21-09-2010, 06:45 PM
|
#5 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 198
84 Mesajinıza toplam 279 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yeni bir hayata adım adım Alıntı: münzevi# Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim Allah cümlemize sıkıntı vermesin.Aslında bende dediğiniz gibi düşünüyorum bazen hani etrafıma bakıp çok şükür diyorum hayattasın elin ayağın sağlam görüyorsun duyuyorsun kokluyorsun ve konuşabiliyorsun.Daha ne istersinki.Ama işte etrafımdaki arkadaşlarımı gördüğümde nasıl diyim kıskanıyorum galiba.Kıskanıyorum ama asla onların kötülüğünü istediğimden değil.Onlar gibi olmak istediğimden.Hoşlandığım birileri oluyor ama ona açılamıyorum nasıl açılabilirimki kendime bakıyorum ve ona olmaz diyorum asla olmaz.Yanına bile yaklaşma.
Ama kaderim buysa zorlamaya gerek yok tabi.Dua etmekten başka çare yok.kullanıcı adını söylediğiniz arkadaşın yazısınıda şimdi okuycam tekrar teşekkürler. |
Sizinki kıskanmak değil gıpta etmek Ve bu oldukça güzel bir duygudur. Birine açılmak konusuna gelince. Tüm insanların eşit olduğunu unutmayın ve bunu aklınızdan çıkarmayın. İnsanlar birbiri ile anlaşabildikleri sürece herkes herkesle olabilir. Asla olmaz demeyin. Kimseden uzak durmayın ve çekinmeyin..
__________________ “Üzüntüye kapılmayın, gevşeklik göstermeyin, Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz."
[Âl-i İmran Sûresi 139. Ayet] |
| |