Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Bu aralar yine başlangıç telkinlerini dinliyorum çekirdek inanç telkinlerine alt yapı olsun diye onlar bana gelene dek dinlemeye devam edicem. Bu aralar geç yatsam da zinde kalkıyorum ve gün içinde enerjik oluyorum. İnsanlardan bu yönde olumlu tepkiler de alınca daha çok mutlu oluyorum. Hocam bu enerjinizi nereden buluyorsunuz ah bize de verin biraz vs vs. Daha ne olsun. Çalışmalara devam. |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Çok güzel bir enerjim varmış insanlar o yüzden benim güzelliğimi önyargısız görebiliyorlarmış. Ay bunlar ne kadar da güzel mış mış lar ama ben zaten bunlara tüm kalbimle inanıyordum. İnandıklarım için şükürler olsun. Ben, ben olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum E süpermiş bu, huzurun daim olsun:) Sevgimle |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Yaklaşık 40 kişilik bir sınıfta yarısından çoğuna sevgi ile saygıyı öğretebildiğim için mutluyum bugün. Hem de o sınıf geçen dönemin en haşarı sınıfı şimdi ben de çok seviyorum onları yaramazlar diye atmadım ki bir kenara. Onların seviyesine indim onların dilinden konuşmaya çalıştım. Bir şeyler öğretebilmenin hazzını mümkün değil yok başka bir şeyde bulamıyorum. Bu arada iki gündür çok sağlıklı besleniyorum bunun için de mutluyum. Ha bir de kafanızdaki sorulardan vazgeçmeyin cevap umulmadık yerlerde umulmadık kaynaklardan geliyor. İster maddi dünya ile ilgili olsun isterseniz manevi. Cevaplarım geldiği için de mutluyum. Allah bir çok dert vermiş sınırsız derman vermiş. Şükürler olsun. Cesaretim için de şükürler olsun. İdealistliğim için de şükürler olsun. Korkularımı aşıp onlara esir olmadığım için de şükürler olsun. |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Okurken yüzümde tebessüm oluştu. Teşekkürler. Mutluluğun daim olsun :) |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum 21 . yyda bir insan nasıl bu kadar iyi niyetli iyi bir insan olabiliyor ? anlamadım gitti . evet evet sana diyorum sweet . |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Forumu seviyorum çünkü bana kattığı bilgiler ve kaydettiğim gelişmelerin yanı sırada burada beni mutlu ve benim mutlu edebildiğim insanlar var ya işte bu dünyalara bedel. İyi ki varsınız. İyi ki varız. |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Anniecim ben de mutlu oldum. Bumbadacım utandırma beni. Yüzyıl ne olursa olsun iyi insanlar hep var olmuştur hep de var olacaktır olmalıdır. Kötüler de olacaktıt iyilerin kıymeti bilinsin diye üzüntüler de olacaktır mutluluğun kıymeti bilinsin diye. Güzel sözlerine çok teşekkürler. Özgüven patlaması oluyor bu ara bazen o hallerimi sevmiyorum nedeni kendine güven telkini. Her zaman sesli düşünmemem gerek. İtici geliyor. Yine de her şeye rağmen kendimi seviyuorum. Siz de sevin hayatınız güzelleşecektir. Kendinizi dürüstçe sevin. Sevgiler. |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Alıntı:
|
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Gerçek hayatta da böyleyim büyük ölçüde böyleyim. Ama bazen bazı insanların küçük hesapları beni benden alıyor heyretlere düşürüyor ya. Olduğum gibi iyi ve mutluyum. Şükürler olsun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 AM. |