Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı
tabii ki soru sor. yeni başladığın için, yaptığın olumlamaları bilinçaltın kolay kabul etmeyecek. sadece tek bir olumlama al ve onu 21 gün oku. ama tek bir olumlama, buna sen karar vereceksin. en çok hangi düşünceni ya da davranışını değiştirmek istiyorsun? böyle bir olumlama yap. bu olumlamayı kendinde yapabilirsin. sadece seçtiğin kelimeler ve cümlelerin işaret ettiği anlam tamamen olumlu olacak tek kural bu. bir de bilinçaltı 5 yaşındaki bir çocuğun zekasında çalışır. 5 yaşındaki bir çocuğun anlayacağı kadar basit ve net hazırla olumlamaları. gün içinde aklına gelen kötü düşünceleri hemen olumluya çevir mesela. onun dışında dediğim gibi tek bir olumlama ile 21 gün çalışırsan bu çok etkili olur. onun dışında soru sormaya devam :D |
şu anda en çok değiştirmek istediğim şey,geçmişimi kabul etmek,pişmanlıklarımdan kurtulmak,geçmişimi hatalarımı bağışlamak. Bunun için de 'Geçmişi sevgiyle arkamda bırakıyorum,kendimi affediyorum,huzur içindeyim ' olumlamasını yapmayı seçiyorum 1ay boyunca, sadece bunu yapıcam. Uygun mudur? :D karışık mı yoksa, daha basit bir olumlama bulamadım geçmişle ilgili.
Bu olumlamanın dışında da yapcağım soru sormalar şunlar;
GEÇMİŞİMDEN ÖZGÜRLEŞİYORUM
Derin nefes alıyoruz sakinleşene kadar..
Her başlıktaki soru cümlelerini 33 kere sesli olarak tekrarlıyoruz.
- " Neden bu kadar geçmişimi olduğu gibi kabul ediyorum? "
- " Neden bu kadar geçmişimden özgürüm? "
- " Neden bu kadar geçmiş deneyimlerimde bile pozitif yönleri görüyorum? "
- " Neden bu kadar geçmişimden ayrılıyorum? "
- " Neden bu kadar kızgınlığımı arkamda bırakıyorum? "
- " Neden bu kadar kendime ait tüm kızgınlıklarımı bıraktım? "
- " Neden bu kadar beni ben yapan geçmişteki deneyimlerim? "
- " Neden bu kadar geçmişim bana güç verdi? "
- " Neden bu kadar geçmişteki reddedilmelerim beni güçlendirdi? "
- " Neden bu kadar geleceğim hakkında pozitifim? "
- " Neden bu kadar beni parlak bir gelecek bekliyor? "
- " Neden bu kadar şu anda yaşamımdaki tüm iyi şeyleri takdir ediyorum? "
- " Neden bu kadar hayatımda pek çok iyi şey var ve ileriye geleceğe bakıyorum? "
sesli olarak tekrarladıktan sonra ve cümle sonunda derinn bir nefes daha alıyoruz ve son olarak
" teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim."
diyerek tekrarladığımız soru cümlemizde evrene şükranlarımızı sunuyoruz.
Tekrarladıklarımıza günde en az 3 tur ve 3 ay süreyle devam etmeliyiz.
fakat bu da çok uzun ya ayy :D geçmişi bağışlamak ne zor işmiş