19-05-2011, 01:04 AM
|
#10 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 9.GÜN: bu sabah uyandığım gibi camı açtım,temiz havayı derin bir şekilde içime çektim.sonra 10 kere nefes egzersizi yaptım.ciğerlerimin acıdığını hissettim.birkaç gündür müthiş bir moral bozukluğu içerisindeyim.elimde olmadan yüzüm asılıyor, hatta hep asık.iş arkadaşlarımı da etkiliyorum ama napim :( .inş. bu da iyi olacağımın habercisidir... bugün telkinlerimden egoyu çıkardım,onun yerine depresyonu ekledim.şuan depresyon,sosyal fobi,suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinliyorum.bilmiyorum hızlı mı gittim acaba.ama birkaç ay artık hiç değiştirmeden bunları dinlicem inş.çünkü dördü de bende çok malesef... depresyonu bugün ilk defa dinledim bir de işteydim.kafamı çok fena yaptı.ağrı ve dönme vardı başımda.şuan dinliyorum hala ağrıyor.aman ağrısın da iyileşeyim.ruhumun çektiği acıların yanında bu tatlı başağrıları bal kaymak kalır... yakında çekirdek inanç tespitimi yaptırcam inş.güneşin doğmasının yakın olduğunu hissediyorum... 4 günlük bir tatilimiz var.bu tatil öyle iyi bir zamanda oldu ki. Rabbim (c.c) sıkışan kullarına mutlaka yardım ediyor.4 günlük tatili iyi değerlendirmeliyim.telkinlerimi,nefes egzersizlerimi,yürüyüşümü hiç aksatmamalıyım.çünkü pazartesi günü yüzlerce kişinin içinde olucam :s. sınıfımızın yılsonu göstersi var.inşallah o zamana kadar daha bi güvenim kendine gelir.iyi geceler... |
| |