DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜM :D
Suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini bir hafta dinledim ve hergün etkilerini yazdım. :D Umarım diğer arkadaşlara ilham kaynağı olur. :D
1.gün: Bugün bir başka konuyu incelerken, kendimi bu sitede buldum. Merak edip biraz siteyi inceledim. Okuduğum yorumlar hiçte inandırıcı gelmedi. Yıllardır böyle bir şey arıyordum ve çok aramama rağmen böyle bir şey görmedim. Burada yazılan yorumların hiçbiri gerçek olamazdı. :D Ama siteyi biraz daha inceledikten sonra üye olup, mp3 leri indirdim. Öncelikle suçluluk ve ego dan başladım.Pek umudum yoktu aslında ama dinledikten birkaç saat sonra kendimi mutlu hissetmeye başladım. Bugün yaklaşık 8 saat dinledim. Dinlemeye devam edeceğim. ;)
2.gün: Sabah inanılmaz derecede kendimi çok mutlu hissederek uyandım. Sebepsiz gülmeye de başladım. :D Hep böyle mutlu olmak istiyorum. :D Eğik yürümüyorum ama kendimden emin bir şekilde yürümeye başladım. :D Acaba bende çok çabuk mu etki göstermeye başladı. Daha ikinci gündeyim, bir an önce yeni ben le tanışmak istiyorum. Ama ne olduysa birden akşam sebep yokken ağlamaya başladım. Hade hayırlısı.. :D
3.gün: Fena bir gün değil. :D Şuanda telkinleri dinliyorum. Bugün üçüncü günüm. dinlemekten sıkıldım yaa.. Ama pes etmek yok.. kendi kendime söz verdim Dinlemeye devam edeceğim. Bugün ağlamıyorum ve gülmüyorum. Mutlu da değilim. Canım çok sıkılıyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum
Aslında sabah mutluydum ama şimdi değilim. Değişik duygular içindeyim.:D Ama içimden bir ses her şeyin güzel olacağını söylüyor. Hade hayırlısı.. ;)
4.Gün: Bugün hiç yataktan çıkasım gelmedi. Kimsenin yüzünü görmek istemiyorum. Telkinleri dinlediğimden beri gerçekte ne kadar çok yalnız olduğumu daha iyi anlamaya başladım. Sanırım kendi kendime yaşamayı öğrenmeliyim. Sebep yokken gözlerim doluyor. Ağlayasım geliyor. Ama sanki kendime her zamankinden daha fazla güveniyor oldum. Özelliklere insanların bana çocukmuşum gibi davranmalarına artık tahammül edemiyorum. Her şeye kendim karar vermek istiyorum. Artık bir şeyleri tek başıma, kimseden yardım almadan yapmak istiyorum. Kendimi çok daha olgun hissediyorum. Bu beni mutlu ediyor. :D İçimden bir ses her şeyin çok daha güzel olacağını söylüyor. Yinede hayırlısı.. :D ;)
5.Gün: Evet gün geçtikçe değiştiğimi fark ediyorum. Artık çok daha olgun hissediyorum kendimi. :D Üstelik kendimden emin bir şekilde dik yürüyorum. :D Kesinlikle artık kararlıyım, kendi kararlarımı kendim alacağım ve kimseye ihtiyaç duymayacağım. Tek başıma yaşamayı öğrenmeliyim. :D Bugün kendimi evden dışarı atasım geliyor. :D Şimdilik her şey yolunda. İçimden bir ses her şeyin çok daha güzel olacağını söylüyor. Bu arada yüzümdeki sivilcelerin azaldığını fark ediyorum. :D:D :D Bu beni çok daha fazla mutlu ediyor. :D Hayırlısı… ;)
6.Gün: Bugün fena bir gün değil. Ama daha önceki günlere göre çok daha güzel bir gün. :D Gün geçtikçe büyüdüğümü hissediyorum. Daha olgun davranıyorum. Kendime güveniyorum. Eğik yürümüyordum ama sanki daha dik yürüyorum. Eskiden hiç olumlu düşünemezdim. Şimdi olumsuz düşüncelere yer vermiyorum. :D Olumlu düşündüğümde her şeyin güzel olduğunu fark ettim.:D Neyse bu müzikleri dinlemekten artık sıkılmıyorum. :D Birde kendimi ifade edebilsem
Burada böyle yazmak kolay oluyor. Keşke her şey bu kadar kolay olsa…
Hade hayırlısı… ;)
7.Gün: Artık bir hafta oldu telkinleri dinleyeli. Daha fazla dinlemeyeceğim. Çünkü bu kadar yeterli olduğunu düşünüyorum. :D Bir hafta öncesini düşünüyorum. Artık her şeyden umudumu kesmiştim, yaşama sevincimi kaybetmiştim. :D:D Şimdi her şey o kadar güzel ki. Artık olumsuz düşüncelere yer yok hayatımda. Kendime güveniyorum. Kendimi çok olgun hissediyorum ve öyle davranıyorum. :D Bide dışarı çıkmak gezmek istiyorum. :D Bir daha da eve adım atmak istemiyorum. Özgür olmak istiyorum…
İçimden bir ses her şey daha da güzel olacak diyor. :D Hade hayırlısı… ;)
Aslında ben kendimi ifade edemediğim için yazdıklarımdan bir şey anlaşılmamış olabilir. :D Ama idare edin işte. :D
Suçluluk ve ego güçlendiriciden sonraki listem;
1. Başkalarının düşüncelerini önemsememe
2. Sosyal Fobi
3. Topluluk karşısında konuşma
4. Sosyallik arttırıcı
5. Koruma kalkanı
Şimdi bu şekilde dinlemeye başladım. Ve uzun bir zaman dinlemeye devam edeceğim.
Sağlıcakla Kalın… ;)