Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620193-benim-kisisel-gelisim-yolculugum.html)

sweeet 23-06-2013 04:05 PM

Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Neredeyse her şey yoluna girdi çok az iş kaldı geriye ama yine de içimde tuhaf bir sıkıntı var bilinçaltında bir şeyler oluyor anlam veremediğim. Ağlama hissi geliyor. Mutluyum ama neden böyle oluyor. Belki de evlilik psikolojisidir. İyi uyuyamıyorum çünkü gece sabaha kadar bir sürü rüya görüyorum kesintisiz. Haydi hayırlısı her şey yine de çok güzel ve daha da güzel olduğu zamanla hızla yaklaşıyor. Yarın kına gecesi var, nikaha da 6 gün kaldı. :))

bumbada 27-06-2013 03:23 PM

yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlarrrrrrrrrrrr

sweeet 28-06-2013 01:02 AM

Nikahımıza 1 gün kaldı nikah gününü saymazsak. Ben hesapları da karıştırmış olabilirim. :) Hayırlısı ile atlattık mı epey rahatlıycaz. Ben hala inanamıyorum. Aşırının aşırısı mutluyum ama. Her şey yolunda, en önemlisi de benim hayata bakış açım yolunda. İnsanların ki bu insanlar en yakınlarım dahi olsa dolduruşuna gelmeden istediğim gibi tamamladım hazırlıkları. Zaman hızla akıyor. Heyecan kat sayım da arttıkça artıyor. Hadi bakalım hayırlısı. Sahip olduğum her şey için şükürler olsun. Sevgiler.

maviinci 28-06-2013 05:41 AM

Sen var ya sen sevincli ::))))))

sweeet 30-06-2013 11:37 PM

Ne olmuş bana canımcım. :)) Dün seni orada gördüğüme çok çok mutlu oldum çok tekrardan teşekkür ederim.

Halimi hatrımı merak edenler için çok iyiyim, çok mutluyum. Şimdilik özet geçiyorum daha sonra uzun uzun yazarım.

Sevgiler.

sweeet 16-07-2013 05:30 PM

Yeni evime ve hayatıma alışmaya çalışıyorum. Eğlenceli bir iş bu. Mutluyum, her şey olması gerektiği gibi. Eşimi seviyorum, evimi seviyorum.

Ev işleri konusunda annem tarafından sürekli eleştirildiğim için acaba yeteri kadar iyi yapabiliyor muyum diye sorguluyorum kendimi, mükkemmeliyetçi tarafım ağır basarsa kendimi hırpalıyorum bazen yine de ona dur diyebiliyorum. İşlerimi sıralıyorum ve yapılması gereken sırayla yapmaya çalışıyorum, sonra da kendimi takdir ediyorum, takdir ediliyorum da. Bazen abartıyor muyum diye de sorguluyorum, e şimdi gençlik var, yeni heves ve heyecan ama en güzel düzen o evde yaşadıkça kurulur bunu biliyorum.

Uyum benim için önemli bir kavram ve dekorasyonda renkli seçimleri seviyorum. Bir çok şeyi kendim almamış olmama, seçmemiş olmama rağmen öyle güzel denk gelmiş ki uyumlar ve renkler. Bu da evimin bana yansıttığı enerjiyi yükseltiyor. Kendi bilinçsiz dokunuşlarım bile hep bu eve aitlermiş gibi oturuyor. Burada yaşanılacak daha pek çok güzel anların, anıların hayalini kuruyorum ve şimdiden heyecanlanıyorum. :)

Huzur ve mutluluk dolu günler

Sevgiler...

sweeet 02-08-2013 02:18 PM

Sana nasıl davranılmasını istiyorsan sen de öyle davran. Bunu seçiyorum.

hatiicee 24-08-2013 04:44 PM

Sweeetim hayırlı uğurlu olsun her şey istediğin gibi olsun inşallah :) Kına gecende de düğünde de olmayı çok isterdim.Ne güzel olmuştur. Mutluluklar dilerim canım :)

sweeet 24-08-2013 11:18 PM

Haticem daha güzelleri senin olsun. Sevgiler...

sweeet 27-08-2013 11:44 PM

İstanbul'a atandım. Artık sevdiklerimleyim. Gurbet bitti. Hasret bitti. Çok mutluyuz. Çok rahatladım. Niyetimi yazmıştım her yere. Hiç umut yoktu ama kocaman bir güneş doğdu ve istediğimiz oldu. Sonsuz şükürler olsun. Bir gün olsun şikayet etmedim. sebat ettim. Eninde sonunda dönecektim. Ama bu kadar çabuk olduğu için ve hayırlı bir şekilde olduğu için mutluyuz.

Sizlerin de hayatınıza hep güneş doğsun. Umutlu olsun hep. Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:45 AM.