Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum tayini hayırlı olsun. sevgiler 956k |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Teşekkürler canım. |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum senin adına sevindim..mutlulukar seninle olsun :))) |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Sweeetciğim hayırlı olsun.Niyetinin kabul olmasına ve sevdiceğinin yanında olmana çok sevindim.Allah daha güzel günler göstersin:) |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Unutmayın. Güzel, olumlu ve güçlü niyetler güzel sonuçlar doğurur. Sevgiler. |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum "Değişimin ve gelişimin gerekli ve iyi bir şey olduğunu biliyorum. Şimdi hayatımda sevgi dolu, geliştirici ve harika değişimler olmasını seçiyorum. Kendimi yenileme ve değiştirme gücüne sahibim." -alıntı- |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Vay canına okul açılalı 1 ayı geçti. Uuzuuuuun bir tatilden sonra çalışma hayatı ve evdeki işlerim arasında denge kurana kadar biraz zorlandım. Neyse ki eşim çok yardımcı oluyor her konuda. İyi ki o var hayatımda benim bitanem. Bu tatil de iyi geldi. Buradaki öğrencilerim akademik olarak biraz daha iyiler. Onların yeterliliklerini de göz önünde tutarak anlatabileceğim en iyi şekilde dersimi anlatıyorum. Okula(üniveristeye) başlarken aklımdaki şey dünyanın en iyi kimya öğretmeni olabilirimdi. O yoldayım. Nerede ve ne şartlar altında olursam olayım kendimi geliştirme çabasındayım. Bu doğrultuda da fırsatlar bana koşuyor. Merkezi bir okulda olmasam da proje çalışması geldi yine önüme. Bu çok güzel. Belki yurt dışına gitme fırsatım bile olur. İyi bir iş yapma çabasındayız yine uzun vadeli bir plan şimdilik küçük adımlar ilkesinden üzerimize düşeni yapıyoruz. Ağustos 15'te reiki 1. dereceye uyumlandım. Uzun zamandır reiki ile de çalışıyorum. Bu da farklı bir deneyim benim için daha önce de enerji sistemleri ile çalışamlarım olmuştu ama şimdi bu enerji geçmişine bir reset attım. Reiki ile çalışmak güzel. Farklı farkındalıklar keşfetme imkanı oluyor insanın reiki ile çalışırken. Pilatese de devam. Yazın ve okul başlangıcında yine sağ kolumla ilgili sıkıntılar yaşadım. Ama şimdi büyük ölçüde iyileştim. Şimdi yeniden başladım pilatese. Yeni hedefler yeni hayaller yeni planlar hayat devam ediyor. Her adımda öğrenmeye ve gelişmeye niyet ediyorum. Alıntı:
Sevgiler. |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Bugün öfkelenme. Üzülme. Şükran duy. İşinde gayretli ol. İnsanlara nazik ol. |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Öğrencilerime başarı hakkındaki düşüncelerini sordum ve bana bu konuda bir şeyler karalayıp getirmelerini istedim. Sınıfın en iyi öğrencilerinden biri şöyle yazmış: "Başarı kendine güvenmektir." İşte onun başarısının sırrı bu bir diğeri azim. O bana ayna ve ben de ona ayna olmayı seçiyorum ve öğrencilerimin başarısını arttırmak için elimden geleni yapmayı seçiyorum. |
Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Niyetim; "Bütün işlerimde en üst düzeyde başarılı olmayı seçiyorum. Başarılı olmak için kendime izin veriyorum. İnsanların başarılarımı görmesini ve takdir etmesini onaylıyorum. Kariyerimde her geçen gün ilerliyor ve gelişiyorum. Büyük başarılar kazanmaya niyet ediyorum." Olumlamam; "Şansım, refahım ve başarım her geçen gün artıyor." -alıntı- asrorota.com Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 AM. |