10-11-2011, 12:11 AM
|
#74 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: juger Nickli Üyeden Alıntı
işte bu. yavaş yavaş maneviyatın kapılarını aralıyorsun bunu farket ;) | evet evett Alıntı: kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bende olumlama isterim:) Banada 21 gün boyunca söylemem gereken bir olumlama tavsiye edermisiniz.. Lavinya10 sizde az çok tanıdınız beni, bana göre bir olumlama söylermisiniz? | Alıntı: azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Jugar izninle sözü alıyorum:=)
""Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsuz sevgi ile dolduruyorum"".
Sevgili Kendini arayan adam bence bu olumlama süper ve tam sana göre | Alıntı: kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı
Olumlamalara daha ilerleyen zamanlarda başlama tavsiyesi adlım ve öyle yapacağım.. İlk olumlamalarımdan biri olacak inş. sizin cümleniz.. sağolun. | neden ilerleyen zamanlarda başlama tavsiyesi aldın ?
bir de arkadaşlar,yarın saat 2de istatistik sınavım var,çalıştım ve tüm soruları yapabilceğime inanıyorum,ama siz de bana dua edin olur mu? |
| |