Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Casandara, Öncelikle aramıza hoş geldin ve günlüğünün güzelliklerle dolmasını diliyorum. Funda Arar yorumlarını beğenerek dinlediğim saygıdeğer bir sanatçımız. Yaptığın resme bakıyorum senin de bu yönünle ondan eksik yanının sadece şimdilik çok az bir kesimin (Ki bu yavaş yavaş artmakta ben bile bunu öğrendiğime göre)
seni tanıması. Yakın gelecekte seni tanımıyan kalmıyacak bence. Şimdi hal böyle iken............. Funda hanımı öyle ulaşılmaz bir yere oturtmuşsun ki........ Ondan gelecek bir telefon sanki hayatının odağı gibi görünüyor. Halbuki senin o resmi yapabilmen Funda hanımın bir parçayı seslendirmesinden öyle zor ki o kadar Allah vergisi kabiliyet gerektiriyor ki. Bugün önüne gelen eline mikrofonu alıp sahneye çıkıyor. İyi kötü şöhret oluyor ve iyi de paralar kazanıyor.
(Bunları bizim toplumumuz yaratıyor bunu tartışmıyacağım.) Peki sana sormak istiyorum........ Hiç mankenlikten dizi oyunculuğundan eline fırçayı tuali alıp ressamlığa soyunan birisine rastladınmı?? Efendim!!!!..........Ses yok...... Göremezsin niye? Çünkü bu kabiliyet Allah vergisidir herkese verilmemiştir. Senin lütfedip kendisinin resmini yapman onun için bir onur olmuştur. Arıyamayışının sebebi de heyecanındandır........... Bilmem anlatabildim mi???????? Sen bizim için çok değerlisin. İyiki burdasın.
İyiki aramızdasın. |
Sevgili Karavan arkadaşım :)
Anlatmak istediğini inan çok iyi anladım ..
Allah'ıma şükürler olsun,resim yeteneğinimi çok genç yaşta fark ettim ve okulunu hala okumaktayım..Mesleğimide bu yönde ilerleticeğim..
Ki bilirsiniz arkadaşlarım,bir yağlı tablo küçükte olsa büyükte olsa 1 aydan az olabilicek birşey değil..
Yetenek ve sabır gerektiren birşey..Şükürler olsun farkındayım yeteneğinimin :)
Arama meselesine gelince,dün funda ablanın menejerine mesaj çektim tablonun eline ulaşıp ulaşmadığına dair..
Tablomun emin ellerde olduğunu hala stüdyoda olduğu için tablom,Funda ablanında sürekli İst. dışında olduğundan dolayı görme şansı olmamış..İst. dönüşü hemen tabloyu vericeğini söyledi..Funda Arar mütevazi bir insan olduğundan dolayı o tabloyu beğenmese bile sevgiyle saklıycağından adım gibi eminim..
Çekim yasası ve yeteneğim her şartta aleyhime işliyor..Artık kullanmayı öğreniyorum..
Siz deneyimli arkadaşlarımlada pekiştiriyorum ..
İYİKİ VARSINIZ :)