Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620193-benim-kisisel-gelisim-yolculugum.html)

bumbada 29-03-2013 08:58 PM

Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

adı üstünde şeker şeker :)

ne utandırması , emeğin çok üzerimde , seni tanımak isterdim .

sen ve bu site olmasa ( kendi çabalarımı da yok saymayayım tabi :p ) hala hayat boş diyip kendime küfürler savunuyor olcaktım .

iyi ki varsın sweet .

iyi ki bu site var .

içime bir huzur doldu yahu hehe .

teoman_ 29-03-2013 10:13 PM

göçebe hayat iyidir

sweeet 29-03-2013 10:29 PM

Bumbadacım sen de iyi ki varsın ve kim bilir belki bir gün yüz yüze de tanışırız.

sweeet 25-05-2013 05:24 PM

"Hiçbir miras dürüstlük kadar zengin değildir."

-William Shakespeare-

"Hayattaki değerinizi sizi örnek alan kişilerle ölçersiniz."

"Şimdi ya da asla" filiminden bir replik.

Bu iki söz de çok hoşuma gitti.

Dönemi bitiriyoruz neredeyse çok az kaldı. Nikaha da az kaldı. Günler güzel ve dolu geçiyor. Ufak tefek sorunlar olsa da aşabilmek çözüm odaklı olmak önemli. İstediğim şeyleri yapabiliyorum. Okul işleri bir yandan bir yandan evlilik hazırlıkları ile meşgulüm, meşgulüm. :))

Burada geçirdiğim sürede çok şey öğrendim çok şey de öğrettim. Hatta belki de hayatta olduğum sürece bu döngü hep sürecek. Öğrenmek-öğretmek.

Hayatım güzel. Hayatı seviyorum. :))

Sevgiler, mutlu günler.

sweeet 31-05-2013 06:46 PM

Başarmak için önce cesaret etmeli insan. Sonra da sonuca ulaşmak için gayret etmeli, sebat göstermeli.

sweeet 31-05-2013 07:45 PM

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...12907209_n.jpg

sweeet 10-06-2013 12:45 PM

Oleyyy İstanbul'dayım ve koşturmacam başladı. Yeni evimi gördüm dün. Eşyalarımı da seçtim cumartesi günü geliyor. Orada yaşamaya başlayacağım gün için büyük heyecan duyuyorum. Bu hafta işlerin yolunda gitmesi ve hazırlıklar yüzünden strese girmemek için güzel enerjilerinize ihtiyacım var.

İhtiyaç duyduğum kısa ve öz olumlamalar. Merkezimde kalmayı seçiyorum. Her işim planlandığı gibi gidiyor, her şey zamanında ve tam olarak yetişiyor. Her şey şimdi, şuanda olması gerektiği gibi, güzel ve işler yolunda.

Işıklı yol 10-06-2013 12:59 PM

İhtiyaç duyduğum kısa ve öz olumlamalar. Merkezimde kalmayı seçiyorum. Her işim planlandığı gibi gidiyor, her şey zamanında ve tam olarak yetişiyor. Her şey şimdi, şuanda olması gerektiği gibi, güzel ve işler yolunda.

harika bu olumlama doğrusu

mehtap1606 10-06-2013 01:15 PM

Sweetin de bir sayfası varmış merak ediyordum gelişmelerini .bu arada hayırlı olsun evlilik hazırlıkları hayatımın en heyecanl günleriydi benim de..;)

annie hall 10-06-2013 01:19 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843254)
Oleyyy İstanbul'dayım ve koşturmacam başladı. Yeni evimi gördüm dün. Eşyalarımı da seçtim cumartesi günü geliyor. Orada yaşamaya başlayacağım gün için büyük heyecan duyuyorum. Bu hafta işlerin yolunda gitmesi ve hazırlıklar yüzünden strese girmemek için güzel enerjilerinize ihtiyacım var.

Mutluluğun ve heyecanın bana da geçti :) Hoşgeldin İstanbul'a ve kolay gelsin işlerin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:44 AM.