Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı ayrıca bugün yeni rütbem olan üsteğmenliğe geçtim. çok mutluyum.teşekkürler... tebrik ediyorum nurbanu darısı başıma darısı başıma :P :) aman ben er olsam ne olur teğmen olsam ne olur :D...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-08-2011, 02:25 AM   #101 (permalink)
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayrıca bugün yeni rütbem olan üsteğmenliğe geçtim. çok mutluyum.teşekkürler...

tebrik ediyorum nurbanu darısı başıma darısı başıma :P :) aman ben er olsam ne olur teğmen olsam ne olur :D

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

DiL_RU_BA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2011, 02:30 AM   #102 (permalink)
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough

teşekkürler sevgili neclacım.evet darısı başına.öyle deme seni de birgün üsteğmen rütbesinde görmek dileğiyle.sevgiler...
Alt 14-08-2011, 02:33 AM   #103 (permalink)
Üsteğmen

196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
19.gün.yok.yine huzursuz yine mutsuz ben.ne beyinmiş kardeşim.o iki günde etki edenleri öyle kıskanıyorum ki.güne güzel olumlamalarla başlıyorum.gülerek uyanmaya çalışıyorum.ama sanki herşey beni üzmeye,sinirlendirmeye şartlandırmış.nedir bu değersizlik hissi anlamıyorum ki...! pfff çok sıkkınım. Allah selamet versin............

AAAA nurbanu çok ayıp acı biberim nerde benim getirin çabuk :)) bikere o güzel kafayıda beyinide veren Rabbime şükürler olsun. Rabbim en güzelinden vermiş bizlere çok şükür. o iki günde etki edenlerde sonra dalgalanmalar yaşıyor sonra balon gibi sönebiliyor misal ben :) ama sonra yavaş yavaş etki ediyor heleki zorlamadan yaparsak. bak serdar abinin sözlerini yabana atma nurbanucum ben bile etki gördüysem bu muhteşem kafamla :D olumsuz cümle kurmamaya çalışıyorumda :))) sen hem inançlı hem metanetli birisin öyle hemen herşey değişmez illa zamanda gerekir. bende sabah oyanayarak kalmıyorum ama uzun süre kimseyle konuşmuyorum böylece kalp kırmamış oluyorum buda kendimce yöntem. sonra evin içnde kedi gibi dolanıyorum hele ifatr oldummu kendimi ödüllendiriyorum gün içinde kötü bişey yapmadığım söylemdiğim için harika oluyor (yemek yiyince çok mutlu oluyorumda :)). ne bilim böyle şeyler işte. sevgiyle kal
Alt 14-08-2011, 02:55 AM   #104 (permalink)
Binbaşı

786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough

neclacım,
tabiki biliyorum değişimin çabuk olmayacağını ama insanız ya işte,bazen sabır sınırlarımızı zorluyoruz.çabaladığımız bir şeylerin meyvesini biran önce görmek istiyoruz...
yılların tozları birikmiş bir evi temizlemeye kalktığımızı düşünelim.nerden başlasak,nasıl başlasak diye düşünürüz di mi.temizliğe başladığımız anda da heryer toz-duman olur.ama temizlik bittiğinde tozdan eser kalmaz.işte özlem hanım çekirdek inanç tespitimi yaparlen böyle örneklendirmişti bilinçaltı temizliğini.buna kesinlikle katılıyorum.şuan temizlik aşamasında tüm beynim toz-duman durumda.aşırı sinirlilik,öfke vb.ama geçeceğinden umutluyum çok şükür.Allahıma şükrümü her an sunmaya çalışıyorum...
ayrıca sen de kendine haksızlık etme....
Alt 14-08-2011, 05:14 PM   #105 (permalink)
Binbaşı

sersem gibiyimmm...sabah gözümü açmaya çaşılıyorum açamıyorum.üzerimde müthiş bir halsizlik,başımda ağrıyüzümde donuk bir ifade,midemde bulantı.ayakta duramadaım.o yüzden sabahtan beri yatıyorum...
sahurda annemin 20 mglık antidepresanından yuttum.artık o mu yaptı,telkinlerin etkisi mi bilmiyorum...
ben birkaç aya kadar 300 mglık haplar yutardım.ki annemin 20 mglık hapı etki bile etmezdi.annem:herhalde beynin iyileşmeye başladı ki bünyen artık ilaç istemiyo.dedi.bu aslında sevindirici bir durum.vücudumun ilaca tepki vermesi iyileşiyorum anlamına geliyor bence de...
olumlamalarımın 19.telkinlerimin 20 günü.durmak yok iyi olmaya devam......
Alt 14-08-2011, 05:45 PM   #106 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
sersem gibiyimmm...sabah gözümü açmaya çaşılıyorum açamıyorum.üzerimde müthiş bir halsizlik,başımda ağrıyüzümde donuk bir ifade,midemde bulantı.ayakta duramadaım.o yüzden sabahtan beri yatıyorum...
sahurda annemin 20 mglık antidepresanından yuttum.artık o mu yaptı,telkinlerin etkisi mi bilmiyorum...
ben birkaç aya kadar 300 mglık haplar yutardım.ki annemin 20 mglık hapı etki bile etmezdi.annem:herhalde beynin iyileşmeye başladı ki bünyen artık ilaç istemiyo.dedi.bu aslında sevindirici bir durum.vücudumun ilaca tepki vermesi iyileşiyorum anlamına geliyor bence de...
olumlamalarımın 19.telkinlerimin 20 günü.durmak yok iyi olmaya devam......

antidepresan kullanma mümkün olduğunca hem zaten iylieşiyormuşsunda buna sevindim. ama haplara alıştırma kendini tammı ;)
Alt 14-08-2011, 05:56 PM   #107 (permalink)
Üsteğmen

davutby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 68
128 Mesajinıza toplam 356 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
davutby will become famous soon enoughdavutby will become famous soon enough

aldığın ilaçtandır.tek doz baş ağrısı ve uyuşukluk vermekten başka bir şey yapmaz.gerçi uzun süre kullanılsada .telkin ve olumlamalarınız için gün saymanız üzerinizde baskı kurar diye düşünüyorum.çünkü her yeni gün etki edip etmediği ile ilgili bir beklenti içerisinde olursunuz.
davutby isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2011, 10:17 PM   #108 (permalink)
Binbaşı

arkadaşlar,
telkin ve olumlamalarda gün saymamın amacı,süreli oldukları için.mesela özlem hanım 10 gün dinle 3 gün ara ver demişti.olumlamada da 21.günü bekliyorum....
bugün çok fenaydım yaa.iftara zorla kalkıp iki yudum bişiler atıştırdım.başağım hiç dinmedi.mide bulantım biraz geçti.halsizlik hala devam ediyo.sık sık idrara çıkıyorum,akşam kabus ta görmüştüm.sanırım telkin ve olumlamaların etkileri görülmeye başladı.ben de bunu bekliyordum zaten.
zahmet olmadan rahmet olmaz...........
Alt 14-08-2011, 11:35 PM   #109 (permalink)
Teğmen

cixili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cixili is an unknown quantity at this point

merhaba tekrar nurbanu.
site http://www.rumiterapi.com/ . sol taraftaki menuden 'Aşkın Terapi' var ona bakabilirsen, orda dün verdiğim yazı var.
bu arada geçmiş olsun tekrar. Allah yardımcın olsun.

Mevlana
cixili isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2011, 11:55 PM   #110 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
cixili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba tekrar nurbanu.
site Rumi ve Aşkın Terapileri Gurubu Resmi Web Sitesi . sol taraftaki menuden 'Aşkın Terapi' var ona bakabilirsen, orda dün verdiğim yazı var.
bu arada geçmiş olsun tekrar. Allah yardımcın olsun.
teşekkürler siteyi inceliycem.........

Bookmarks