17-08-2011, 12:25 AM
|
#114 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı: oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı
sevgili nurbanu =) tebrikler... 21 günü tamamlamissin, asil gelisime hazirsin demek oluyor bu, afedersin hazirsinda ne demek :) gelismeye coktan baslamissin zaten :) sadece etkilerini göstermesi icin deneyimler yasamalisin :) iste ozaman anlayacaksin asil gelisimi... insallah hertürlü sagliga kavusursun ve nekadar yol katettiginin farkina vardiginda kendinle gurur duyarsin ;) bu günden sonraki gelismelerinin en güzel, en mutlu ve en huzurlu sekilde olmasini diliyorum =) Mutlu günler icin kollarini acabildigin kadar ac ve mutluluklari kucaklamaya her an hazir ol ;) | sevgili papatyacım, çok şükür tamamladım,bu günlere erdim.çok güzel dileklerde bulunmuşsun.güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.evet henüz bir etkisi görmüş değilim fakat göreceğime inanıyorum.özellikle son cümlene bayıldım.içinin güzelliği cümlelerine yansımış.hakkımda ne düşünmüşsen Allah sana on katını versin.sevgiler...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... |
| |