12-05-2008, 01:26 AM
|
#39 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Melodi Diyarı.... Annecim umarım bu yazdıklarımı birgün cesaret edip sana söylerim,umarım bi anneler gününü içimde söyleyememişliklerin verdiği sıkıntıyla geçirmem ve umarım çok geç kalmamış olurum...
sana ne kadar değer verdiğimi bir bilsen , yokluğunu düşünmemin bile beni delirme aşamasına getirdiğini bir bilsen... ama bilemezsin öyle duvarlar örülü ki etrafında o kadar sert ki o duvarlar çocukluğumdan beri çarpıp geri dönmekten bıktım ne sesim duyulur sana ne gücüm yeter. artık bilmelisin anne senin yokluğunda yaşayamam bunu bilmelisin içimde düğümlenen, bir türlü yutamadığım bu cümleleri bilmelisin... biliyorum o duvarları bize örmedin sen o duvarların içine saklayıp bizi korumak istedin sürekli ama annecim bendende korudun kendini...
Sana sarılmaya hasretim anne çok mu geç kaldım sence?yıllar ne çabuk geçti değil mi?illa kaybedince mi anlıcaz birbirimizin değerini?hayır anne buna izin vermicem birgün kırcam bu duvarları,sürekli rol yapmaktan sıkıldım artık birgün ölebi sarılcam ki boynuna sımsıkı hiç bırakmıcam sende sarılırmısın bana?yumuşarmısın birazcık olsun?cnm der misin?bilirim sende istersin bunları ama bu kahrolası hayat hepimize bi rol biçmiş işte ister sevelim ister sevmeyelim.şuan ağlarken kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki aslında ...benim bir annem var beni koruyan ,kollayan peki ya olmayanlar?onları hiç düşündün mü diyor bi ses ama tutamıyorum kendimi sanki içimde bir balon var ağlamazsam patlıcak.
Aslında bu anneler gününe kadar bu kadar hissetmemiştim bu hasreti evet sürekli içimdeydi ama bugün çok kötü hissettim kendimi.hasret.... aynı ev içinde hasretlik olur mu?oluyormuş demkki az önce bi arkadaşımla tartıştık o bu günün önemsiz olduğunu düşünüyordu bende çok karşı çıktım değişiklik ne var ki diyordu nerden bilebilirki annem bize ya bayramda yada böyle özel günlerde sarılır böyle bişey demedim tabiki delirdiğimi düşünür heralde yada basit ayrıntılara takıldığımı....ne olursa olsun iyiki var bu gün işte....onun hediyeyi alırken mutlu olduğunu görmek herşeye bedel keşke hediye değilde sözcüklerimi verebilsem sana aynı mutluluğu yaşarmısın acaba?bilmem bu kelimeleri pek kullanmayız biz aslında pek değil hiç kullanmayız seni seviyorum mu? bitanem mi?yok artık bunlar gereksiz şeyler ....hayır anne gereksiz değil beni sevdiğini biliyorum ama duymak istiyorum söylemek istiyorum... annecim seni çok seviyorum hemde herşeyden hada çok bunu duymasan bile hisset olur mu?olurda beceremezsem anlatamazsam sana hisset olur mu?sanırım daha fazla yazamıcam.bir an önce uyumalıyım belki.... |
| |