| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Agresifin haberleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben her zaman Japonya'ya gitmek istemişimdir .Jopon kültürüve zarafeti çok hoştur.Ayrıca Mevlana'nın sözleri ile doyumsuz olmuş emeğine sağlık ....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #91 (permalink) |
Guest
| ![]() Ben her zaman Japonya'ya gitmek istemişimdir .Jopon kültürüve zarafeti çok hoştur.Ayrıca Mevlana'nın sözleri ile doyumsuz olmuş emeğine sağlık . ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #92 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Her günü ayrı dizi hayat sonsuz çekimdir! Seç kendine birini istediğin rolü yap... Ya anlat ya da unut dert ortağı hekimdir; Yenilikte gizlidir yaşamak denilen hap! Asla çare değildir ne sigara ne şarap!.. Ahmet Turanoğlu
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki |
![]() | ![]() |
![]() | #93 (permalink) | |
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Teşekkür ederim Alıntı:
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki | |
![]() | ![]() |
![]() | #94 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() telkinleri dinlemeye devam ediyorum, ama burdan uzaklastikca kendime olan inancimi da yitiriyorum. bir kadeh sarapti basim agridi. aksamdan kalmayim belki, uzuyorum esniyorum... ![]() http://www.trilulilu.ro/JohnyBleack/bb6d975a5ecf62
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki |
![]() | ![]() |
![]() | #95 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() gecmis olsun ![]() Rabbim sifa versin, insan hep böyle zamanlarda anliyor dimi sagligin ne kadar önemli oldugunu ![]() bir anda gitti uctu bitti dertler, hic aklimizin zerre ucuna gelmiyor ![]() insaallah birseyin yoktur ve insaallah da birseyin olmadigini ögrendigin andan itibarende bir daha hic bir dert üzüntü keder gelmez ve gecmiste kalir bitmis gitmis aklina geldiginde etkilenmiyecegin ani olarak sagliklar dilerim super |
![]() | ![]() |
![]() | #96 (permalink) | |
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki | |
![]() | ![]() |
![]() | #97 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() herşeyin düzeldiğine inanıp telkinleri bırakmayı denememin 5. günü. sanırım sadece bir pik anıymış. sabah 8 e kadar kalkamadım yataktan, müthiş bir bitkinlik, erken uyumalar, tekrar hayattan kopma noktasına gelme... bugün sağlam bir u dönüş için sert bir el freni çekiyorum. tekrar dinlemeye başlıyorum telkinleri. yardımlar arıyorum http://www.hayatimdegisti.com/forum/...0.html;new#new
![]() | ![]() |
![]() | #98 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kendinin en güzel yardimcisisin canim agresif bunu unutma ![]() iste,son gücünle var olan gücünle iste.... en iyisini en mükemmelini en güzelini iste ve sonuca ulas... ama unutma engellerin cikacak ve sen onlarla bas ede ede sonuca varacaksin... yilma, pes etme ben inaniyorum sen bunu basarabilirsin... gücün var.. yok yinede halen yardim istiyorum dersen biz burdayiz, bende buradayim canim agresifim ![]() sevgi ile kal ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #99 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Bir aydan fazla ara verdiğime inanamıyorum. zamanın bu kadar hızlı geçip gitmesi ne kadar ilginç. Telkinleri sadece gündüz dinliyorum, ama iş yoğunluğu ve ekstra streslerden zaman zaman winamp i açmayı bile unutuyorum. Bu korkunç koşturmacadan sonra bugün kendimi burda buldum. nedenini bilmeden. okadar çok aksilik oldu ki ufak tefek. bekledikçe üstüste geldi sanki. Bir an burayı hergün takip ederken ne kadar neşeli biri olduğumu hatırladım. sonra tekrar "agresif" . Sandalyeleri fırlatıp atmalar. hangi iş stresi insanı böyle delirtebilir ki. ya da ne farkeder katliam yapsanız. böyle değişmeyeceği kesin. ama artık değişmesini istediğime eminim. dürüst olmak gerekirse bu işi başarmayı istemedim. ve inanmadım da benim istediğim gibi olacağına. ve olmadı. uğraşmadım. yakında bir departman değişikliği sözkonusu. benim istediğim bir iş mi? kimbilir. sadece sabahları koşarak geleceğim bir iş düşünüyorum. ve evet inanıyorum da, çok yakında. Dün bir arkadaşıma kendimi kimseye görünmemek için duvar kenarından giden bir böcek gibi hissediyorum dedim, sanki biri beni görünce tiksinip ezicek gibi. yalnızlığıma okadar güvenle sarıldım ki. hatta ailemden bile uzak, odamda. bütün akşam bilgisayarda film izleyip kendi hayatımdan kaçtım. Bir filmdeki başka bir hayata sardırdım. ve bir anda farkettim ki sadece o duvarın kenarında sessiz sedasız yürüyorum kimbilir kaç gündür. ağlamıyorum sızlanmıyorum depresyona girmiyorum, sadece gözlerden uzak olmaya çalışıyorum. zarzor dengede tuttuğum Jenga gibi hayatım. Şimdi öyle bir yerinden çekiyim ki karşımda hep istediğim güzel bir hayat olsun. şimdi biliyorum ki herşey daha güzel oluyor böyle, daha iyisini bir iş çıkartabiliyorum, daha mutlu olduğum bir iş bir hayat.
![]() | ![]() |
![]() | #100 (permalink) | |
![]() ![]() | ![]() 3 ay, 3 koca ay gecmis. hayatimda bana zarar verdigini inandigim seyleri temizledim. simdi de beni mutlu eden seyleri hayatima cekmek istiyorum. olabildigince doldurmak onlari hayatima. cok radikal degisimler yasadim bu 3 ayda. kendime inancim ve güvenim artti sanirim ki bana zarar verdigini bildigim insanlari cikarttim hayatimdan. Telkinleri birakmadan azimle dinlemenin de buna inanilmaz derecede etkisi oldugunu düsünüyorum. yeni mutluluklara da yer acmak istedim derin taze bir nefes alip. simdi kendime bakiyorum. kendimi yeniden tanimaya calisiyorum. korkularim oldugunu hissettikce degistiriyorum aklimin kanalini. güzel seyler düsünüyorum guzel seyler olsun diye. cok büyük mutluluklara hazirliyorum kendimi. Öğrenci hazır olduğunda öğretmen gelir derler. ögretmene hazirliyorum kendimi. mutluluk icin kapimi calan. ve okadar yakinimda ki bunu dile getirmek bile istemiyorum ama kaybetmekten korkuyorum henüz daha kazanmadan, yasamadan. yazinca nekadar anlamsiz oldugu cok bariz. kör göze parmak gibi. güzel seyleri dile getirmek istiyorum, hayatima adim atmak üzere olan güzel seyler icin kapimin ardina dek acik oldugunu. bir de dudaklarimdan dökülebilse eminim hersey cok daha kolay olacak ama iste bu korkuyu susturmak ne zor. herzaman dile getirdigimiz güzel seyler olsun diye istiyoruz ama bisey tutuyor bizi. karsilikli korkarak günlerin gecmesini izliyoruz tüm gün boyunca konusup sonra bir anda susuyoruz, ozaman sadece kaybetme korkusu cöküyor üstümüze. cok anlamsiz ama aci cekme korkusu sanirim cok agir bir duygu. ufacik mucizeleri farkettikce hevesleniyorum büyükleri icin. cekim yasasi meditasyonunu yapiyorum, bunun disinda neler yapabilirim diye burdaki insanlara danisiyorum. tek yapmam gereken bu korkulardan kurtulmak belki. ama tek korkan ben miyim bundan da emin degilim. Alıntı:
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Agresifin haberleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben her zaman Japonya'ya gitmek istemişimdir .Jopon kültürüve zarafeti çok hoştur.Ayrıca Mevlana'nın sözleri ile doyumsuz olmuş emeğine sağlık ....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi