22-12-2010, 07:41 PM
|
#84 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Harikasınız kızlar, Bu arada ben de size güzel haberler bırakayım dedim. Hani şu üzerime yapışan kilolar vardı ya... Yoğun iş temposu arasında yokolmuşlar. Ben de çok mutluyum... Heppinizin hayallerinin gerçek olmasını diliyorum. Hatta diledim bile... Sevgiler Alice'çim ve Cliviaf'çımmmm:)) | Canım benimmm tebrik ederim. Darısı kilo vermek isteyenlerin başına :)
Sevgiyle Alıntı: Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı
ay çok sevindimmm verdiğineee :)
cliviaf sen bana ver fazla kilolarını boşa gitmesin :)))))))))) | Eğer öyle bi şey mümkünse hemen kolları sıvayalım Alıntı: Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı
sevgili günlüğüm,
bugün 2 şeyi özledim.
annemi
sevdiğimi
annemi görmem imkansız biliyorsun ki . belki rüyalarımda. ama sevdiğim bana 10 dakika uzaklıkta ve onu görmemek içimi acıtmaya başladı. ama yapamam göremem arayamam. sevmiyormuyum seviyorum ama ilk defa aramamam gerektiğini hissediyorum. ve onun sevgisine güveniyorum. beni unutmayacak biliyorum inanıyorum. | Anneni istediğin zaman rüyalarında görebilirsin. Ve onunla konuşabilirsin. Seni hissedebiliyormuş. Alıntı: Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı
cumartesileri o öğlene kadar sevdiğim çalışırdı. ben uyur dinlenirdim. kalkar süslenirdim sonra beni alırdı. akşama kadar dolaşır bişiler yapar annesine uğrar akşamki planı öğrenir sonra akşam onlarda yemek yiyip tv başında çerez meyva yerdik.sonra ailece picamalarımızı giyip muhabbet ederdik. annesini annem gibi seviyorum. pazar günü hepbirlikte kahvaltı sefası yapar ve gelecekte oturacağımız eve giderdik. o benim evimdi. herşeyini zevkime göre yaptım heryeriini temizledim. özendim. istedim. şimdi ise yabancı gibi. sanki hiç hayalini kurmamışım gibi. 2 ay oldu hiçbukadar kötü hissetmemiştim. bunları yazarken gözlerimden süzülen yaşlar onun için. çok özledim. | Canım benim özlem insanın içini burkan bir duygu. Gerçekten yaşadıkların çok yoğun gibi fakat umarım şu anki duygularını da diğerleri gibi benimsersin ve hep mutlu olursun. Alıntı: Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı
merhaba günlükkcüümmmm,
ben dün ilk defa meditasyon yaptım. yaptım mı bilmiorum yapmaya çalıştım :)
oturarark yapamıorum 50 dakkika o şekilde oturmayı birak 3 dakika bile oturamadım. yattım :S yatarak meditasyon yapılırmı ki. off aklım çok karıştı nerden bilicem ben doğru yapıp yapmadığımı ki :S | Meditasyon için belli bir pozisyon yok. İnsanların en kolay meditatif hale geçebildiği pozisyon oturma olduğu için bu şekilde yapılmış. Fakat herkes farklıdır ve sen istersen koşarken bile meditasyon yapabilirsin. Bu sana bağlı.
Vücudundaki uyuşmalar, karıncalanmalar da normal. Bende de oluyor. Adil Maviş'ten bunun normal olduğunu duymuştum.
Sevgiyle kal.
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |
| |