10-06-2011, 08:26 PM
|
#54 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı: diabolik Nickli Üyeden Alıntı
severek okudum gerçekten hikayeni(anti parantez yanlış anlaşılmasın durumuna bende çok üzüldüm anlatıcılıktaki akıcılık ve güzellikten bahsetmek istedim) yazım dilin çok akıcı zevk veriyo sabrın ve azmin gerçekten takdire şayen umarım herşey istediğin gibi gelişir..Unutma size tek engel yine sizsiniz..inş en kısa zamanda iyileşirsiniz..takip ediceğim inş. bende allah sabrını ve azmini boşa çıkarmasın güzel kardeşim | değerli diabolik kardeşim, ilginiz için çok teşekkür ederim. evet bir söz vardır: "çaresizseniz, çare sizsiniz." iyi olmak ta kötü olmak ta bizim elimizde.ama geçmişin bilinçaltımızda bıraktığı derin izler de malesef çabuk temizlenmiyor. önce Yadadan'a teslim olup, sonra azimle, kararla yılmadan çalıştığımızda elimizden gelmeyecek başarı yok inşaallah...NURBANU'NUN İYİLEŞME ÇABALARI hikayemi de okumanızı isterim...sevgiler...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... |
| |