| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Agresifin haberleriHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Agresifin haberleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün göğsümde bir kitle hissettim, doktora gittim, bugün ne olduğunu öğrenicem. İçimdeki korkuyu susturamıyorum. Şimdi üzüldüğüm onca eski şey uçup gitti. Sağlık nekadar önemliymiş. Şimdi en büyük korkum oldu.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Dün göğsümde bir kitle hissettim, doktora gittim, bugün ne olduğunu öğrenicem. İçimdeki korkuyu susturamıyorum. Şimdi üzüldüğüm onca eski şey uçup gitti. Sağlık nekadar önemliymiş. Şimdi en büyük korkum oldu.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 1
31 Mesajinıza toplam 92 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Şifa dilerim ,gönlünüzü ferah tutun bence bazı şeyleri biz kendmiz çağırıyoruz çünkü iyi düşünün iyi olur inşallah
__________________ Ben o şah'ın üflediği kamışım altına ha imzamı atmışım ha atmamışım... |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Çok teşekkür ederim, ortada henüz kesin birşey yokken telaşlanmak zaten istemiyorum. İçimdeki korkuyu da bugün akşama kadar susturabilirsem inanıyorum ki herşey yoluna girecek.
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
31 Mesajinıza toplam 92 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Herşeyin yoluna gireceğine inanın yeter ki us'umuz yöle çok şeyi yapabiliyorki bize güzel düşünürek en amansız hastalıklaır bile eritiveriyoruz ben inanıyorum kötü birşey çıkmayacak benim annemde de böyle bir kitle mevcut doktora gittik ama çok şükür sadece bir yağ bezesindne ibaretmiş ve harhangi bir zararı yokmuş inş sizinkide öyledir
__________________ Ben o şah'ın üflediği kamışım altına ha imzamı atmışım ha atmamışım... |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Evet, değil mi; iyi düşün iyi olsun. Sürekli bunu tekrarlıyorum.
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() kesinlikle öyle düşünceleirmizin bedenimiz dahil herşeyin üzerinde yadsınmayacak bir yaptırımı var
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Tesekkür: 2
16 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() insanlar inanarak kanseri bile yeniyor, düşünce hastalığı yenmede en önemli olgu bence
__________________ if you read this;<br /><br />you are finished reading.. |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Evet dün elime böyle bir dokuman geçmişti, çok ilgilenmeden kenara atmıştım. Bugün bu olanlardan sonra tekrar dikkatlice okudum. Aynı zamanda diğer günlükleri de okuyorum ve eminim şuan çok basit birşey için canımı sıkıyorum. Akşam olduğunda halime gülüp geçicem. ![]() http://www.hayatimdegisti.com/forum/...47270#msg47270
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() inşallah korktuğun gibi birşey çıkmaz.benim annemde de çıktı ama tehlikeli birşey değilmiş doktora gittikten sonra öğrendik.yağ bezesi dediler.annem de ortalığı birbirine katmıştı kadıncağız ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Agresifin haberleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün göğsümde bir kitle hissettim, doktora gittim, bugün ne olduğunu öğrenicem. İçimdeki korkuyu susturamıyorum. Şimdi üzüldüğüm onca eski şey uçup gitti. Sağlık nekadar önemliymiş. Şimdi en büyük korkum oldu....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi