04-05-2011, 06:36 AM
|
#16 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 26
27 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ozi'nin Günlüğü Merhaba arkadaşlar bu gün 21. günüm artık telkinlerime yenilerini ekleyeceğim. Şimdi size gelişmelerden bahsedeyimmmm...:=)
Evettt...Artık olumsuz düşünme becerimi beceriksizliğe dönüştürme aşamasında bayağı bir iyilişeştiğimi söyleyebilirim. Eskiye nazaran olumsuz düşünme kalıpşarımın çoğunu aştım ama çok köklü oldukları için sanırım biraz daha zaman var. Diğer bir gelişme ise kendimi farkediyorum ve atalete kapılmadan bunun değişmesi için olumlama ise olumlama imgeleme ise imgeleme ne yapmam gerekse onu yapıyorum. En yakın zamanda kendi kendimi sabote eden yanımla ilgilide bir çalışmaya başlayacağım çünkü benim en büyük problemim bu anladım. Aslında tabloyu biraz koyu gösterdim ama eskiden de olumlu düşünmeye çalışan ve hayata olumlu bakmaya çalışan biriydim. Ama etrafımda yaşadığım olumsuzluklar, etrafımda ki inssanların hep olumsuz bakış açıları beni maalesef ki olumsuz tarafa doğru çekiyordu. Bunları yazarken kimseyi suçladığımı düşünmeyin hata bende ki ben o tarafa çekilmek istiyordum dememk ki. Neyse şimdi sabotajcı tarafıma yönelip onunla ilgilenmem gerek.
Hayatımda sürekli yaşadığım bir döngü var: olumlu düşünmeye başladım hayatıma olumlu şeyleri çekmeyi de çok istiyorum, telkinler sayesinde de olumsuz düşünme kalıplarımı attığımı da hissediyorum ama hala atalet konusunda çok yol alamadım.
Kısacası DURUYORUMMMMM hala. Bunu yenmek için önerebileceğiniz bir çalışma, bir meditasyon yada her ne ise işte bir şeyler var mı merak ediyorum. Deiğim gibi eskiye nazaran çok çok iyiyim. Ama bu güne kadar yapmayı planladığım belki 50 tane şey , proje olmasına rağmen bir türlü başlayamıyorum. Ama ne dedik olumsuz kalıplara elveda ve de ' Başlayamıyorum yok!' Başlıyorum var....:=) Herkes Sevgi ile kalsın.....:=) |
| |