o güldükçe ben bir kez daha gülümsüyorum...
Artık ev işlerini yaparken o kadar çok şikayet etmiyorum,annem teşekkür ettikçe ben yine gülümsüyorum...

Ne olduysa oldu diyorum,derin bir nefes alıp her şeye rağmen yine gülümsemeye çalışıyorum...

Hayatın güzel yönlerini keşfetmeye çalışıyorum artık anlayağın günlük :)
En basitinden:
Önceden çılgınca dans edebileceğim kız arkadaşlarım bile yok -bırakn sohbet etmeyi- diyen ben şimdi durduk yere müzik açıp kendi kendime dans edebiliyorum,şarkı söyleyebiliyorum....

Liseye gelinceee....
Buraya iki yıl önce taşınmıştık,geldiğimiz yerde bi fen lisesi açılmış..
oraya gieceğim,biçok akrabamız var orada hem..
Daha iyi ders çalışayım diye yurdunda kalacağım ama hafta sonları tanıdık birilerini görmek iyi gelir diye düşünüyorum...
O konuda da önce çok negatif düşünüyordum ama değiştim artık...

Yeniden doğuyorum günlükk!!! :)
Umutluyum,mutlu olma yolunda da ilerliyorum çok şükür...

Tam da denilen gibi:
HAYATIM DEĞİŞTİ..!
Alt 18-07-2010, 01:17 AM   #27 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Merve'ciğim günlüğünü okudum şimdi bir solukta..Bir süre il dışında olmam gerektiği için başından takip edemedim canım..

Küçük yaşına rağmen aslında hayatın çok iyi farkındasın..Öncelikle bunun için kutlarım seni..benim de senden bir yaş büyük ve bir yaş küçük iki kızım var :) Çalışan anne çocuğu ne demek bildiğim için, yaşadıklarını hem anne olarak hem de evlat olarak anlayabiliyorum.Yeni bir muhit tabii ki alışana kadar birtakım sıkıntılar yaşatacaktır..Geçici bir durum,çok yakında tanıdık çevreniz şekillenecektir..

Bu yılki sbs sınavı sonucun için de kutlarım seni..Fen lisesi düşünüyorsun demek..bence de bu kapasiteyle fen lisesi okumalısın..Hakkında hayırlı olan okul hangisi ise o olsun canım..Başarılarını burada da devam ettirmeni diliyorum..

Buradaki değerli tüm üyeler sıcak ilgilerini daima yanında hissettireceklerdir,bundan emin ol..Ne zaman yardıma ihtiyacın olsa,bizler yanındayız,birbirimizi göremesek de..

Günlüğünde daha pekçok farkındalıklarını bizlerle paylaşacağını umuyorum..
Herşey senin en yüksek hayrına gerçekleşsin..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2010, 02:14 AM   #28 (permalink)
Teğmen

teşekkür ederim...
İlgilendiğin için,vakit ayırdığın için...
gerçekten de dediğin gibi ilgiyi,desteği hep hissediyorum sayenizde... :)
çok şey kattınız bana,buraya üye olduğumdan beri o kadar değiştim ki...
hayata sürekli lanet okuyan ben yaşamanın güzel olabileceğini,hayatın yaşamaya değer olduğunu fark ettim :)
gülümsemeyi öğrendim her şeyden önce :))
mutsuzluğumun sebebinin ben olduğumu,olumsuzluklarda hatayı önce kendimde aramayı öğrendim.
susmanın bazen gerekli olduğunu,özür dilemeyi,kendimle konuşabilmeyi,küçük ieylerden mutlu olmayı öğrendim... :)
hepinize binlerce kez teşekkür ederim.
iyi ki varsınız :))
Alt 18-07-2010, 01:19 PM   #29 (permalink)
Teğmen

Günlük,
Sabah (sbah derken 12 de) kalktım kardeşime kahvaltı hazırladım,kendime de harika bir nescafe... :))
Elimde kupam,kulağımda telkinlerim
İnanılmaz bir mutluluk duyuyordum dinlemeye başadığım ilk hafta telkinleri,sebepsizce-ama gerçekten sebepsiz-...
Şimdiyse aşırı bir mutluluk yok içimde,bir garip oldum.Mutluluk var ama her zaman değil...Hüzne ise yer yok :)) Tuhaf bir şekilde üzülemiyorum
Bu durumda mutlu hissetmediğim zamanlarda ilginc bir boşluk içinde buluyorum kendimi...Durgun,boslukta ucuyorum sankii
Bu durumdan şiikayetçi olduğumda söylenemez. :))

Artık neredeyse hiç televizyon izlemiyorum,arada sadece...O da saatlerce değil,çok az (:
Bİ de çok susuyorum,özellikle geceleri
Olsun cnmm su içmekten zarar gelmezz

Bi deeee
Bugün meditasyon için nefes alıştırmalarına başlayacağımm!!!!!! :))))
Gelişmeler daima sizinle olacak :)
Sizin hep benim yanımda olduğunuz gibi
İyi ki varsınız
SEVİYORUM SİZİİ..!
Alt 18-07-2010, 08:27 PM   #30 (permalink)
Teğmen

Cok kötü hissediyorum,bi sıkıntı var icimde.!

Bookmarks